hiç çatlamayan var mı?

evet canim yengem 36. haftasinda catladi hemde nasil...moral bozmak gibi olmasin ama oyle.. bende su an 30. haftaymdayim catlamadim daha. karni cok buyuyenlermi catliyor acaba hic bilmiyorum walla.. cok krem yag aldim bi görsen. dogru düzgün süremiyorum bile. unutuyorum hep. zaten doktorum demisti istedigin kadar yag kullan. olursa yine olur dedi. engelleyemezsin dedi. bende cok stres yapmiyorum walla.. ama kilo almiyorum fazla..catlamassa sirf bu nedenle catlamaz belki :) sen kac kilo ile hamile kaldin ve simdiye kadar kac kilo aldin.. ben 62 ile basladim 68 im su an :)

çatlama son haftalarda oluyo benim karnımda olmadı ama bacaklarım çatladı ben kakao yağı kullandım karnıma bilseydim bacaklarıma da kullanırdım. maalesef kurtaramadım

benim bacaklarim annemler hatirlmiyor ama kücükken masallah catlamis.. yan taraflari catlak dolu.. yilarca öyle yasadim ama hic cirkin durmuyor o kadar cokki boyle cizik cizik beyaz renkte..

25 kilo almama ragmen sadece bacagimin ic tarafinda iki tane catlak izi var,oda belirsiz bi sekilde.
Diger vücudumda hic catlagim olmadi,ama ben hergün düzenli dus alip badem yagi kullaniyorum.vücudumu hic kuru birakmadim.

bende 33. hafyadayım hava atıyordum hiç çatlağım yok diye.dün sabah bir kalktım 1 gecede belim kalçamda ve göbeğimde kırmıızı çatlaklar olmuş.hiçbir iz belirti yoktu.sürekli kontrol ederdim kendimi::(

çatlamamk için lierac marka pytolastil jel kullanın.şiddetle öneririm.ergenlikten klama kalçalarımda çatlaklarım vardı göbişimde de olmasın diye hamişken 3 kutu kullandım ve hiç çatlamadım..

benim gebelik haftam daha çok erken olmasına ragmen bacaklarım ve göbegim çatladı badem yagı kullanıyorum fakat işe yaramadı bildiginiz bebege zarar vermeyen krem biliyomusunuz

Back
X