Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ac oldugundan eminim.mizirdanmasindan belli ackigi.gecen gun makarna verdim onune ilk defA.mutfaga girip ciktim bi baktim butun makarnalari kafasina koymus.kendisi yemiyor.yogurt corbasina sehriye corbasina bayiliyor.ama her ogunundede aynilari verilirmi ki.acıkmadanmı bişeyler uzatıyosun acaba çünkü benim oğlumda acıkmadıysa eğer ağzını açmaz kesinlikle bide kaşığı kendi eline verirsen heveslenip yiyebilir sebze çorbası ve tavuk suyuna çorbayı dene makarna pilav falan yap bırak eliyle kendisi yesin zorladıkça geri tepiyolar canları sağolasıcalar![]()
Hanimlar merhaba.17 aylik kuzuma maalesef hic bisey yediremiyorum.ne mamasini istekli iciyor nede yemek yiyor.dun cok guzel mercimek corbasi yaptim icine ekmek dogradim kustu.mamasini verdim bi dunya sebeklik yaparak zorla icirdim biraz.ben bu cocuga ne yedireyim bilemedim. Kendimi suclu gibi hissediyorum o ac olunca moralim cok bozuluyor keyfin kaciyor.ne tavsiye edersiniz.bu sicak havalarda kuzuma ne yapabilirim yedirebilirim. Valla evde buyuk sorun oldu oglusumun istahsizligi
Cok guzel gorunuyor tabaklar ama benim henuz 16 ayini yeni bitirdi anlamiyor daha suslu tabaktan ve oyunlardan.zaten cok inat.valla kuruttu beni onun yememesi.taneli biseyi hemen atar agzindan yada cigneyemedigi icin kusar yutamaz.azi disleri yeni patladi daha kullanamiyor.sikintili donemdeyim yani suançok üstüne gidince genelde yemekten kaçıyorlar.oyunla alışan zaten oyunsuz nazsız yemiyor maalesef
ben arada bu fotolara benzer tabaklar yapardım.bir deneyin isterseniz.
Kusma durumuyla ilgili doktora götürdünüz mü. Benim kızım 18 aylık.En çok türlü,balık,köfte sever. Sevmediği yemekleri asla yemez. Her çeşit deneyin mutlaka vardır bayılarak yiyeceği yemekler. Bir de beni yadırgayanlar çıkar ama çok zayıfsa,ne yaparsanız yapın yine yemiyorsa çizgi film izlerken yedirmeye çalışın bir de. Yemeklere alışınca yine normale dönersiniz[/QUOT bende tv karsisinda yediriyorum reklamlara bayilir.kanal kanak reklam arar oyle baslariz yemeek yemeye.yoksa kacip gidiyor yemiyor.siz balik falan nasil yediriyorsunuz.disleri tamamlandi sanirim sizin benimki cigneyemedigi icin cikariyor agzindan
Bizim dişler çıkalı baya oldu ama zaten 2-3 dişi varken de veriyordum.Alıştırmak lazım canım, pütürlü gıdalara 6-7aylıkken geçmiştik biz.Salatalık,meyve vs eline alıp yemiyormu normalde?bende tv karsisinda yediriyorum reklamlara bayilir.kanal kanak reklam arar oyle baslariz yemeek yemeye.yoksa kacip gidiyor yemiyor.siz balik falan nasil yediriyorsunuz.disleri tamamlandi sanirim sizin benimki cigneyemedigi icin cikariyor agzindan
13 aylık bitane de bende var oyle sipa. Istersen balık yağıicir iştah aciciligi ve zeka kuvvetlendirme özelliği var. Bide belki de kendi yemek istiyordur. Bizim kız daha şimdiden cok şeyi kendi yiyor oyle daha cok seviyorHanimlar merhaba.17 aylik kuzuma maalesef hic bisey yediremiyorum.ne mamasini istekli iciyor nede yemek yiyor.dun cok guzel mercimek corbasi yaptim icine ekmek dogradim kustu.mamasini verdim bi dunya sebeklik yaparak zorla icirdim biraz.ben bu cocuga ne yedireyim bilemedim. Kendimi suclu gibi hissediyorum o ac olunca moralim cok bozuluyor keyfin kaciyor.ne tavsiye edersiniz.bu sicak havalarda kuzuma ne yapabilirim yedirebilirim. Valla evde buyuk sorun oldu oglusumun istahsizligi
Benim kız 13 aylık daha 3 disi var :/ ama bebekliğinden beri püturlu yediririm simdi tavuk kavurma bile yiyo 3disiyle :) bi elmayı yemisligi de var :)Bizim dişler çıkalı baya oldu ama zaten 2-3 dişi varken de veriyordum.Alıştırmak lazım canım, pütürlü gıdalara 6-7aylıkken geçmiştik biz.Salatalık,meyve vs eline alıp yemiyormu normalde?
Kusma durumuyla ilgili doktora götürdünüz mü. Benim kızım 18 aylık.En çok türlü,balık,köfte sever. Sevmediği yemekleri asla yemez. Her çeşit deneyin mutlaka vardır bayılarak yiyeceği yemekler. Bir de beni yadırgayanlar çıkar ama çok zayıfsa,ne yaparsanız yapın yine yemiyorsa çizgi film izlerken yedirmeye çalışın bir de. Yemeklere alışınca yine normale dönersiniz
Kusma durumuyla ilgili doktora götürdünüz mü. Benim kızım 18 aylık.En çok türlü,balık,köfte sever. Sevmediği yemekleri asla yemez. Her çeşit deneyin mutlaka vardır bayılarak yiyeceği yemekler. Bir de beni yadırgayanlar çıkar ama çok zayıfsa,ne yaparsanız yapın yine yemiyorsa çizgi film izlerken yedirmeye çalışın bir de. Yemeklere alışınca yine normale dönersiniz