Dikkat edin de gazetelerin 3 sayfalarına mevzu olmayin...tek gitmeyin..tenha yerlerde buluşmayın..Yaklaşık 1 haftadır hiç görmediğim biriyle konuşuyorum. Ve ikimizde sadece mesajdan birbirimizden çok etkilendik. Yarın ilk defa görüşcez ama öyle bişeyin içindeyim ki gerçek mi inanamıyorum. Yengeç burcu olması beni benden aldı zaten o kadar romantik ki konuşmaları falan. Sizce gerçekten böyle bişey mümkün mü iki insan görmeden birbirine bişey hisseder mi?
Gördüm fotoğraf attı sadece canlı olarak görüşmedik ilk defa böyle bişey yaptım bu devirde erkeklere güven olmuyor malum tereddüt ediyorum ama Bi yandan da mutluyumolabilir neden olmasın ki . Bazen bu durumlar karşı karşıya gelince hüsran da olabilir , bazı durumlarda gayet güzel devam da edebilir. Çok normal bir süreç.
peki hiç foto falanda mı görmediniz ?
Gördüm sadece canlı görüşmedikFotoğrafını falan da mi görmediniz?
Ben buna inanmıyorum. Umudum var herşey güzel olacakMuhtemelen görüştüğünüzde biriniz birşey hissetmeyecek
olabilir neden olmasın. ben öyle bi adamla evlendim şimdide bi kızımız olcak nasipseYaklaşık 1 haftadır hiç görmediğim biriyle konuşuyorum. Ve ikimizde sadece mesajdan birbirimizden çok etkilendik. Yarın ilk defa görüşcez ama öyle bişeyin içindeyim ki gerçek mi inanamıyorum. Yengeç burcu olması beni benden aldı zaten o kadar romantik ki konuşmaları falan. Sizce gerçekten böyle bişey mümkün mü iki insan görmeden birbirine bişey hisseder mi?
8 yillik sevgililik + 4 yillik evlilik + 3yasinda cocukYaklaşık 1 haftadır hiç görmediğim biriyle konuşuyorum. Ve ikimizde sadece mesajdan birbirimizden çok etkilendik. Yarın ilk defa görüşcez ama öyle bişeyin içindeyim ki gerçek mi inanamıyorum. Yengeç burcu olması beni benden aldı zaten o kadar romantik ki konuşmaları falan. Sizce gerçekten böyle bişey mümkün mü iki insan görmeden birbirine bişey hisseder mi?
hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Kalabalık bir ortamda bulusursunuz. sorun olmaz bence.Gördüm fotoğraf attı sadece canlı olarak görüşmedik ilk defa böyle bişey yaptım bu devirde erkeklere güven olmuyor malum tereddüt ediyorum ama Bi yandan da mutluyum
Eskiden cep telefonu yoktu komşumuz ev telefonundan tanışıyor sonrada evleniyorlar oluyordu zamanında böyle şeyler şimdi güvenmek çok zor insanlara dikkat edin kendinizeYaklaşık 1 haftadır hiç görmediğim biriyle konuşuyorum. Ve ikimizde sadece mesajdan birbirimizden çok etkilendik. Yarın ilk defa görüşcez ama öyle bişeyin içindeyim ki gerçek mi inanamıyorum. Yengeç burcu olması beni benden aldı zaten o kadar romantik ki konuşmaları falan. Sizce gerçekten böyle bişey mümkün mü iki insan görmeden birbirine bişey hisseder mi?
Çok sevindimAyy biz buluştuk o kadar tatlı o kadar kibar o kadar iyi biri ki anlatamam hiiiç yanlışını görmedim. Konulşurken gözlerimin içine baktı hep gözlerini benden 1 dk ayırmadı. O kadar güzeldi ki herşey. Arabasına da bindim 1 2 saat arabasında da oturdum ama tek bir yanlış adımı olmadı bana gayet mesafeliydi. Ciddi düşünüyorum benim için çok önemlisin. 1 haftada sadece konuşarak hayatıma çok büyük bir anlam kattın hiç bırakma beni bizi dedi. Bilmiyorum ama herşey çok güzeldi. Böyle de insan Bişiler hissediyormuş onu anladım. Çok etkilendim anlatamam ablalarım
Ben de şu anki sevgilimle zamanında sadece fotoğrafını görerek telde mesajda konuşup sonra buluştuk, birbirimizi yüzyüze gördüğümüz ilk günden beri sevgiliyizGördüm sadece canlı görüşmedik
Ahh çok teşekkür ederim darısı diğer aşkını bulamayanların başınaÇok sevindim♥Hayirli olsun bakalim❣
buna kocaman bir amiiiin:)Ahh çok teşekkür ederim darısı diğer aşkını bulamayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?