• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bişeyin yolunda gitmiyor olması?

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba, çok sık konu açıyorum ve güzel sevinçli aha şu işimde güzelce oldu diyebileceğim bişey yaşayamadığım için genelde konularımda hüznümü sıkıntımı paylaşıp duruyorum.

Biraz düşündüğümde ; ailemde ne annemin çabalarının karşılığını bi kez olsun alabildiğini gördüm şu zamana kadar( abartısız söylüyorum annem eşinden çevresinden çok çekmiş çocuklarından da buna rağmen çalışıp kendini geçindirmeye çalışmış 3 çocuğa rağmen genç ve güzel bi kadın)olmasına rağmen kaç senedir bir kez yüzü gülmedi.
Kardeşimin yaşı 20 okumuyor çalışmıyor evde terör estirip yaşıyo annemin getirdiğini yiyip yatıyo(bana da okuma çalış diyo.
Ablam şuana kadar girdiği tüm işlerde sadece 1 ay kalmış artık memlekette girecek iş bırakmamış, başka şehirlere çalışmaya diye gidip tatil yaparak yine buraya dönüş yapan. 1 ay çalışıp aldığı parayla saçına kaynak boya vs yapan bi kız.
Bense okumak için çok çabaladım çok şeye katlandım ama hla karşıma okuyamam için bir sürü engel çıkıyo, birini sevdim tamam nişan olacak derken yine milyon tane sorunla karşılaştım.

Evet herkesin sorunu problemi oluyo ama bizim ailedekiler hiç bitmiyor ve çözülmüyor.
Ablam ve kardeşim çalışıp azıcık anneme katkı sağlasaydı şimdi durumumuz gül gibiydi. Maddi sebeplerden okul okuyamacak duruma da gelmezdim belki.

Bu arada:Babam ve annem yıllardır ayrı babam bi kadınla beraber yaşıyo 3 kere evlendi bu dördüncğ olacak muhtemelen kadın evlilik için babamın yakın zamanda alacağı emeklilik ikramiyesini bekliyor. Babam senelerdir bizi arayıp ihtiyacınız var mı demez. Baba demeye bin şahit ister.

Ailemiz üzerindeki kara bulutlar ne zaman dağılacak kardeşlerim ne zaman annemi geçtim kendileri için bişeyler yapacak bilmiyorum, sanki bişey elimizi kolumuzu bağlamış gibi hissediyorum..

kardeşler sırtınızda yük oldukça belinir doğrulmaz sizin. üzgünüm ama durum yok. anneniz kapıya da atamaz onları. en mantıklısı bi şekilde okulu bitirip kendi hayatınıza bakmanız.

babanız nafaka vermiyor mu?

kardeşler sırtınızda yük oldukça belinir doğrulmaz sizin. üzgünüm ama durum yok. anneniz kapıya da atamaz onları. en mantıklısı bi şekilde okulu bitirip kendi hayatınıza bakmanız.

babanız nafaka vermiyor mu?

Çok zorlu boşanma oldu babam ölüm tehditleri okul basmalar filan yaparak zar zor düştü yakamızdan annem de istemedi yeter ki bitsin diye.
Aynen öyle kardeşlerim hiç bişey yapmadığı sürece bu iş böyle gider

Back
X