Hiç birşey göründügü gibi degildir..

lila89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
1
0
36
İstanbul
20 li yaşlarım başındayım daha..yaşantım dışardan bakıldıgında kıskanılacak kadar güzel,herkez melek oldugumu düşüncek kadar iyi buluo,herkez güzelligime öwgüler yağdırıp duruyo,arkadaş çevrem ws. oldukça sewilen popüler bi insanım,iyi bir ögrenim görüyorum.dıştan bu ama bide içim yaşadıklarım:(..

Allahım kaldıramayacagı yükü vermezmiş kullarına..ama ben son noktadayımm artk..cidden dayanamıyorum..isyan etmek istemiorum hakettgmm bu degil die ama:(..kimse hakkında kötü bişe düşünmem kötülük istemem..nie ben?diye soruyorum..gelecekten hiç bi umudum yok..daha öncede sorunlarım oldu üst üste hepsi bi arada..ama bu sefer ilginç bi biçimdee herşeyy kötü gtti,okadar ilginç olduki herşey resmen bahtsızlıklar yaşıyorum,..herşey okadar kötüki:(eminim daha kötüsü wardır halim ynede şükürler olsun ama..dayanamıcam diye korkuyorum..senağlama

ust uste gelen nedir?
lutfen ask olmasin senin de derdinin adi..

bayılıyorum bu arkası yarın konularına..

arkadaşım ne istediğini söylemeden ne yapmamızı bekliyorsun???? :bbo:

derdini biraz açarsan yardımcı olabiliriz belki sorunun tam olarak ne aşk mı aile baskısımı

Anlamıyorum.
Madem bır sorun var nıcın acıklanmaz.
Nıcın sankı duvarlarla konusurmus gıbı oyle bır kac cumle yazılıp, cıkılır!
Bır derdın mı var, acıkla sorun ne?
Sana sorulan sorulara da yanıt ver.
Sonra yok nıye fake dıyorsunuz,
yok nıye on yargılısınız falan fılan.

Hayır bu sıze nasıl bır haz verıyor valla cozemedım.
Bır gun bende ıkıncı bır uyelık alıp konu acacagım.

'bugun ıntıhar edıyorum'
'kayınvalıdemın cayına zehır kattım'
'banka soygunu ıcın ekıp arkadası arıyorum, ama bulamıyorum' v.s. dıye.

Cınlerım evereste cıktı gece vaktı.
Tovbe yarabbım!

diziler rekalm alıyor hani reyting arttırmak için. buda o misal. ortaya birşey atıp çekiliyorlar ki millet yazsın da yazsın...

Back
X