• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç dostum yok.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz... Kalabalık bir ailem , akrabalarım,kuzenlerim var ama bu kalabalığın içinde çok yalnızım. Bir kuzenimle baya samimiydik o da nişanlandı artık her gün nişanlısıyla haliyle... Sonra Bir arkadaşım var, daha doğrusu vardı, evlilik niyetiyle bir çocukla ilk görüşmem öncesinde onu aradım, fikir almak istedim, ne bileyim heyecandan canımı ona attım ama sonra o ne yaptı ; aradan 1 yıl geçti ve hiç arayıp sormadı" ne yaptın,görüşmen nasıl geçti, çok merak ettim " demedi. Ve bu arkadaşımla beraber samimi olduğumuz bir arkadaş grubumuz vardı, buluşmalara beni çağırmıyorlar,instagramda fotoğraflarını görüyorum sık sık...evlenirsem düğünüme bile çağırmayı düşünmüyorum valla:p Neyse Kısacası Her şeyimi paylaşabildiğim çok samimi olduğum tabiri caizse kankam dediğim, güzel vakit getirebileceğim kimse yok, sevgilim zaten yok, üniversiteyi yeni bitirdim iş yok, tam bir ev kızı made on' ım ve depresyondayım :KK43:
Allah yardimcin olsun canim.Sende yeni arkadaslar edin bence

Allahım gecinden versin de çevrendeki herkes hayatta olsa da insan eninde sonunda yalnız kalıyor ki.
Ben kendimden biliyorum.
Çok geç evlendim. Ben bekarken kardeşim,kuzenlerim ve tüm arkadaşlarım ya evliydi ya da nişanlı.
Ailemden ayrı yaşıyordum,zaten onlar da çoğu zaman il sınırları dışındaydı.
Yani eve geliyorum yalnızım,dışarı çıkıyorum yalnızım,alışveriş yapıyorum yalnızım,yemek yiyorum yalnızım,uyuyorum,uyanıyorum yine yalnızım.
İnanır mısın bu durum 10 sene kadar böyle sürdü. Sonra bir ara evlendim olmadı,boşandım.
Yine yalnızlık!
Upuzun bir yalnızlıktan sonra kocam hayatıma girdi de evlendik de öyle doldu boşluklarım.
Bu arada bendeki o fıkır fıkır gülüştüğümüz,saatlerce dedikodu yaptığımız kız arkadaşlar çooooook önceden mazi oldu.
İş,aile,koşturma derken istesem de dışarıdaki insanlara vakit ayıramıyorum.
Bi gun benimde ailem olirsa bende hayatimdaarkadas falan tutmak istemiyoruma

O arkadaş sandığın mahluk seni açık açık kullanıyor.Kendine gel.Dost arayınca bulunmaz şükret ki kardeşin,sevgilin var daha ne olsun?

Hicbir dost ailen gibi olmaz.annen gibi sen uzuldugunde uzulmez. Senin adina sevinmez.O yuzden eskiden dost bildiklerim su an sadece arkadas statusunde.cok da lazim degil. Ailenin kiymetini bil yeter..

Bende öleyim kızzz :KK54: evliyim 6 aylik oğlum var ilcede oturuyorum ailem ve akrabalarim 1 saat uzaklıkta annem babam dışında hiç bi akraba gelmiyo neymiş uzakmış burdan 2 tane arkadaşım var onlarla da arada birbirimize gelip gidiyoruz bende cok istiyorum bi dostum olsun herşeyimi paylaşayım

Yeter Allaha şükür seni seven bir ailen varmış daha ne istiyorsun Allah can sağlığı versin onlara .. arkadaş çok ilginç bi kavram herkes işi düştüğü kadar dost oluyor . Benimde öyle bi kaç tane arayıp soran arkadaşım var in anki derdimi dinleyen hiç yok herkes kendi derdini anlatıp kapatıyor telefonu yeri geliyor ablalarim kardeşlerim bile aynını yapıyor . İnsanların tüm dertlerine koşup her aradiklarinda dinleyip kendi derdine yanlız aglayanlardansin demekki sende. Takma kafana zamanla alışıyor insan. Kullanilmaktamsa yanlız kalmayı seciyorsun zamanla. Ben öyle yaptim . Beni aramayan kimseyi aramıyorum işi düşen arıyor zaten onlara da meşgul olduğumu söylüyorum .benden daha değerli kimse yok hayatta .

Yeter Allaha şükür seni seven bir ailen varmış daha ne istiyorsun Allah can sağlığı versin onlara .. arkadaş çok ilginç bi kavram herkes işi düştüğü kadar dost oluyor . Benimde öyle bi kaç tane arayıp soran arkadaşım var in anki derdimi dinleyen hiç yok herkes kendi derdini anlatıp kapatıyor telefonu yeri geliyor ablalarim kardeşlerim bile aynını yapıyor . İnsanların tüm dertlerine koşup her aradiklarinda dinleyip kendi derdine yanlız aglayanlardansin demekki sende. Takma kafana zamanla alışıyor insan. Kullanilmaktamsa yanlız kalmayı seciyorsun zamanla. Ben öyle yaptim . Beni aramayan kimseyi aramıyorum işi düşen arıyor zaten onlara da meşgul olduğumu söylüyorum .benden daha değerli kimse yok hayatta .
Bende oturdum sinavima calisiyorum.o arkadasima da gitmiyorum.gidesim yok zaten.Sinavlar falan bitsinde.Sinavlar ondan daha önemli artik.eskiden yuruyerek de olsa kosar giderdim onun yanina ben.simdi ne bilim.ayda yilda bi ariyo ondada niye gelmiyon diyo o kadar

Bende öleyim kızzz :KK54: evliyim 6 aylik oğlum var ilcede oturuyorum ailem ve akrabalarim 1 saat uzaklıkta annem babam dışında hiç bi akraba gelmiyo neymiş uzakmış burdan 2 tane arkadaşım var onlarla da arada birbirimize gelip gidiyoruz bende cok istiyorum bi dostum olsun herşeyimi paylaşayım
Bence hayatiniz guzel gayet.su forum bile insana iyi geliyo ya

Bende oturdum sinavima calisiyorum.o arkadasima da gitmiyorum.gidesim yok zaten.Sinavlar falan bitsinde.Sinavlar ondan daha önemli artik.eskiden yuruyerek de olsa kosar giderdim onun yanina ben.simdi ne bilim.ayda yilda bi ariyo ondada niye gelmiyon diyo o kadar
Sen kendini düşün sınavını kazan isine başla yeni ortam yeni arkadaşlıklar edin ama önce kendini düşün . Kimseden kimseye fayda yok in anki

Bende bulunduğum yerde çok yalnızım ,evime gelen giden neredeyse yok ,eşim ile ben arkadaşlarımıza hep gitmeye çalıştık ve evimize hep davet ettik ama baktık sadece çıkarları olduğunda görüşmek istiyorlar ,bizde muhabbeti kestik neredeyse .Şimdi eşim ben ve kızımız var :) boşverin bu zaman da çok zor dost arkadaş olmak .
Aynen ya bizim de oyle..ailece görüştüğümuz kimse yok

Back
X