Hiç hayal ettğim gibi bi hamılelik geçiremiyorum :(

kontes24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
108
1
16
Samsun
BENDE çoğu hamıle gibi çoğu arkadşm gibi bu sureci eşimle geçrimek istyrm onunla paylaşmak istyrm ona nazlanmak isytrm ona şımarmak istyrm elinden gelenı yapmıo evet tamam ii bi baba olucak ama işi arkaşları daha önemli sürekli işi çıkıo sürekli geç gelıo kimin başı sıkışsa benm eşimi arıo hayır diyemıo yarın bizimde başımıza gelir diıio yanlarında olmam lazım dıo sozu geöen biride herkese yarıdmı dokunuo ama ben yanlız kalıorm ben sıklıorm bn bunalıorm bu kadar guzel zamanları yanlız geçıormoğlumda çok uslu şimdiden hiç uzmuo annesini ne aş erdim ne bi sorunum oldu çok şükür çok rahat bı hamılelık geçriıorm ama yanlzım onu istyrm yanımda söluorm 1 gun yanımda ertesi gun yine aynı ufff deprsyonamı girdim abartıomuyum haksızmıyım siz söleyin moralım bozulunca çok şükür rabımme artmadan verdği yavrumu dıyıp sevınıorm ama gende olmuo UZULUORM doktra bile giderken geç kalıo sinirlenıorm bnde ya abartıoyrmuuyum kızlarrrrrr

Kaç aylık hamilesin?:1:
Hassas dönemindesin, eşine hamileliğimde seninle güzel anılarım olsun istiyorum azıcık beraber kaliteli zaman geçirelim zaten hassasım falan desen belki anlar:31:

Hergün hergün ne işi çıkıyorda gidiyor. Haftada 1 bile olsa neyse de bu fazla değil mi? ayrıca eşinle konuş ben senin neyinim de.. Benim yanımda olman gereken zamanlarda hiç yoksun sen yokken ağrım bişiyim olsa mutlu olur musun fln deyip ağla gitmez belki :1:

Eşiniz demekki maneviyata önem veriyor. Bu süreçte elbet yanınızda olması gerekir. Fakat iyi yanından bakıcak olursak; o tarz insanlar evine ve aile bireylerine çok önem verirler. Belki yaşı ve tecrübesizlik itibari ile şu an hatalı davranıyor olabilir. İleride bence durum çok daha iyi olacak.
Şimdi sen kendini üzmeki, senin parçanda üzülmesin. Seni hissettiğini ve duygularını anladığını unutma.

Şimdiden hayırlısı olsun...

BENDE çoğu hamıle gibi çoğu arkadşm gibi bu sureci eşimle geçrimek istyrm onunla paylaşmak istyrm ona nazlanmak isytrm ona şımarmak istyrm elinden gelenı yapmıo evet tamam ii bi baba olucak ama işi arkaşları daha önemli sürekli işi çıkıo sürekli geç gelıo kimin başı sıkışsa benm eşimi arıo hayır diyemıo yarın bizimde başımıza gelir diıio yanlarında olmam lazım dıo sozu geöen biride herkese yarıdmı dokunuo ama ben yanlız kalıorm ben sıklıorm bn bunalıorm bu kadar guzel zamanları yanlız geçıormoğlumda çok uslu şimdiden hiç uzmuo annesini ne aş erdim ne bi sorunum oldu çok şükür çok rahat bı hamılelık geçriıorm ama yanlzım onu istyrm yanımda söluorm 1 gun yanımda ertesi gun yine aynı ufff deprsyonamı girdim abartıomuyum haksızmıyım siz söleyin moralım bozulunca çok şükür rabımme artmadan verdği yavrumu dıyıp sevınıorm ama gende olmuo UZULUORM doktra bile giderken geç kalıo sinirlenıorm bnde ya abartıoyrmuuyum kızlarrrrrr

Klavyenizde Y harfi yok sanırım ;) liseli çocuklar gibi mesaj yazmışsınız

hergün hergün ne işi çıkıyorda gidiyor. Haftada 1 bile olsa neyse de bu fazla değil mi? Ayrıca eşinle konuş ben senin neyinim de.. Benim yanımda olman gereken zamanlarda hiç yoksun sen yokken ağrım bişiyim olsa mutlu olur musun fln deyip ağla gitmez belki :1:

sormama gerek kalmadı canım aldatıomuş ben salak gibi neler dşündum o aldatıomuş hepsinin nedeni ortaya çıktı

kaç aylık hamilesin?:1:
Hassas dönemindesin, eşine hamileliğimde seninle güzel anılarım olsun istiyorum azıcık beraber kaliteli zaman geçirelim zaten hassasım falan desen belki anlar:31:

5 aylık hamıleyım canım eşim olacak adamın başka konuşcak kız arkadaşı varmış bişey sormama gerek kalmadıııııııııııı :(

Daha önce de boşanmayı düşündüğünüzü ifade eden bir konunuz vardı.
Epeydir problemlisiniz anlaşılan.
Bir de okulunuzu bırakmışsınız evlenmek için. ://
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz ki? Aldatma da var işin içinde.
Çok üzücü.

evet baya yardımsever bi insanmış eşini aldatıyormuş! hamilelikte kadınların hassaslığını anlarımda erkeklerin doyumsuzluğunu anlamıyorum.ne midesiz adamlar ya eşin çocuğunuzu taşıyor sen başka kadınlarla beraber oluyorsun.

bu arada düzgün yaz diyen arkadaşa çıkşmışsın ama bu forum kuralı zaten sakin ol o yüzden.

ne yapacaksın peki yani ne durumdasın şu anda?

Yazım Kurallarına Özen Gösterelim
Aslında yazım kuralları ilkokuldan başlayarak öğretilir ama nette nedense biraz dikkatsiz oluyoruz. Doğrular, yanlışlar birbirine karışıyor.

Sitede yazılan metinlerde genelde yapılan hataları, yardımcı olmak adına vurgulamak istiyorum. Daha temiz bir Türkçe için sizin de desteğiniz olursa sevinirim.

1- Dahi anlamına gelen ekler ayrı yazılmalıdır.
Ben de yazacağım
Sana da aldım
Onun da gözleri mavi
Belki de gelir.
Bitişik yazılanlar
Senin kalemin bende
Bu kitap sende var mı?

2- Soru ekleri ayrı yazılmalıdır
Yazar mısın?
Gelir misin?
Anladınız mı?
Geldi mi?

3- Sözcüklerin içinin boşaltılmaması gerekir.
Bnm, gelio, ii, evt
Benim, geliyor, iyi, evet
Kısaltmalar alışkanlık haline gelirse zamanla doğru imiş gibi algılanabilir.

4- Yalın olmak kökünden geldiğinden YALNIZ, yanılmak kökünden gelen YANLIŞ doğru yazımdır.

5- Özel isimlerin baş harfinin büyük harfle yazılmasına dikkat edilmelidir.

6- Özellikle cümlenin sonuna nokta koymaya, sonraki cümlenin baş harfinin büyük olmasına özen gösterilmelidir.

7- Konuştuğumuz gibi yazmamalıyız.
Gelicem, gitcem yerine geleceğim, gideceğim.

8- Alfabemizde olmayan q, w gibi harfleri Türkçe sözcüklerde kullanmayalım.

9- Bazen ‘s’ ve ‘z’ harfleri yer değiştiriyor nedense?
Herkez, ösledim, kıslar
Doğrusu:
Herkes, özledim, kızlar.

10- Hamiş, kociş, bebiş, oğluşum gibi Türkçede olmayan sözcükleri en azından başlıklarda kullanmamaya özen gösterelim.

‘ Teknolojisini satan, kültürünü de satar’ diye bir söz vardır.

Evet, genelde teknolojiyi maalesef dışarıdan alıyoruz ama kültürümüze de sahip çıkmamamız için bir mazeret olamaz.

Kültürümüzü kaybedersek öz benliğimizi de kaybederiz.

Türkçemize sahip çıkalım.

Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.

İlaveten:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

Back
X