Hiç bişey planladığım gibi gitmiyor.:(

ben limon suyu 1 hafta içmişim bu sürçte 5 kilo vermişim.
sorada pes ettim hep böle nasıl iradeli olabilirim ..
kendime kızıyorum devam edemiyorum diye.
maydanozu çok severim. her sabah yiyordum.
az yiyom ama gitmiyo
Maydonuz yemek degilde blendira biraz su koyun 6 7 maydanoz 1 corba kasigi limon ya da limon suyu ac karnina icin o dar hoski tadi ve inanamayacaksiniz acayip zayıflatıyor,hic yorulmayin ayni miktar yeseniz bile zayiflatiyor ayrica insanin yuzu beyazliyor çünkü karaciger yaglaninca kilodan yuzunuze vuruyor cilt hastaliklari genelde karacigerdendir piril piril olursunuz usenmeyin yapin fakat evamli degil iki hafta falandi sanirim bu ibrahim saracoglu kurudur izlersiniz

Ben tembelim mesela ugrastirmayacak seyler lazim acta cok duramiyorum en kestirmesi bunlar

merhaba kızlar...
hiç bişey planladığım gibi gitmiyor..
1 kilo veremiyorumm... ne kadar uğraşsam olmuyor.
2 buzdolabim bozuldu hemde bayram gününde motoru arzialandi.. şimdilik paldur püldür çalışıyor:KK43:
3 bulaşık makinem de bozuldu... içinde birikmiş su kaliyor hep... güzel yıkanamiyor....
4 eylül ayindan itibaren ev araba sigortalar başliycak. peşin ödesek ödüycez inş.
5 evimi temiz tutamiyorum çalıştığım için ordan oraya. şunu yapcam dediğim an unutup yapamiyorum..:KK43:

olmuyor hiç bişey istediğim gibi gitmiyor...hep bir aksilik çikiyo başimda... yapamiyorum...
sinirlerim bozuk...
ne yapıcam ben.. gerçekten huzursuz mutsuzum... gelecekte işik göremiyorum hiç bişey...:KK43:
Allah bu dertleri banada versin ne diyim ki.sukredin biraz

Ne derler insanlar kazandıkları zaferleriyle hatırlanır zayıflıklarıyla değil ;) Hepsi üst üste geldiği için yılmışsınız aslında teker teker başa çıkılmayacak dertler değil.Biraz sakin olun hiç birimiz birden fazla sorunla tek seferde başa çıkamıyoruz..Allah sağlık sıhhat versin bu sorunlarınızın hepsi aşılabilir..

Back
X