- Konu Sahibi tuana berrem
canım benim maşallh pek de tatlı annesi
inşallah aralıkta ki filminizde tamamen normal görünecektir doktorla ne derse yapıyoruz ve moralimizi yüksek tutuyoruz...canım çabucak geçsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim maşallh pek de tatlı annesiinşallah aralıkta ki filminizde tamamen normal görünecektir doktorla ne derse yapıyoruz ve moralimizi yüksek tutuyoruz...canım çabucak geçsin inşallah
Çok geçmiş olsun.Benim oğlum da 1 aylıkken geçirdi.Egzersizlerle ılık kompresleri hergün uyguladım 1 ay kadar sonra geçti şu anda 8 yaşında aynı yerde geçen sene yine elime birşeyler geldi ama enfeksiyona bağlı beze olduğu düşünüldü.Çok geçmiş olsun Tortikollis normal doğum yapanlarda sık rastlanan korkutucu görünen ama kolay iyileşen bir sorun.Üzülme canım İnşallah çabuk geçer...Sevgiler
kusura bakma canım uzun zaman evde değildim mesajını yeni gördüm.Önce ılık suyla ıslatılmış bezi şişliğin olduğu bölgeye bir iki dakika tutuyorsun.(sıcak su torbasını ılıtıp yapabilirsin)Sonra kafasını sağa sola yukarı aşağı döndürüyorsun.10 kez sağ 10 kez sol 10 kez yukarı ve aşağı...Bunlara devam edersen inşallah geçer.Torti kollis kas yırtılması sonucu yırtılan bölümde kan birikmesi sonucu oluşurmuş.Bu hareketler biriken kanı dağıtıyor.Sevgiler......