arkadaslar dun doktora gıttım bebek ıcın hazırlık olsun dıye genel muayene olup gereklı olan folık asıt kullanımına baslıyım dıyordum kı gecen sure ıcınde bulundugun ılçedekı sağlık ocagı tarafından kolaylık olur dıyerek 2 defa aylık koruyucu ıgne yapıldıgını soyledıgımde..bu ıgnelerın kısırlık yapma olasılıgı cok yuksek kım yaptı sana bu ıgneyı dedı:96: Bılmıyordum..ilçedeki ilgili dogum kontrol haplarıyla aynı etkıyı yapar demişti..neyse ben en son haziran ayında yaptırmıştım temmuzda adet oldum ,agustosta tık yok..eylul 3 den berı tuhaf bır adet benzerı durumum var.anlıyacagınız dengem tepetaklak olmuşSımdı 3 aylık bı tedavı surecım olcak yumurtlmayı normale dondurebılmek ıcın..sonuc alırsak ins 3 ay sonra bebek çalışmalarına baslayablcz
arkadaslar dun doktora gıttım bebek ıcın hazırlık olsun dıye genel muayene olup gereklı olan folık asıt kullanımına baslıyım dıyordum kı gecen sure ıcınde bulundugun ılçedekı sağlık ocagı tarafından kolaylık olur dıyerek 2 defa aylık koruyucu ıgne yapıldıgını soyledıgımde..bu ıgnelerın kısırlık yapma olasılıgı cok yuksek kım yaptı sana bu ıgneyı dedı:96: bılmıyordum..ilçedeki ilgili dogum kontrol haplarıyla aynı etkıyı yapar demişti..neyse ben en son haziran ayında yaptırmıştım temmuzda adet oldum ,agustosta tık yok..eylul 3 den berı tuhaf bır adet benzerı durumum var.anlıyacagınız dengem tepetaklak olmuşsımdı 3 aylık bı tedavı surecım olcak yumurtlmayı normale dondurebılmek ıcın..sonuc alırsak ins 3 ay sonra bebek çalışmalarına baslayablcz
bu koruyucu iğneler eczanede satılıyor değilmi peki kim vurdu nerde vurdurdun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?