hiç birşeyi çöpe atmayan kaynanam..

bütün yorumlariniz için teşekkür ederim kizlar :KK48::KK45: evet çok kizlar dedim özür dilerim kizlar :KK53::KK53: hiç arkadaşım yok sanırım burda da hep bayanlar olduğunu için agzimdan öyle çıkıyor:) eşime söyledim bazen oda atıyor hatta gorumcelerm geliyor onlar da kızıyor anne napicaksin at çöpe gitsin diye. geçenler de banyonun lambası patladı değiştirdik hani o yuvarlak kapak oluyor ya onu çöpe attik gitti çöpten aldı anne bunu napicaksn dedm olsun kızım lazım olur dedi ya hayret ettim bende o evden çıkarken hemen çöpe attim anladı zaten gorumcelerm geldiğin de meryem herşeyi atıyor dedi. napayım anne vallahi hiç biri isime yaramıyor ki yarasa neden atayım dedim hep pis kuru kalabalik dedim sonra güldüler bende güldüm gorumcelerm de farknda aslinda ama anneleri diye ses etmiyorlar ama bildiklerini okuyorlar :) :KK47: bu arada balkonun evet büyük kizlar kolidor gibi hemde uzun 20 adim falan vardır heralde :KK16: yorum yapan arkadaslarima çok teşekkür ederim birde kaynanam rahatsız çok özür dilerim ama kanaması aşırı derece de çok. diyoruz doktora götürelim ona bile girmiyor düşünün yani psikologa mi gidecek :confused::oha::işsiz::işsiz:
İstifli balkonun resmini paylasir mısın?

Hep sizde mi kaliyor? Biraz da gorumcelerinizde kalsın.
inanın bunu ben çok istiyorum 3 gorumcem var ikisi sadece yan binalarda oturuyorlar diğer gorumcem biraz uzak. kaynanam bazen sabah gidip akşam geliyor tekrar çok istiyorum bazen birinde bazen birinde kalmasını . 1 hafta bile olsa bana yeterdi eltimde var benden baya baya büyük ben 23 o 43 yaşında. onlara gidince 1 2 gün kalıp donuyor :(

onlar eskiden çok yokluk gördükleri için bilinçaltlarına işlemiş. zor bir durum valla gizli gizli atmaktan başka çare yok

Niye çaktırmadan atıyorsun ki, kafasına çalar gibi atacaksın ki bir daha aynısını yapamayacak...

Cidden merak ediyorum burada olduğunuz gibi misiniz? İnsanlara zerre saygınız yok. Her yorumunuzda geriliyorum.
Yaşlılığınızda ne olacağınız belli değil. Kaç yaşında kadının kafasına çalar gibi at ne demek?
Hastaysa tedavi olması sağlanır.
Değilse bıkmadan usanmadan anlatılır.
Sınırlar koyulur. Balkonun bir köşesine bir dolap, bunun harici bir şey şaklamak yok dersin.
En kötü biraz atar sen kötü olursun.
Allah kalbine göre versin diyenlerin ne demek istediğini şimdi anlıyorum.
muamele etmek istediğiniz gibi muamele görürsünüz inşallah.

Cidden merak ediyorum burada olduğunuz gibi misiniz? İnsanlara zerre saygınız yok. Her yorumunuzda geriliyorum.
Yaşlılığınızda ne olacağınız belli değil. Kaç yaşında kadının kafasına çalar gibi at ne demek?
Hastaysa tedavi olması sağlanır.
Değilse bıkmadan usanmadan anlatılır.
Sınırlar koyulur. Balkonun bir köşesine bir dolap, bunun harici bir şey şaklamak yok dersin.
En kötü biraz atar sen kötü olursun.
Allah kalbine göre versin diyenlerin ne demek istediğini şimdi anlıyorum.
muamele etmek istediğiniz gibi muamele görürsünüz inşallah.
Aynen anladığınız gibiyim, daha doğrusu hayat beni son 12 yilda bu hale getirdi.... yaşamayan bilemez...

Biriktirme hastalikmis malesef tedavi sart . Benim de cevremde var . Can sikici. Tedaviye ikna edin.
Birlik oturucaksaniz da , yerinizde olsam dublex eve gecerdim. Bir kat ona ait olurdu. Ayrica normal aileler arasinda da sorunlar oluyor , bazi davranislarini gormemezlikten gelmeniz lazim yoksa kafayi yiyebilirsiniz.

Ona caktırmadan at belki evdeyken gostererek yaparsan izin vermeyebilir. Bugun bı posete doldur at ıkı gun sonra iki post topla at. Ve ıstedıgı kadar surat assın delımı nedir kesin bu hastalık dısardan tas toplamakda akıl işi degıl. O evde sen de yasıyosun doldur doldur at.

Canım bildiğim kadarıyla, toplayıcılık ve istifçilik diye obsesyon var. Yani sizin çözümleyebileceğiniz gibi olmayabilir. Psikiyatriden randevu alın. Önce araştır netten, eşini ikna et. Bi yerden başlayın. Eşinin vefatından sonra mı başladı?

Kayinvalide sizin evinizde mi kaliyor, yoksa siz mi kayinvalidenin evindesiniz? Eger kayinvalide sizde kaliyorsa her seyi tek seferde kaldirip atin, aksi halde tedaviye ikna edin.

Back
X