Hiç görmediği halde internette tanışıp aşık olanlar haydii buraya!!!!

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
İnsan gerçekten hiç karşı karşıya gelmeden, gözlerinin içine bakmadan sadece yazışmalarla ve telefonda konuşmalarla aşık olabilir mi? Bu aşk nereye gider???

ben varım :))) sadece konuşmalarına sesine vs.. aşık olmadım ilk başta ama etkilendim. bi kaç ay sonra görüştük ve şimdi nişanlıyız :)) 1 haziranda da düğünümüz var :))

amin canım :)) bu açtığın konunun net bir cevabı yoktur bence, karşına çıkan kişiyle alakalı

Kısa zaman için randevulaşıp buluşmak lazım. Uzatmanın hiç ama hiç gereği yok. Randevulaşılır buluşulur, eğer ten uyumu, fikir uyumu ve kıvılcım varsa güzel bir birlikteliğe ilk adım atılmış olur.

Olursa olur, olmazsa da olmaz. Kimse zaman kaybetmesin aylarca yıllarca. Buluşup görüşün.

Ahaa buraya da yazıyorum: Uzattıkça suyu çıkar :19:

İnsan gerçekten hiç karşı karşıya gelmeden, gözlerinin içine bakmadan sadece yazışmalarla ve telefonda konuşmalarla aşık olabilir mi? Bu aşk nereye gider???

Kısa zaman için randevulaşıp buluşmak lazım. Uzatmanın hiç ama hiç gereği yok. Randevulaşılır buluşulur, eğer ten uyumu, fikir uyumu ve kıvılcım varsa güzel bir birlikteliğe ilk adım atılmış olur.

Olursa olur, olmazsa da olmaz. Kimse zaman kaybetmesin aylarca yıllarca. Buluşup görüşün.

Çok doğru... Uzatınca -özellikle erkek tarafı için- boş vakit gereci oluyorsunuz...

ama hemen görüşüncede aklında soru işareti kalmıcak mı aman hemen benimle görüştü bu hep böyledir diye bir güvensizlik olursa??

biz eski sevgilimle internetten tanışmıştık
birbirimizi çok sevdik
kısa sürede de görüştük zaten
görüştükten sonra aşkımız dahada arttı.
herşey güzeldi yani
tabi sonra başka şeyler oldu ve bitti ama internetten de gayet güzel ilişkiler çıkabiliyor kısacasıı

Back
X