ARKADAŞLAR Merhabalarrrrr 6.ayı doldurdum hamileyim 3 yıllık evliyim sorunlu bi evliligim vardı ama insan etrafına bakınca zaten dörtdörtlük bi evlilik yokkk her kadın gibi bende yuvamın mücadelesini veriyorum....dün gece annemdeydim ve annemin komşularıda vardıı hepsinin yanında benim eksikliklerimden söz ettii ....evlilgimi yüzüme vurdu..bende yeter artık ben hep kendi aklımla hareket ettim buguüne dek üzerime gelme diye sesimi yükseltim çünkü çok rencide oldum...kestirme anlatıyorum ellerim tittriyorrr ..görücem senin senin kendi aklında hareket ederek yönlendirdigin hayatının sonunu dediiiiii senin sonun benim dedigim son olacak dedi ve herneysee son derece rencide etti bende karşılık verdikçeeee hayırsız evlattt allah senin gibi evladı kimseye vermesin defolllll evimden bundan sonrada ister gel ister gelme sürünsennn umurumda değil dediiiii(bu arada balkonda oturuyoruz bütün mahalle duydu)ve bende o saatde ağlayarak hıçkıra hıçkıra çıktım evden peşimden gelmedi bileeeee babam yoktu evde ve telefonumda bozuktuu eşime gel beni al diyemedim o saatde o halimle aglaya aglaya gittim evimeee.sizce ne olursa olsun bunu hakettim mi ben ?çok kötüyüm çokkkkkkk
Son düzenleyen: Moderatör: