Hic gormedigim bir italyan erkegine taktim kafayi.

Herkese merhabalar.
Konum uzun olabilir, lutfen kirici yorumlar yapmayin ben de bu yasadigim durumdan memnum degilim. Yol gostermenizi istiyorum sadece. Ben 22 yasinda bir universite ogrencisiyim. Okudugum bolum dolayisiyla yabanci dillerle de surekli haşır neşirim. (Fransizca okuyorum, son sinifim) seneler senelerr önce facebook uzerinden sirf yabanci dilimi gelistirmek icin italya'da yasayan bir kizi eklemistim. Gayet guzel sohbetimiz oldu kendisiyle bu kizin o zamanlar sevgilisi de yoktu yalnizdi, aradan 1-2 sene gecti ve bu kiz bir oglanla sevgili olmaya basladi. Hic unutmuyorum sene 2012 idi. Cocugu o zamanlar cok hos bulmustum. Aradan yillar yillar gecti ve kizla iletisimimizi bir sekilde kaybettik. Yaklasik 3 sene önce tekrardan irtabat sagladim kizla ve iliskisi devam ediyordu o cocukla. Surekli cocugun resimlerine bakar oldum. Istemsizce oluyordu bu, fotograflarina bakmadigimda kendimi huzursuz hissediyordum ki hala daha onun resimlerine bakmak istiyorum. Ona karsi ask ya da hoslanti gibi bisey mi bu hissettiklerim hic bilmiyorum. Instagramini da buldum, kiz kardesinin hesabini da buldum. Annesi ve babasini da buldum. Italya da yasadiklari evden cocugun babasiyla islettigi dukkanina kadar google earth'te herseyi buldum. Isin en utanc verici noktasi ise benim cok mutlu oldugum bir iliskim olmasi. Tuhaf olan ise ki tamamen tesadufi, erkek arkadasim bu cocuga cok benziyorrr. Sevgilimi asla aldatmak gibi bir niyetim yok yanlis anlasilmasin, sadece onun resimlerine bakmak onunla karsilastigimiz bir anı dusunmek bana nedense heyecan veriyor. Bu arada kendime hic yakistirmadigim bir sey yapmistim onu da anlatiyim belki biraz gülersiniz. Nasil olduysa cocugun ve kizin cep telefonu numarasini buldum ve onlara whatsappdan yazmak istedim ama cesaret edememistim sonra da "tavuklari pisirmisem" sarkisini gondermistim onlara sirf dalgasina ve sonuc...... ikisinin de foto gitti. Of cok sacma seyler yasiyorum lutfen yardim edin...[/QUOTHAllah fazla dert vermesin:işsiz:sana abla nasihatı derslerine çalış..sevgiline odaklan..

Şaka dimi bizi kekliyor dimi böyle
Hayır yani 22 yaş diyor 12 değil
Görsen zilini calıp kaçarsında sen şimdi

Ilişkisi olan birini unutmaya çalışmak..üstelik seninde bir ilişkin var ..çok saçmalıyorsun bence..şöyle düşün ..senin erkek arkadasın birini begeniyor ve takip ediyor..canın yandıysa bunu düşündügünde..unutursun..:KK66:

Ilişkisi olan birini unutmaya çalışmak..üstelik seninde bir ilişkin var ..çok saçmalıyorsun bence..şöyle düşün ..senin erkek arkadasın birini begeniyor ve takip ediyor..canın yandıysa bunu düşündügünde..unutursun..:KK66:
Unutmak istiyorum iste bu cumlede ne gibi bir art niyet var ki? Ben zaten uzgunum bu yaptiklarim tamamen sacmalik kabul ediyorum ben herseyi daha napmami istersiniz?

İrtibatı araştırmaları falan kesin bakmayın fotolarına.ona gösterdiğiniz ilgiyi sevgilinize gösterin.herkes yerinde mutlu olsun

Burada nedense herkes, karsisindakinin yuzunu gormedigi icin kirici ve hesap sorucu sekilde konusmayi cok seviyor belli.
Arkadaşlarınız anlattıklarınıza gülmüş olabilir , ama onlar durumu biliyor , peki yarın bir gün ( insanoğlu her an her şey olabilir) arkadaşlarınızdan biri bu yaptığınızı erkek arkadaşınıza duyuracak olsa bu eğlendiğiniz anlar için ne diyeceksiniz ?

Arkadaşlarınız anlattıklarınıza gülmüş olabilir , ama onlar durumu biliyor , peki yarın bir gün ( insanoğlu her an her şey olabilir) arkadaşlarınızdan biri bu yaptığınızı erkek arkadaşınıza duyuracak olsa bu eğlendiğiniz anlar için ne diyeceksiniz ?
Anlatamazlar ki, bende onların sırlarıni biliyorum o zaman ben de onlarınkını anlatirim biter gider yani en kötü senaryo.

Anlatamazlar ki, bende onların sırlarıni biliyorum o zaman ben de onlarınkını anlatirim biter gider yani en kötü senaryo.
Cift olarak yakismislar . Allah mutlu etsin onlari sen de onune bak ama sen aslinda su kisimdan kork. Oyle de bir anlatirlar ki. Senin de onlarin sirlarini ifsa etmenle odesmis olmazsiniz.

yahu okudğum en ilginç ve komik konuydu Allah da seni güldürsün canım konuya yorum yapmıyorum

Ya cok tuhaf demi? Adamlar mimarlik okuyup marangoz oluyor vaay bee, belkide hosuna gitmistir arada bir dinliyordur, ne guzel sarkiymis ulen bu diyordur ama sözlerini de bir bilse garibimmm.
Yaa konunuz çok eğlenceli ama ilk okuduğumda ne yalan söyleyeyim bolonez soslu spagetti üzerine bol sarımsaklı işkembe çorbası içmiş gibi oldum :D :D

Cift olarak yakismislar . Allah mutlu etsin onlari sen de onune bak ama sen aslinda su kisimdan kork. Oyle de bir anlatirlar ki. Senin de onlarin sirlarini ifsa etmenle odesmis olmazsiniz.
Yaa konunuz çok eğlenceli ama ilk okuduğumda ne yalan söyleyeyim bolonez soslu spagetti üzerine bol sarımsaklı işkembe çorbası içmiş gibi oldum :KK70: :KK70:
Ne guzel hep boyle gulelim eglenelim :)

Back
X