• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç birşey yokken, birden bire aramamak!!!

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
merhaba kızlar bir buçuk yıldır begendim bi çocukla vardı ama hakkında hiç birşey bilmiyorum sadece uzaktan görüyordum tesadufen facede ortak arkadaşımız varmış o vasıtayla ismini ögrendim ve kuzenimin gazıyla onu faceden ekledim. ve oda kabul etti ama ikimizde hiç birşey yapmadık ama ekledikten bir hafta sonra tesadüfen bi akşam yolda karşılaştık ve sabahında bana mesaj attı ve biz konuşmaya başladık numaralarımızı aldık herşey çok gzel ve görüştük herşey yolunda derken ikinci hafta mesajlarımız araladı ve ben bi gece ben onu aradım ama o açmadı ertesi gün dönmedi akşam hiç bişey olmamış gbi mesaj attı bnde trip falan atmadım hiç bişey olmamış gibi konuştum nse ertesi gün oldu o bana hiç mesaj atmadı bu benim çok sinirimi bozdu sonra baktım bu facede online bende aradım neden mesaj atmadı neden herşey boyle araladı demek için ama o açmadı ıkinciyi aradım yne açmadı sonra mesaj attı toplantıdayım die sonra bnde nasıl facedesin diye oda tel nette olunca dogal olarak facede de açık oluyo dedi bende sen ben hariç herşeye açıksın dedim sonra oda birdaha beni hiç aramadı hiç mesaj da atmadı ve herşey böyle kaldı hiç bişey anlamadım nden böyle oldu ters giden ne sonra üçgün sonra ben buna görüşelim mi dedim herşeyi yok sayıp oda bana mesaim var falan dedi bende sabahlamazsın heralde dedim sonra bana benim işim çıktı arkadaşlarla şuraya gidiyoz diye bir mesaj bende hiç bişey demedim oda bana birdaha hiç bişey demedi ve herşey böyle bitti ama bu bana çok koydu ben böyle kaldım böyle olmamalıydı şimdi ne yapmamalıydım, o benim olmalı, hemde bu kadar zaman sonra birşeyler olmuşken, neden gitti neden böyle kaldı bana akıl verin onun bana dönmesi lazım

iki hafta icinde cok beklentiye girmissin, yavas yavas gelisse daha güzel olabilirdi, yinede sana karsi bisey hissetse daha degisik davranirdi diye düsünüyorum, bundan sonra yapicak fazla biseyin yok gibi, onun arayip sormasini bekle, bunu yaparsada agirdan almaya calis derim

iki hafta icinde cok beklentiye girmissin, yavas yavas gelisse daha güzel olabilirdi, yinede sana karsi bisey hissetse daha degisik davranirdi diye düsünüyorum, bundan sonra yapicak fazla biseyin yok gibi, onun arayip sormasini bekle, bunu yaparsada agirdan almaya calis derim

evet ben uzun zamandır bekleyince biraz aceleci davrandım galiba, agırdan alsam adaha iyi olabilirdi ama ben ya hep ya hiçci bi insanım ne yapabilirim ki. ama oda hiç bişey hissetmese neden konuşmaya başlasın oda var bi taraftan digil mi ?

evet ben uzun zamandır bekleyince biraz aceleci davrandım galiba, agırdan alsam adaha iyi olabilirdi ama ben ya hep ya hiçci bi insanım ne yapabilirim ki. ama oda hiç bişey hissetmese neden konuşmaya başlasın oda var bi taraftan digil mi ?

dogru senden hoslanmis olabilir ama o aramadan senin araman birde daha ilk haftalarda hesap sorman onu geri adim atmaya itmistir, biraz zamana biraksaydin belki seni tanidikca oda kendiliginden adimlar atmaya baslardi, gecmis artik bundan sonra ararsa sen kaciyormus gibi davran onu her zaman hazir bir sekilde bekledigini düsünmesin

dogru senden hoslanmis olabilir ama o aramadan senin araman birde daha ilk haftalarda hesap sorman onu geri adim atmaya itmistir, biraz zamana biraksaydin belki seni tanidikca oda kendiliginden adimlar atmaya baslardi, gecmis artik bundan sonra ararsa sen kaciyormus gibi davran onu her zaman hazir bir sekilde bekledigini düsünmesin

evet ben birazcık bu mesajı verdik artık tattiklerim sağlam ama işte iş geri dönmesinde inşallah arar çünkü ben onu düşünerek yatıyor onu düşünerek kalkıyorum birde böyle olunca daha da çok dert ediyorum dönmeli ya başka seçenek olmamalı

evet ben birazcık bu mesajı verdik artık tattiklerim sağlam ama işte iş geri dönmesinde inşallah arar çünkü ben onu düşünerek yatıyor onu düşünerek kalkıyorum birde böyle olunca daha da çok dert ediyorum dönmeli ya başka seçenek olmamalı

seni üzmek istemem ama pek döncek gibi durmuyor, sen yavas yavas onu aklindan cikarmaya calis bir bucuk sene olmus daha fazla üzme kendini, tabi onu unutmak zor diyeceksin sen yinede elinde geleni yap

seni üzmek istemem ama pek döncek gibi durmuyor, sen yavas yavas onu aklindan cikarmaya calis bir bucuk sene olmus daha fazla üzme kendini, tabi onu unutmak zor diyeceksin sen yinede elinde geleni yap

elinden geleni derken ne yapabilirim ki beklemekten başkası saçmalaya girmez mi?

belki biraz kırıcı ve ağır olacak ama, hislerinizin karşılıksız olduğu çok açık.. Bence sizde daha fazla kapılmadan kapatın konuyu ve yolunuza devam edin.. Aksi takdirde üzülen siz olursunuz. Bırakın o çabalasın, o koşsun peşinizden.. Siz değerlisinizi, kendinizi üzmeye değmez

fazla peşinden koşmuş kendini kaptırmışsın bence. belki biraz sert olacak ama onun seni takmadığı umursamadığı belli. niye o benim olmalı diyorsun ki bırak kimin oluyorsa olsun dünya bir kişiden ibaret değil önüne bak sen ...

ben çok nadir birilerinden etkilniyorum, ve oda bu nadir insanlardan biri şuan böyle biri karşıma çıkmışken kaybetmek istemiyorum tüm sorun bu

Daha tanisma doneminde hesap sorman, trip atman onu korkutmus ve geri kacmis. Cok aceleci davranmissiniz. Ortada hic birsey yokken bu derece sahiplenip, kiskanclik yapmak dogru degil.

onu hayatının merkezine oturtup yaşam enerjini ona akıtma canım sen böyle yaptıkça afedersin ama onun g..t ü kalkıcak daha fazla kendini geri çekecek sanki hiç olmamış gibi davran eğer senden bir elektrik aldıysa o bundan vaz geçemiyecek ve sana geri dönecektir ama üstüne düşersen daha fazla kaçıcak ve gözünde daha fazla düşüceksin...

onu hayatının merkezine oturtup yaşam enerjini ona akıtma canım sen böyle yaptıkça afedersin ama onun g..t ü kalkıcak daha fazla kendini geri çekecek sanki hiç olmamış gibi davran eğer senden bir elektrik aldıysa o bundan vaz geçemiyecek ve sana geri dönecektir ama üstüne düşersen daha fazla kaçıcak ve gözünde daha fazla düşüceksin...

bende öyle yapyrum canım kendimi tamamen sessize aldım artık zaten karşılaşmıyruz da onun için sadece bekliyorum

Back
X