- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
Kızlar daha önce bir konu acmıstım cokca destek oldunuz saolun eşimin bana davranısı cocugumuzu hasta ettin diye bana cıkısması hakaretleri ile alakalı yeni gelişmem var ve eşimin artık cidden iflah olmaz bir dengesiz oldugunu dusunuyorum
dun gece hastaneye geldi tum gun hic aaramadı oglen annesi ile babası geldi gelicez dememişlerdi torunumuza bakcaz dediler üstü kapalı b kac sey soylediler işte anne hakkı kadr baba hakkı da onemlidir babalar herzmn mukemmel deildir bilmem ne ogullarımı yolladı naptı blmıyorum .. aksamda o geldi bana hc bsey yokmus gbi davrandı sanki hersey nrmalmis gbi hic konusmadım oralı olmadım cnkü telefonda baya tartıstım bebekle artık fazlasıyla ilgilenceksn baba ollucaksın artık kendine gel yoksa ben yokum diye rssti cekdim
bu sabah hastaneden cıkdık kırk kez aradı naptınız dıye ben annemle geldim eve o ise gtti yanımda istemedm dun gece sabah kırk kez aradı iyimisinz bisey alıp geleymmi diye hayır dedim iyiyiz bsey yok snra tekrar arıyor ve canım cicim konsuyor benmle yine oralı olmadım ama af dilemıyor asla bende oylesine konusuyorum cidden bu adamı anlamak imkansız sizce uzatmalımıyım bu konuyu iyice deşip konusmalımıyım yoksa bu sefer lik affedip bdaha yapıcakmı bakmalımıyım bilemedm annemde ona cok kızgın bende oyle onun ailesinnse umrunda deil bu durum cnku hic noldu dye ble sormuyorlar ! Oglumuz boyle deyip gecıyorlar ben nasıl davranmalıyım artık sizce ?? ( okumayanlar icin bebegm bronsit oldu ıkı gndr hastanedeydk esim beni sucladı onu hasta ettiigmi soyledi bagırdı cagırdı salakca egoistce davranısları var )