- 31 Temmuz 2011
- 3.036
- 9.302
- 358
siz en başta hakkınızı abinize devretmekle hata yapmışsınız. Bekar olabilirsiniz bu paraya ihtiyacınız olmadığı anlamına gelmez. Paranızı biriktirip yatırım yapardınız. Zamanında hakkınızı alsaydınız bugün hakkınızı alabilmek icin uykularınız kaçmazdı. Abinizde hiç saf filan değil kusura bakmayın. Size düşen evin kirasını aldığı halde nişanınızda size bir çeyrek takmaya aciz.evet ben sorun etmedım malda mulkte gozum yok şimdi sadece evleneceğim için kiramı istiyorum hepsi bu. bunun içinde abimle başbaşa konusmak istiyorum çünkü herkes bir araya geldiği zaman tartısma çıkıyor herkes konuyu baska yere çekiyo yenge hnm hala herkes bişiy söyleyınce olmuyo.. bende abimle basbasa konusmak içimi dökmek istiyorum sonrasında baktım gene hyr diyo o zaman tek çare yasalar kalıyo. .
Benimde babam abilerimle bana ev verdi, abilerim babamın verdikleri evde oturuyorlar bende bana verilen evin kirasını alıyorum babam hayatta olduğu halde. Benimde çocuklarım var şimdi neden kendi çocuklarımın hakkını abilerime devredeyim.