• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic Iki Kisi Arasinda Kaldinizmi?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul

hic iki erkek arasinda kaldinizi mi . Hangisini sececeginize karar veremediginiz oldumu

ben kalmıştım birini çok seviyorum oda beni seviyor ve diğer arkadaşım dediğim kankam kardeş gibi sevdiğim erkekde bana aşıktı birdefasında ikisinin arasında kalmıştım afallamıştım sevgilim bana bir ara çok kötü davranıyordu o ise aksine hiçbirzaman kötü davramadı hep hangisi daha iyi hangisi beni hakediyor gibi şeyler düşünmeye başlamıştım ama sonra bunun yalnış olduğunu sevdiğim bir kişi var ve beni sevse bile sevmediğim için asla sevgili olmayacağım biriydi çok zorladım ama onu aşkımmış gibi düşünemedim hiç

ama şunu söyleye bilirim üstüne basa basa kibarlığı ve bayanlara yaklaşımıyla ilgili konuşmak gerekirse inanın bana tam tamına evlenip bir ömür geçirilecek bir insandı ama kalp işte sevmeyince sevmiyor sevseydim hiç kimseye öyle iyi bir erkeği bırakmazdım erkeğin iyisi olurmu derler ya oluyormuş onu tanıyınca anladım hemde çok güzel oluyormuş

kaldım ama gecici oldugunu biliyordum o sırada ilişkim kotuydu ve baska biri ilgi gosterince seviniyor insan ama anlık birseydi o bir baskası icin hayatımda olan birini bırakmam bırakmadım ama anlayana

ama şunu söyleye bilirim üstüne basa basa kibarlığı ve bayanlara yaklaşımıyla ilgili konuşmak gerekirse inanın bana tam tamına evlenip bir ömür geçirilecek bir insandı ama kalp işte sevmeyince sevmiyor sevseydim hiç kimseye öyle iyi bir erkeği bırakmazdım erkeğin iyisi olurmu derler ya oluyormuş onu tanıyınca anladım hemde çok güzel oluyormuş

arkadasimin kankasi ondan hoslaniyodu onunda sevdigi farkliydi evet kalp sevmeyince sevemiyor

kaldım ama gecici oldugunu biliyordum o sırada ilişkim kotuydu ve baska biri ilgi gosterince seviniyor insan ama anlık birseydi o bir baskası icin hayatımda olan birini bırakmam bırakmadım ama anlayana

ne oldu canim kiymetini mi bilmedi eerkek iste ya

erkeklerin kıymet bileni insanın karşına binde bir çıkar çıkar ama kalp uyuşmaz o seni sever tamam dersin ama senin duyguların ağır basar üstelik o benim tırnağıma zarar gelse canı yanardı üzülürdü birkere düştüm oturdu yaralarımı sardı ben utanmıştım utanma dedi koştu gitti sargı bezi su almış nasıl tedirgin olmuştu bana bişe olacak diye sevdiğimde onu giremedim peki neden bu kalp sevmiyor böyle bir insanı üstelik sevdiğim 2 senelik ilişkimde sevgilimde dayak yedim o bana kıyamazken biraz olsun mantığımla hareket etmek isterdim

inanın bana dayak yediğm kişiden gurur yaptım ayrıldım bitirdim yine onla çıkmadım sebebini bilmiyorum birkere kafama koymuştum onu mutlu etmek için onla evlenecektim ama sonra kırmaktan korktum bu yolun dönüşü yoktu onu üsmek vardı ben sevmediğim bir insanla hayatta dokunamam hayatta öpemem hayatını cehenneme çevirmeye gerek yoktu

İki kişi arasında kalan kişinin kalbi her ikisine de tam olarak ısınmamıştır...

O ise tam aksine ikisini de sevdiğini, seçim yapamadığını zanneder...

Ama unutmamalı...

Su, boşluğa sızabilir ancak...

kalmıştım.. o zaman 2 yıllık ilişkim yeni bitmişti. karşıma 2 kişi aynı anda cıktı daha doğrusu şans vermeyi düşündüğüm 2 kişi.. ben epey bir bocaladım.. gerçekten kararsızlık cok kötü bir şey. sonunda bir şeyleri kaybettiriyor mutlaka. ben de birini kaybettim. şuan diğeriyle birlikteyim. şimdiki aklım olsa hep şimdikine şans verirdim. aklının karışık olması insana olmayacak işler yaptırıyor..

Back
X