• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç ilk aşıknızla evlenmeyi düşünüpte aldatıldığınız oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi güz yağmuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

güz yağmuru

Ziyaretçi
benim oldu çok kötüydü. 4 sene geçti ayrılılalı ama hiç unutmadım. bir barmendi şimdi şey diyeceksinizdir. barmenden koca olurmu aslında hep bir korkum vardı kıskanç değilim ama bir müşterisinin nasıl sarkıntılık ettiğini kendi gözlerimle görmüştüm o hevesliydi zaten evleyenmeye ben hep erken gözüyle baktım çok seviyordum ilk karşılıklı aşkımdı denilebilir.
birde hiç türk kız arkadaşı olmamış ben ilktim ama bir gün bir şeyler bitmeye başladı onun tarafından ve niçin biliyormusunuz bu kişi diğer yabancı kızlarla daha tanıştığı gün bile yatağa girmiş. ve baktıki benle böyle bir şeyler olamıyor.(sonuçta benimde sorumlu hissetim ailem ve kendimi böyle konularda saygım var) resmen ben açım evlenirsek hergün aynı yemek yenir mi dedi o anda ben bittim nasıl olduğumu anlatamam . ve söylediğim şey ona ben yerim dedim bir şeyi sunmak önemlidir. sevdiğimin elinden ne olursa yerim dedim.
o gün içimden inşallah iki teker arasında kalır hiçbir yemeği yiyemes sin dedim. ve bu kaza yaptı iki güne kalmadan bir de ben hiçbirşey söylemeden ne dedi biliyormusunuz.senin yüzünden oldu dedi.inanın şoktayım o zaman ben yine nasıl oldun diye telefon ettiğim zaman bana telefonu açar açmaz hayatımda başka biri var dedi.bu kadarınıda beklemiyordum.bir anda oldu bu sonuçlar.hiç birdaha görüşmedim o son sözcüklerinden sonra ve bittiiiiiiiiiiii

benim oldu çok kötüydü. 4 sene geçti ayrılılalı ama hiç unutmadım. bir barmendi şimdi şey diyeceksinizdir. barmenden koca olurmu aslında hep bir korkum vardı kıskanç değilim ama bir müşterisinin nasıl sarkıntılık ettiğini kendi gözlerimle görmüştüm o hevesliydi zaten evleyenmeye ben hep erken gözüyle baktım çok seviyordum ilk karşılıklı aşkımdı denilebilir.
birde hiç türk kız arkadaşı olmamış ben ilktim ama bir gün bir şeyler bitmeye başladı onun tarafından ve niçin biliyormusunuz bu kişi diğer yabancı kızlarla daha tanıştığı gün bile yatağa girmiş. ve baktıki benle böyle bir şeyler olamıyor.(sonuçta benimde sorumlu hissetim ailem ve kendimi böyle konularda saygım var) resmen ben açım evlenirsek hergün aynı yemek yenir mi dedi o anda ben bittim nasıl olduğumu anlatamam . ve söylediğim şey ona ben yerim dedim bir şeyi sunmak önemlidir. sevdiğimin elinden ne olursa yerim dedim.
o gün içimden inşallah iki teker arasında kalır hiçbir yemeği yiyemes sin dedim. ve bu kaza yaptı iki güne kalmadan bir de ben hiçbirşey söylemeden ne dedi biliyormusunuz.senin yüzünden oldu dedi.inanın şoktayım o zaman ben yine nasıl oldun diye telefon ettiğim zaman bana telefonu açar açmaz hayatımda başka biri var dedi.bu kadarınıda beklemiyordum.bir anda oldu bu sonuçlar.hiç birdaha görüşmedim o son sözcüklerinden sonra ve bittiiiiiiiiiiii

Beddua etmeniz çok yanlış olmuş bence..:1no2:
Adam dürüstçe söylemiş zaten tek eşli beraberliklerden hoşlanmadığını..:sm_confused:
Madem size yanlış geldi,yollarınızı ayırsaydınız,kötü sözler söylemişsiniz,adam bir rahatsızlık yaşamış,niye tekrar aradınız ki?Daha ne desin ki adam baştan demiş ya,aldatırım diye..fisfisfis

yorumun için teşekkür ederim ama bir yerde beni yanlış anlamışsın başından deli gibi seven evlenmeyi düşünen aldatmaya karşı olan bir insan dı bu dedim ya yabancı kız arkadaşları olmuş ama loylom havasında daha ne türlü anlatayım onun ayrılma sebebini resmen gözü dönmüş bir insanla karşılaştım o açım evlenirsek hergün aynı yemek yenir mi diye konuştuğu gün önümüzden geçen bir bayana bile bakışlarını ancak yaşamak lazım demek ki ve bir insanın ancak bu kadar değiştiğini görebilirsin canımın acısı ki bunu söyleten ne kadar acı olduğunu o anda ben yaşadım .kesinlikle bir tartışmamız bile hiç olmamıştır beraber olduğumuz süreçte.ben her zaman olumlu bakarım bu arada başında aldatırım deseydi kim böyle bir ilişkiye başlar.bir de daha tamamen bitmemiş ilişkinizde erkek arkadaşınızın trafik kazası yaptığınızı duysanız ne yapardınız.:1no2:

canım üzülme demekki adamın mayası ii değilmişki hemen böyle değişmiş...anlattıklarına göre kesinlikle kendini üzeceğin bir karaktere sahip değil neden onun için kendini bu kadar yıprattın anlamadım....
bak benimde ilk aşkım lisedeyken oldu..çok koştu peşimden ilgiden bende hoşlandım daha sonra çok sevdim onu...ama o kadar yakışıklıydı ki peşinde bir sürü kız vardı..düşünsene kızlar o kadar asılıyorduki yanımdayken konuşmak için çağırıyorlardı...ben böyle yüzsüz bir kız yüzünden ayrıldım o kadar çok ağladımki..buda ona haksızlık ettiğimi düşünerek beni kıskandırmak için o kızla çıktı...allahımmm delirmiştim resmen...hergün ağlıyordum hergün....okuldan dönünce odama kapanıp 1 saat ağladığımı bilirim..veya bisiklete bineceğim diye çıkar arkadaşımla uzak bir yere gider oarada ağlardım.eridim resmen.hayatımın en zayıf olduğum dönemiydi...sonra geldi bana ben seni kıskandırmak için çıktım onunla ama olmuyor yapamıyorum sen olmadan dedi..ama ben bir kere kızmıştım...yelkenleri suya indiremedim...bu bir çoştu o kız senin bu kız benim önüne gelenle çıkıyor..zaten kızlar teklif ediyordu....aradada dayanamayıp bana yalvarıyordu...ben kabul etmeyip kızıncada bahanesi şu..kızlar onun peşini bırakmıyormuşmuş.buda sus payı çıkıyormuş..bende salağım yaa...öyle yada böyle ben senin gibi kendine hakim olamayan biriyle olamam dedim..zaten şımardı serserinin teki olup çıktı...sözlüsü vardı hala bana diyorduki evet de hemen ayrılayım seninle evlenelim....karaktersiz....benim evlendiğimi duyuncada çok ağlamış beyefendi arkadaşım söyledi..yani diyeceğim o ki hiç kafanı takma....o seni haketmiyor....hakedenlerle denginle karşılaştırsın allah...değer bilenlerle

bende ne dolmuşum yaa anlattım uzun uzun

yorumun için çok teşekkür ederim sen de çekmişsin ancak yaşayınca anlana biliyor demek ki erkekleri hep şımartmışlar ve o ilgi ve alakayı bütün kızlardan da bekliyorlar .
senin kisi gibi kendi arkadaşlarım sarkıntılık ederlerdi ya bunu yapanlar hem cinslerimiz anlayamıyorum. sen zandersem evlisin peki ilk aşkını unutamasanda evlendiğin erkeği onun kadar sevebiliyor musun ben şuan bütün erkekleri aynı görüyorum hiçbiriside ilgimi çekmiyor.bazen korkuyorum bir başkasını sevemiyicekmişim gibi geliyor.

yazdıklarının hepsini okudum.gerçekten çok üzüldüm.ama öyle bir insandan kurtulduğun iyi olmu.seni kandırmış senelerce.aynı şey yenir mi ne demek ya.okuyunca ilginç bir tesadüf dikkatimi çekti.bizimde 4 yıllık bir ilişkimiz var ve oda barmen .ama ben güveniyorum ona.
canım benim üzülme...

canım sen inşallah çok mutlu olursun bütün güzelikleri inşallah ömür boyunca birlikte yaşarsınız evet bazen belkide şanslıyım diyorum eğer onunla evlenseydim belki aldılıyo olucaktım ve başka konularla ilgili konuşucaktım sizlerle .ama size çok sevindim :nazar:

ben ilk aşkımı yaptığı terbiyesizlikten dolayı ozaman sildim unuttum zaten...tamamçok sevdim hemde çok ama haketmemiş ne üzeceğim kendimi..o gzsin tozsun çıksın...bana dönsün ben bekleyeyim onu..oh ne ala...valla şuan eşimi o kadar çok seviyorumki...yani ilk aşkımı bile sevmedim bu kadar...hep dua ettim hayırlsını karşıma çıkar allahım diye...oldu da...hergün şükrediyorum..değer kıymet biliyor..merhametli,şefkatli,beni düşünüyor seviyor daha ne isteyeyim..ondn diyorum üzme kendini seni haketmiyor diye...

canım ya çok sevindim senin adına inşallah bir gün ben de senin gibi düşünürüm eğer böyle düşündüğüm zaman aklıma ilk sen geliceksin bu ara allah nazarlardan saklasın bir ömür sevgiyi ve saygıyı yuvanızdan allah eksik etmesin ben de hayırlı biriyle karşılaşırım inşallah :nazar:

inşllah canım gerçekten üzülmeye değecek biri değil...eşimin tırnağının hücresi olamaz oo..o kadar göüzmde küçülüyor eşime baktıkça...dua et sende canım rabbim karşına kıymetini bilecek en hayırlı kişiyi çıkarsın...Şeniz

amin inşallah allah belki de bizleri sınıyor ilk önce böyle birilerini çıkartarak.sonra eşlerimizin kıymetini anlamamız için.a.s

inşallah amin allahım allah bizi belkide sınıyordur.

bence de sınama olabilir bu:)
benim de başıma geldi, aldatılma mevzusu.
çok güvendiğim iki senelik erkek arkadaşım, kuzeniyle beni aldatmıştı..
ki kimsenin aklına gelmez böyle bir şey. benim de içimde şüphe yoktu kuzenine karşı.
yaz tatilinde birlikte kalmışlardı o dönem ilişki yaşamışlar.
şimdi dönüp bakınca iyi ki ayrılmışım diyorum.. Allah kimsenin başına vermesin.

Back
X