Hiç doymuyorum :(

israisra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
80
2
98
Hamileliğim 8+6. Haftasındayım. Midem hep şiş, hep yanıyor ve sürekli acıkıyorum. Böyle giderse çok kilo alacağım. Benim gibi olan var mı ve bu durum normal mi

Hamileliğim 8+6. Haftasındayım. Midem hep şiş, hep yanıyor ve sürekli acıkıyorum. Böyle giderse çok kilo alacağım. Benim gibi olan var mı ve bu durum normal mi

bende senin gibiydim şimdi biraz azaldı.acıkınca midem bulanıyordu:)sürekli kusmaktan aç kalmaktan iyi bence....herkes de farklı farklı şeyler oluyor işte.hakkımızda hayırlısı

bende senin gibiydim şimdi biraz azaldı.acıkınca midem bulanıyordu:)sürekli kusmaktan aç kalmaktan iyi bence....herkes de farklı farklı şeyler oluyor işte.hakkımızda hayırlısı

Çok fena. Eşim dalga geçiyor artık. Bir tane ısır bırak diyor ..))Ama bırakamıyorum ki. Şimdi yine atışgırdım aradan yarım saat geçti guruldamaya başladı. Acaba form ürünleri yesem zararlı olur mu?

sık sık ama az yemeye çalış.ben öyle yapıyorum .birazda guruldamasına dayanmaya çalışıyorum:)form ürünlerinin yenmesi taraftarı değilim ama aşırı yiyorsan doktoruna danışabilirsin muhakkak yardımı olur

Çok teşekkür ederim. Benden iki hafta önce doğacak inşallah sizin bebeğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

mrb kızlar benımde sureklı mıgdem yanıyo bısey yıyemıyorum kusmuyorum ama mıgdem bulanıyo ara ara aksamları mıgde yanması artıyo napsam bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…