iki hafta icinde cok beklentiye girmissin, yavas yavas gelisse daha güzel olabilirdi, yinede sana karsi bisey hissetse daha degisik davranirdi diye düsünüyorum, bundan sonra yapicak fazla biseyin yok gibi, onun arayip sormasini bekle, bunu yaparsada agirdan almaya calis derim
evet ben uzun zamandır bekleyince biraz aceleci davrandım galiba, agırdan alsam adaha iyi olabilirdi ama ben ya hep ya hiçci bi insanım ne yapabilirim ki. ama oda hiç bişey hissetmese neden konuşmaya başlasın oda var bi taraftan digil mi ?
dogru senden hoslanmis olabilir ama o aramadan senin araman birde daha ilk haftalarda hesap sorman onu geri adim atmaya itmistir, biraz zamana biraksaydin belki seni tanidikca oda kendiliginden adimlar atmaya baslardi, gecmis artik bundan sonra ararsa sen kaciyormus gibi davran onu her zaman hazir bir sekilde bekledigini düsünmesin
evet ben birazcık bu mesajı verdik artık tattiklerim sağlam ama işte iş geri dönmesinde inşallah arar çünkü ben onu düşünerek yatıyor onu düşünerek kalkıyorum birde böyle olunca daha da çok dert ediyorum dönmeli ya başka seçenek olmamalı
seni üzmek istemem ama pek döncek gibi durmuyor, sen yavas yavas onu aklindan cikarmaya calis bir bucuk sene olmus daha fazla üzme kendini, tabi onu unutmak zor diyeceksin sen yinede elinde geleni yap
Seni fazla begenmemis sülük gibi yapisip sevgilisiymis triplerine girincede tekmeyi basmis olay bu
onu hayatının merkezine oturtup yaşam enerjini ona akıtma canım sen böyle yaptıkça afedersin ama onun g..t ü kalkıcak daha fazla kendini geri çekecek sanki hiç olmamış gibi davran eğer senden bir elektrik aldıysa o bundan vaz geçemiyecek ve sana geri dönecektir ama üstüne düşersen daha fazla kaçıcak ve gözünde daha fazla düşüceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?