- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Bundan 1 hafta evvel bir grupla geziye katilmistim. Grubumuz kizlardan olusuyordu sadece ve ayriyeten bir de erkek grubu vardi. Berabrr gezmedik ama bir kac rotalarda karsilastik.
Iki grubunda yas araligi 18-25 arasinda.
Ben 25 yasindayim ama 18 gibi gösteriyorum yani minyonum :) :) :)
Gelelim kafama taktigim seye.. 18, 19 yasindakiler masallah 25 gibi gösteriyor ve güzeller. Sosyal medyada takiplesiyoruz hep birlikte ve havaalanindayken bi kiz (18 daha) erkek grubundan filanca cocuk bana yazdi diye muhabbet acti. Her neyse sosyal medyada ister istemez karsimiza cikiyor bu erkek grubundakiler cogu kizi takibe almis ben sok oldum nasil ve nereden buldular diye.
Bi beni ve bi kac kizi eklememisler herhalde cirkin buldular
valla aklina takildi cünkü zaten talibim yok.. anca bu durumda aktif olursan tanisirsin ama cit yok.. ya cirkinim, ya boyum (160) sorun ya da minyon tipliligim sorun.. aslinda güler yüzlü, iyi niyetli fln fln biriyim. Bu devirde iyi olmak yerine bi seytan tüyün olmali hani herkesi kendine ceken. O bende maalesef yok biraz da sessizim. Ne önerirsiniz bana daha cok dikkat cekmek icin? Gercekten hic dikkat ceken bi tipim Ok zaten minyon tipli olusumdan 
Iki grubunda yas araligi 18-25 arasinda.
Ben 25 yasindayim ama 18 gibi gösteriyorum yani minyonum :) :) :)
Gelelim kafama taktigim seye.. 18, 19 yasindakiler masallah 25 gibi gösteriyor ve güzeller. Sosyal medyada takiplesiyoruz hep birlikte ve havaalanindayken bi kiz (18 daha) erkek grubundan filanca cocuk bana yazdi diye muhabbet acti. Her neyse sosyal medyada ister istemez karsimiza cikiyor bu erkek grubundakiler cogu kizi takibe almis ben sok oldum nasil ve nereden buldular diye.
Bi beni ve bi kac kizi eklememisler herhalde cirkin buldular