hıc cocugu olmayanlar.. kesınlıkle aylık ya da 3 aylık koruyucu iğne kullanmayın..

pearl:)

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
282
12
298
Giresun
arkadaslar dun doktora gıttım bebek ıcın hazırlık olsun dıye genel muayene olup gereklı olan folık asıt kullanımına baslıyım dıyordum kı gecen sure ıcınde bulundugun ılçedekı sağlık ocagı tarafından kolaylık olur dıyerek 2 defa aylık koruyucu ıgne yapıldıgını soyledıgımde..bu ıgnelerın kısırlık yapma olasılıgı cok yuksek kım yaptı sana bu ıgneyı dedı:96: bılmıyordum..ilçedeki ilgili dogum kontrol haplarıyla aynı etkıyı yapar demişti..neyse ben en son haziran ayında yaptırmıştım temmuzda adet oldum ,agustosta tık yok..eylul 3 den berı tuhaf bır adet benzerı durumum var.anlıyacagınız dengem tepetaklak olmuş sımdı 3 aylık bı tedavı surecım olcak yumurtlmayı normale dondurebılmek ıcın..sonuc alırsak ins 3 ay sonra bebek çalışmalarına baslayablcz

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun ttlım rabbım sıfa versın ben 1 ay dogum kontrol hapı kullandım adetlerım bırakınca hıc sasmadı duzenlıydı ama bebegımın haberını alabılmek ıcın tam 7 ay beklemek zorunda kaldım. Bence basabılıyorsanız esılerınız korunsunlar inşaallah en kısa zamanda kavusursun bebısıne saglıklı gunler

O iğnelerden bi arkadaşım kullanmayı düşünmüştü, doktoru ona 35 yaş üstü ve sigara kullanmayan bayanlar için uygun olduğunu söylemiş.Haliyle vazgeçti. Sana o iğneleri veren insanın aklı nerdeydi acaba umarım herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun...

amin canlarım sagolun..Allahım hayırlıı zamanda hayırlı bebişler versın ınş..Rabbım hayırlı ınsanlarla karsılaştırsın insanların sağlıgıyla oynamaktan çekınmeyenlerle değıl..bırkac ay sonra guzel haberler de verırım ınş..

bu koruyucu iğneler eczanede satılıyor değilmi peki kim vurdu nerde vurdurdun?

bu koruyucu iğneler eczanede satılıyor değilmi peki kim vurdu nerde vurdurdun?

bence moralini bozma, kullanıp hamile kalan arkadaşlarım da çok.. ertesi gün hapı da tehlikeli diyolar bende onu kullandım bakalımilerde olur inş. bebişim şu an düşünmüozda.. sen ne kadarlık evlisin o iğneyi kime vurdurdun

selam arkadaslar bende 3 aylık ıgne kullanan bırı olarak yazmak ıstedım cok şükürki cocugum var zaten dogumdan sonra basladım bununla korunmaya 5 doz oldum yanı 1 sene sonra esımın ıstegıyel bıraktım cocuk ıstıyor fakat adetlerım ehnuz duzene gırmedı 5 ay oldu bırakalı 6 ıla 18 ay surebılıyo yazıyo tekrar hamıle kalmak yanı kısırlık yazmıyo am abakalım ıns oyl ebısey olmaz genede bende tavsıye etmem helekı hıc cocugu olmayanlara .cocuk oncesınde ben hapla korunuyordum hatta ılk evlendıgımde ertesı gun hapı bıel kullandım ama bırakınca hemen oldu cocugum sükür sımdı ebnım acelem yok hemen cocuk ıstemıyodum zaten ama cok gecıksınde ıstemem acıkcası bakalım beklemedeyız.:26:

arkadaşlar...
hiç çocoğum olmasın die düşünmeyin bende 3 aylık iğnelerin kurbanıyım çocuğum olmasın daha sonra olsun diordum en son iğneyi bıraktığım 2.5 yıl olmasına ragmen cocugum olmuyor nasıl bırnmda tütüyor bi bilseniz her düşündüğümde canım biraz daha acıyor...

birisi bana lütfen desin bu iğnelerden oldum bıraktıktan sonra hamile kaldım ne olursunuz biriniz desin de bende biraz olsun sevineyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…