Çocuk Hastalıkları hiç böyle birşeyle karşılaştınızmı??????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım benim maşallh pek de tatlı annesi:nazar:inşallah aralıkta ki filminizde tamamen normal görünecektir doktorla ne derse yapıyoruz ve moralimizi yüksek tutuyoruz...canım çabucak geçsin inşallah

canım benim maşallh pek de tatlı annesi:nazar:inşallah aralıkta ki filminizde tamamen normal görünecektir doktorla ne derse yapıyoruz ve moralimizi yüksek tutuyoruz...canım çabucak geçsin inşallah

çok teşekkürler...zaten moralımı en yuksek sevıyede tutmaya zorluyorum kendımı.bir ara ne kadar site ve ne kadar sağlık kitabı varsa hepsini karıştırmıştım.baktımkı olacak gibi değil vazgeçtim...duaların için sağol cnm

slm güzelim çok geçmiş olsun benim komşumun oğlunda da vardı bu problem dr dediği gibi annesine evde yapması için boyun hareketleri verdiler bu bebek de o zaman 4 veya 5 aylıktı komşum düzenli olarak yapdı bu hareketleri ve özellikle uyuturkende yüz üstü yatır ve boynunu nere az ceviriyorsa o tarafa doğru yatırmaya çalış merak etme düzeliyor komşumun oğlunda kalmadı hatta o zaman oğlunun bu durumu olduğunda kafasının bir bölümü düzleşmişti bir bölümü dışarı çıkmıştı ama şimdi maşallah çok çok iyi oldu şu an 1 buçuk yaşında hiç de görünürde bişi kalmadı inşallah senin ufaklıkta da bişi kalmaz allaha emanet ol

özgül öncelikle teşekkürler.ama kafama birşey takıldı.tortikolisle ilgili internette eğikliğin olduğu tarafa değil aksıne yani eğikliğin old.yöne yüksek yastık,diğer tarafı yastıksız yatırın deniyor.yani eğik tarafı germe açısından.sağ tarafta ama ben hep sola yatırıyorum.yanlışmı yapıyorum acaba.

allah şifa versin başıma böyle bişi gelmedi ama tıp çok ileri artık düzelir dedilerse korkma sende yardım et ona.tekrar geçmiş olsun canım allah kızını sana bağışlasın.

bir kaç gündür giremedim.ama hepinize çok teşekkür ediyorum.güzel dilekleriniz için sağolun.allah hepimizin çocuklarına sağlık versin,onları bize bağişlasın

Çok geçmiş olsun.Benim oğlum da 1 aylıkken geçirdi.Egzersizlerle ılık kompresleri hergün uyguladım 1 ay kadar sonra geçti şu anda 8 yaşında aynı yerde geçen sene yine elime birşeyler geldi ama enfeksiyona bağlı beze olduğu düşünüldü.Çok geçmiş olsun Tortikollis normal doğum yapanlarda sık rastlanan korkutucu görünen ama kolay iyileşen bir sorun.Üzülme canım İnşallah çabuk geçer...Sevgiler

teşekkürler ama egzersilerinden zahmet olmazsa biraz bahsedermisin cnm.birde ılık kompresten kastın nedır.zaten ileride çok ağır soğuk algınlıgı yada spor yaralanması geçirirse tekrarlayabilirmiş diye okudum bir sitede.şimdiden cevabın için sagol . a.s.

kusura bakma canım uzun zaman evde değildim mesajını yeni gördüm.Önce ılık suyla ıslatılmış bezi şişliğin olduğu bölgeye bir iki dakika tutuyorsun.(sıcak su torbasını ılıtıp yapabilirsin)Sonra kafasını sağa sola yukarı aşağı döndürüyorsun.10 kez sağ 10 kez sol 10 kez yukarı ve aşağı...Bunlara devam edersen inşallah geçer.Torti kollis kas yırtılması sonucu yırtılan bölümde kan birikmesi sonucu oluşurmuş.Bu hareketler biriken kanı dağıtıyor.Sevgiler......

ayy çok teşekkürler.hiç problem degıl şimdi içim biraz daha rahat.çünkü ılık kompres hariç aynı uygulamayı yapıyorum.inşallah geçip gider bir an önce.
çok sağol
a.s.

bebeğim birkaçaylıkken ben de öyle zannettim dru muayene etmişti eğri boyn değil demişti.ama o zaman arastırmıştım fizik tedaviyle düzeliyormuş.siz de ihmal etmeyin insallah gecer.geçmiş olsun

Back
X