Hic dikkat cekmeyen bir kizim

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Bundan 1 hafta evvel bir grupla geziye katilmistim. Grubumuz kizlardan olusuyordu sadece ve ayriyeten bir de erkek grubu vardi. Berabrr gezmedik ama bir kac rotalarda karsilastik.
Iki grubunda yas araligi 18-25 arasinda.
Ben 25 yasindayim ama 18 gibi gösteriyorum yani minyonum :) :) :)

Gelelim kafama taktigim seye.. 18, 19 yasindakiler masallah 25 gibi gösteriyor ve güzeller. Sosyal medyada takiplesiyoruz hep birlikte ve havaalanindayken bi kiz (18 daha) erkek grubundan filanca cocuk bana yazdi diye muhabbet acti. Her neyse sosyal medyada ister istemez karsimiza cikiyor bu erkek grubundakiler cogu kizi takibe almis ben sok oldum nasil ve nereden buldular diye.
Bi beni ve bi kac kizi eklememisler herhalde cirkin buldular valla aklina takildi cünkü zaten talibim yok.. anca bu durumda aktif olursan tanisirsin ama cit yok.. ya cirkinim, ya boyum (160) sorun ya da minyon tipliligim sorun.. aslinda güler yüzlü, iyi niyetli fln fln biriyim. Bu devirde iyi olmak yerine bi seytan tüyün olmali hani herkesi kendine ceken. O bende maalesef yok biraz da sessizim. Ne önerirsiniz bana daha cok dikkat cekmek icin? Gercekten hic dikkat ceken bi tipim Ok zaten minyon tipli olusumdan

25 yaşında gibi yazmamışsın ama ille de beni takip etsinler, bulsunlar diyorsan önerim sosyal medyayı doğru kullanmayı öğrenmen.

İnstagram hesabını ele alalım.
Fotoğrafların dikkat çekici olsun gerekirse tümünü sil baştan başla.

Hesabının gizlilik ayarını açık tut,
Yer bildirimi eklersen o yerde en son paylaşılan fotoğraflar çıkacağı için seni de orada gören biri kolayca bulmuş olur...

Etiketlerine de bulunduğun mekanın adını ekle. Mekanın hesabı varsa onu da etiketle.
Vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…