• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç insan kızını hamile haliyle gecenin 23.30 nda evinden kovar mı?

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
ARKADAŞLAR Merhabalarrrrr 6.ayı doldurdum hamileyim 3 yıllık evliyim sorunlu bi evliligim vardı ama insan etrafına bakınca zaten dörtdörtlük bi evlilik yokkk her kadın gibi bende yuvamın mücadelesini veriyorum....dün gece annemdeydim ve annemin komşularıda vardıı hepsinin yanında benim eksikliklerimden söz ettii ....evlilgimi yüzüme vurdu..bende yeter artık ben hep kendi aklımla hareket ettim buguüne dek üzerime gelme diye sesimi yükseltim çünkü çok rencide oldum...kestirme anlatıyorum ellerim tittriyorrr ..görücem senin senin kendi aklında hareket ederek yönlendirdigin hayatının sonunu dediiiiii senin sonun benim dedigim son olacak dedi ve herneysee son derece rencide etti bende karşılık verdikçeeee hayırsız evlattt allah senin gibi evladı kimseye vermesin defolllll evimden bundan sonrada ister gel ister gelme sürünsennn umurumda değil dediiiii(bu arada balkonda oturuyoruz bütün mahalle duydu)ve bende o saatde ağlayarak hıçkıra hıçkıra çıktım evden peşimden gelmedi bileeeee babam yoktu evde ve telefonumda bozuktuu eşime gel beni al diyemedim o saatde o halimle aglaya aglaya gittim evimeee.sizce ne olursa olsun bunu hakettim mi ben ?çok kötüyüm çokkkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka herhalde bu akannehir

İnsanın öz annesi nasıl yapar bunu, anlam veremiyorum.

Biraz daha açarmısın konuyu. Evliliğindeki sorun nedir?*

Annenle daha önceden bir çekişmeniz varmıydı?*

Annenin demesine göre senin sonun nolacakmış??

Tam olarak sorununuzu anlamadım ama toparlamaya çalışayım..
Problemli bir evliliğiniz var,anneniz bunu biliyor ve evliliğinizi sürdürdüğünüz için size kızıyor,sonra kavga ediyorsunuz,sizi evden kovuyor,yanlışsam siz düzeltin..
Eğer doğru anlamışsam evliliğinizdeki sıkıntıları ailenize anlatmakla bişey elde edemezsiniz.. Eğer bitirmeyeceksiniz hiç kimseye anlatmanın gereği yok,sağdan soldan laf duydukça siz üzülürsünüz. Belki eşinizle aranız çok iyidir şu anda ama hiç kimselere inandıramazsınız ve insanları susturamazsınız..

inan bana çok anormal bi durum yok ve annemle o güne dek çok iyiydik...ama annem insanları eleştirmeyiiii aşagılamayı çok yapar zaten konu böyle açıldıı ay senin kocan da şöle böle bilmem ne dedim anne herkesi eleştirme hakkın yok ...o da var herkesin herkesi eleştirme hakkı var dediii.ha senin eşin yani x kimki ya bana bi söle kimkiiiiiii ben onu eleştirmeyim dediiiiii bende anne allah aşkına onuda allah yarattı senidee ....kimsenin kimseden aşagılık yada üstünlük yanı yoktur genel olarak insanlı eleştirmenin bi ölçüsü vardır dedimm.sonra hemen ya ne degerliymişsenin kocan dedi anne konu benim kocamın degeri degil dedim konu sen her ortamda ne hakla eleştirip rencide edebiliyorsun bunu daha öncede yaptın dedim.o iseee takmışşşş senin kocan çok degerli agzına etti gene anlamadın yapıştınnn senin evlilginin sonunu bekleyippppp hepimiz görücez dedi zaten benim koptugum bu oldu.ne olursa olsun beni ve eşimi o insanlrın yanında yerin dibine soktuu aciz yanlarımızı sergiledi bende bagırınca hayırsız evlat oldummmm.eşimle ilgili sorunlara gelince anlaşamadık bi dönem ayrılma noktasına geldik ama sonra toparlandıkkk.eşim vasıfsız iş anlamında çok sıkıntı yaşadı ve annem bunları elalamin yanında yüzümüze vurdu.

Annenizin yaptığı hiç doğru bişey değil gerçekten...

Ancak sizde demekki sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.

Belkide eskiden yaptığınız hataları size ödetmeye çalışıyor,yaptığı yanlış da olsa...

İstemediği bi evliliği yapmış olmanızı daha kabullenmemiş demekki.

Bu arada Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

En azından bebeğinizi düşünün kendinizi üzmemeye çalışın lütfen... :teselli:

Hayırsız evlattan kasıt neydi onu anlamadım?
Sorun ne olursa olsun bir anne hamile kızına o saatte nasıl defol der?
Evleriniz yakın mıydı,normalde gece tek başınıza çıkıp çıkıp gidim geliminiz olur muydu?
Ona mı güvendi acaba da sinirine hakim olamayıp kovdu?
bilmiyorumkismile

Tam olarak sorununuzu anlamadım ama toparlamaya çalışayım..
Problemli bir evliliğiniz var,anneniz bunu biliyor ve evliliğinizi sürdürdüğünüz için size kızıyor,sonra kavga ediyorsunuz,sizi evden kovuyor,yanlışsam siz düzeltin..
Eğer doğru anlamışsam evliliğinizdeki sıkıntıları ailenize anlatmakla bişey elde edemezsiniz.. Eğer bitirmeyeceksiniz hiç kimseye anlatmanın gereği yok,sağdan soldan laf duydukça siz üzülürsünüz. Belki eşinizle aranız çok iyidir şu anda ama hiç kimselere inandıramazsınız ve insanları susturamazsınız..

evet bi dönem sorunlar yaşadık ve ben bunu ister istemez ailemle paylaştım.şuanda evliligm yolunda ama annem eşimi her ortamda aşagılıyorr bozuyorrr eşim şugüne dek bi saygıszlık etmedi hiç aileme şahsi olarak allah var dogruya dogru zaten etmiş olsa asla yanında olmazdım..maddi manevi hep ailemin yanınd olmaya çalışırm kendimizde zor şartlarda geçinmemize ragmen anneme yardımcı olmama eşim tek bir kaş bile çatmadı bugünedek özel günlerinde bile bulur buluşturur gönülller ailemi üstelikkkkkk

Hayırsız evlattan kasıt neydi onu anlamadım?
Sorun ne olursa olsun bir anne hamile kızına o saatte nasıl defol der?
Evleriniz yakın mıydı,normalde gece tek başınıza çıkıp çıkıp gidim geliminiz olur muydu?
Ona mı güvendi acaba da sinirine hakim olamayıp kovdu?
bilmiyorumkismile

sinirlerine hakim olamadıgı dogru evet ama nolursa olsun beni kahrettiii aramız gene minibüslük mesafe nasıl diyeim 2 durak var aramızda

sinirlerine hakim olamadıgı dogru evet ama nolursa olsun beni kahrettiii aramız gene minibüslük mesafe nasıl diyeim 2 durak var aramızda

bu arada hayırsız evlattan kastıı ona karşılık vermem yanlışının yanlış oldugunu söylememdiii :((

akannehirakannehir inanılmaz, hamile halinle

hem madem sizin evliliğinizi eleştircek neden bunu başkalarının yanında yapıyor, ana-kız olsanız he de geç diyeceğim, sanırım senin koptuğun noktada başkalarının yanında olmasıydı

annenin karakteri o demekki, demekki kendini herkesten üstün görüyor o yüzden kocanı aşağlıyor, bunu önlemenin pek bi yok yok bence, evde başka misafirler varsa görüşmeyin, en azından başkalarına rezil olmayın diyeceğim

galiba eşinle arandaki sorunları annene anlatma hata etmişsin, dertleşmek istemişsin belli ki ama bundan sonra anlatma

akannehirakannehir inanılmaz, hamile halinle

hem madem sizin evliliğinizi eleştircek neden bunu başkalarının yanında yapıyor, ana-kız olsanız he de geç diyeceğim, sanırım senin koptuğun noktada başkalarının yanında olmasıydı

anenin karakteri o demekki, demekki kendini herkesten üstün görüyor o yüzden kocanı aşalıyor, bunu önlemenin pek bi yok yok bence, evde başka misafirler varsa görüşmeyin, en azından başkalarına rezil olmayın diyeceğim

galiba eşinle arandaki sorunları annene anlatma hata etmişsin, dertleşmek istemişsin belli ki ama bundan sonra anlatma

evet en büyük hatam oo ama insan kaygılarını acılarını kimle paylaşabilirkiii başkaaa kimlee....çok canım yanıyorrr tüm mahalleye rezil oldummm ...herkes özelimi ögrendi o da yetmiyormuş gibiii o saatde aglayarak çıkarakda ayrıca bi rezilliktiiii eşime karşı bile ço mah.çup oldum beni karşısında görünce şok oldu hani kalacaktınnn geceee?neoldu?neyin varrrr sorunneee ne oldu da bu saatde babanın evinden böyle dönüyorsun diye tepk verdi?tek kelime konuşmadan uyudum :(

sana tavsiyem ne eşin için anneni kır ne de annen için eşini

ne eşine annen hakkında negatif konuş, ne de annene eşin hakkında negatif konuş

sanırım iki türlüsüde kavga anlarında senin önüne konacak, baştan dikkatli olmanda fayda var.

ne olursa olsun o son cümle çok canımı yaktı....çokkkk çokk ele güne rezil oldum yerin dibine giresim geldiii nasıl olurda birdaha o eve girebilirim nasıl ..ben haketmedigmi düşünüyorum

bu arada hayırsız evlattan kastıı ona karşılık vermem yanlışının yanlış oldugunu söylememdiii :((

Annenizin yaptığı kesinlikle çok yanlış :olmaz:
Aranızda tam olarak ne geçti bilemeyiz
Annenizin tarafından da bakmak lazım
Hiç bir anne-baba evladının kötülüğünü istemez ve nasihat şeklinde konuşmalar olabilir,eleştiride bulunabilirler zaman zaman...Siz hamileliğinizden dolayı çok hassas bi dönem geçiriyorsunuz zaten.Belki bununla da ilgili bi sabır taşması durumu olmuş olabilir karşılıklı olarak.Haksız da olsa siz de annenize sesinizi yükseltmişsiniz,bu onu tetiklemiş olabilir.
Doğacak çocuğunuz için kendinizi daha fazla üzmeyin, sizin her türlü ruh halinizden etkilendiğini unutmayın !!!
Dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer :Saruboceq:

Son düzenleme:
sana tavsiyem ne eşin için anneni kır ne de annen için eşini

ne eşine annen hakkında negatif konuş, ne de annene eşin hakkında negatif konuş

sanırım iki türlüsüde kavga anlarında senin önüne konacak, baştan dikkatli olmanda fayda var.

haklısın çok saol

evet en büyük hatam oo ama insan kaygılarını acılarını kimle paylaşabilirkiii başkaaa kimlee....çok canım yanıyorrr tüm mahalleye rezil oldummm ...herkes özelimi ögrendi o da yetmiyormuş gibiii o saatde aglayarak çıkarakda ayrıca bi rezilliktiiii eşime karşı bile ço mah.çup oldum beni karşısında görünce şok oldu hani kalacaktınnn geceee?neoldu?neyin varrrr sorunneee ne oldu da bu saatde babanın evinden böyle dönüyorsun diye tepk verdi?tek kelime konuşmadan uyudum :(

haklısın canım ama bence anlatma annene, eşler arasında olanlar annelere anlatılırsa onlar pek tarafsız düşünmüyo malesef, sadece dinlemekle yetinmiyolar yani

bence sen bu olayı unutmaya çalış, senin üzgün olman bebeğine yaramaz biliyosun, hormonal olarak oda etkileniyo, sen sadece bebeğine odaklan, boşver çevrendekileri bi süre...

Anneniz hayalindeki damadı bulamamış, kızını demekki ona layık görmüyordu, zaman her şeyin ilacıdır, eşiniz kendini sevdirir inşallah,anne evladından geçmez, sinirli bir yapısı var demekki, sanki siz üzgünsünüz de oşimdi değil mi, Hadi biraz toplayın kendinizi, sonra konuşursunuz, Sizinle ilgili beklentileri çok yüksekmiş olmamış bu sevmediğini göstermez .

haklısın canım ama bence anlatma annene, eşler arasında olanlar annelere anlatılırsa onlar pek tarafsız düşünmüyo malesef, sadece dinlemekle yetinmiyolar yani

bence sen bu olayı unutmaya çalışın, senin üzgün olman bebeğine yaramaz biliyosun, hormonal olarak oda etkileniyo, sen sadece bebeğine odaklan, boşver çevrendekileri bi süre...

çok saolasınn en dogrusu böyle yapmaya çalışmak sanırım.

böyle anneler yada kişilikler diyeyım etrafımda benımde varr gerçekten çok kötü bır durum ama yapısal bır bozukluk bencedee...ınşalah annen bır an öncee bu ayıplarının farkına varırr ve kendını toplarlar sanrım annen dıni yondende braz zayıf bu nedenle bu şekılde davranabılıyorr...

ayrıca gecenın vaktı senbı o saatte göndermesıde çok ayıp gerçekten nekdar tartışmış olsanızda senı osaatte göndermemeli evdenn...
anladığım kadarıyla eşini sevıyorsun ve şuanda durumunuz iyi gidiyorsa al sana bır fırsat yenıden bebğınle beraber nıce mutlu günlere yellken açma zamanı... annen kedısı kırmış üzmüş senı belkıde eşinle aranızdakı bazı sorunlarında kaynağı annendi içten içe sana söyledığı kelımeler senın içinde yer edebılırrr..bıraz ayrı kalırsan aılenden daha sonraa anlayacaktır hatasıını hiçbir anne evladını üzmek istemezz ama bazen yapısı ıtıbarıyle oluyor bu durumlar sıkma güzel yüreğini bebeğinide üzme..

ah arkadaşlar tarafsız bakabilen bi sizler varsınızzz ......dost yok artık kolay kolay insan kimseyle paylaşamıyor hiçbişeyii.ya sizlerde olmasaydınız... tanımadan hepinizi çok seviyorummmm inanın çok......içimi dökebildgim tarafsız tavsiyeler alabildigim menfaatsiz bi sizler varsınız iyikide varsınız....çok teşekkürler... hepinize..

Back
X