• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic intikam aldiniz mi?

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
Merhaba kizlar
Isin icinden cikamadigim bir durumu danismak istiyorum eski sevgilim 4 senemi verdigim adam tam da yanina tayin isteyecekken beni uzecek davranislar sergiledi ve biraktim sonra gelecegim yanına dedi dogum gunumde hayat kadini ile yatti ve benim kalbimi resmen ezdi Ramazan ayiydi oruc agzimla oyle bir dua ettim ki Rabbim dedim öyle pisman et ki hayatı öyle bir değişsin ki dedim ama nolur mutlu olayim diye günlerce dualar ettimm..
Sonuc dünyanın en iyi adami geldi ve tum yaralarimi sardi benim..korudu diger iliskimde eksik olan ne varsa telafisini yapti baba gibi dost gibi es gibi sevgili gibi yaralarimi sardi...Birbirimizi sevdik saydik ve inanin huzuru buldum ama eski sevgilimin yasattiklari icimde yara kaldi sinirim öfkemi bastirsamda hep hakkimin birilerinde kalmasindan biktim inanin...icimin sogumasi gerek cidden surekli ulasmaya calisti ben tepkisiz kaldim o gununu gun ederken zamaninda ben acilarin kadiniydim...Hakkim zaten helal degil ama artik uzup boyle mutlu mesud gezenlerden yoruldum o ulasmaya calistiginda falan sok etmek istiyorum hic düşünmeden bütün icimdekileri sayip mutlulugumu mu resmetsem bilmiyorum ben yapi olarak boyle insanlara pek cevap vermem ama ona hic soguyamadi içim:(( icimde bu yuku tasimamak icin soylesem mi icimdekileri o hic beklemez benden baskasi ile evleniyor olduğumu ebru bir köşede yine bekliyordur aramasa bile der eminim ben nişanlımi cok seviyorum Rabbim huzurumuzu bozmasin ama kizlar ona sizce haddini bildirmeli miyim?

Merhaba kizlar
Isin icinden cikamadigim bir durumu danismak istiyorum eski sevgilim 4 senemi verdigim adam tam da yanina tayin isteyecekken beni uzecek davranislar sergiledi ve biraktim sonra gelecegim yanına dedi dogum gunumde hayat kadini ile yatti ve benim kalbimi resmen ezdi Ramazan ayiydi oruc agzimla oyle bir dua ettim ki Rabbim dedim öyle pisman et ki hayatı öyle bir değişsin ki dedim ama nolur mutlu olayim diye günlerce dualar ettimm..
Sonuc dünyanın en iyi adami geldi ve tum yaralarimi sardi benim..korudu diger iliskimde eksik olan ne varsa telafisini yapti baba gibi dost gibi es gibi sevgili gibi yaralarimi sardi...Birbirimizi sevdik saydik ve inanin huzuru buldum ama eski sevgilimin yasattiklari icimde yara kaldi sinirim öfkemi bastirsamda hep hakkimin birilerinde kalmasindan biktim inanin...icimin sogumasi gerek cidden surekli ulasmaya calisti ben tepkisiz kaldim o gununu gun ederken zamaninda ben acilarin kadiniydim...Hakkim zaten helal degil ama artik uzup boyle mutlu mesud gezenlerden yoruldum o ulasmaya calistiginda falan sok etmek istiyorum hic düşünmeden bütün icimdekileri sayip mutlulugumu mu resmetsem bilmiyorum ben yapi olarak boyle insanlara pek cevap vermem ama ona hic soguyamadi içim:(( icimde bu yuku tasimamak icin soylesem mi icimdekileri o hic beklemez benden baskasi ile evleniyor olduğumu ebru bir köşede yine bekliyordur aramasa bile der eminim ben nişanlımi cok seviyorum Rabbim huzurumuzu bozmasin ama kizlar ona sizce haddini bildirmeli miyim?

Allah elbet gösterecek ona yaptıklarının bedelini ya şu anda ya da ahirette.Sen öc alıp vicdan azabı çekme sana yakışmaz canım.:43:

bence hiç birşey yapmayın eğer biirşey derseniz ona nispeten sevgiliniz olduğunu filan düşünebilir:26:

Birsey yapmayin..
Nisanlisiniz evlenceksiniz..
Durum boyleyken ne diye ona satasip onemsemdigini hissettireceksiniz..
En buyuk intikam susup cekip gitmektir hic muhattap olmayin..
Hayatinizada uzaktan yakindan dahil etmeyin o yoktu hic olmadi gibi davranin.
Artik baska bir hayatiniz var daha guzel daha mutlu bile bile kendiniz bozmayin.

Son düzenleme:
Attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değecek mi ?

Buna karar verip ona göre adım atın.

hiç bulaşma canım. sen Allaha havale etmişsin burnu sürtülmüş pişman olduğuna göre. ayrıca şimdi güzel bi ilişkin var. sevgilin bunu öğrense ne yapcan o zaman? :20:
Merhaba kizlar

bazen susmak konuşmaktan daha çok etki eder insan'a ,içindekileri söyliyeceksin evlenecek olduğunu öğrenip nişanlına sataşabilir ?

hiç bulaşmayın kendini daha değerli hisseder unutamadıgınzı zanneder
üstüne üstlük nısanlınıza sızınle ılgılı ıftıra bıle atabılır
yanı 'nısanlın benı sevıyo hala bak ' gıbısınden
boyle manyaklar cok
hiiiiiiiiiiiiiçççççççç ugrasmaya degmez sen mutluluguna bak :52:

Son düzenleme:
Kizlar normalde diyorum ya ben hep susan cekip giden bir tipim ama bu son olay bende derin hayal kirikligi guvensizlik yaratmisti sukur nisanlim asmamami sagladi iste sogutamadim icimi boyle insanlar ozellikle erkekler cidden surunsun istiyorum Rabbim benim kalbime gore verdi tabi ama seytan cok konustu o aciyi ona yasat gorsun gözüyle diye.

Bence öğrendiğinde verceği tepki de sizi tatmin etmeyebilir riske girmeden öğrenemezsiniz, ' değer mi ' peki asıl soru bu.

Canım kesinlikle öyle bir şey yapma.
Nişanlıyken bile hala onu önemsediğini düşünür birincisi.
İkincisi nişanlın bu durumdan haberdar olursa aklının hala onda olduğu hissine kapılabilir, hiç böyle bi riske girme, bak ne güzel bi ilişkin varmış.
Öfkeyle kalkan zararla oturur, emin ol intikam almak için bir şeyler yapsan bile pişman olan yine sen olursun.
Mutluluğuna bak canım..

Merhaba kizlar

Dünyevi mutluluğu varsın olsun hakkını helal etmemişsin daha büyük intikam mı var?

Nisanlini da kaybetmek zorunda kalabilirsin sakin birsey yapma. Cok klise olacak ama test edilmis onaylanmis bir sey soyleyecegim. Umursamamak en buyuk ceza olur onun icin. Bu kadar mi degerim bitmis nefret bile etmiyor diye dusunur. Onu bosver de zamanini ve dusuncelerini nisanlin icin harca. Nisanlini dusunmekle harcayacagin vakti calip bes para etmez birine harciyorsun farkinda misin? Nisanlin bunu haketmiyor bence.

Yaptigi yarina kalir da yanina kalmaz. Sen nisanlini seviyorsan mutluysan hic bulasma huzurun kacar. Senin degerini bilen biri cikmis iste karsina digeriyle ugrasmaya degmez. Elbet bir gün onun acisida cikar Allah katinda.

Şu anki ilişkini bozmak istemiyorsan kesinlikle böyle bir şey yapma. Diyelim çıktın karşısına mutluluğunu haykırdın, demek ki hala beni unutamamışsın diye tepki verirse daha da sinir olursun... Unutacaksın ve önüne bakacaksın...

hiç gerek yok bence..

ilk düşüneceği şey ne unutulmaz bir adammışım deyip egosu artacak.

ne güzel mutluymuşsunda, karşına ne güzel Allah iyi birini çıkarmış.. şükredeceğine böyle şeyler düşünüyorsun.

nişanlın böyle düşündüğüne bilse çok üzülür.

İntikam almayı çok düşündüm. Ama almadım .
İntikam almak, Rabbime şunu demek bence resmen; benden daha iyi intikam alabileceğini unutarak aciz halimle seni yok sayıyorum.
Yani intikam almak ALLAHı yok saymaktır bence.
Allahın varlığını bilen, buna tüm kalbi ile teslim olan insan bilir ki, bilmelidir ki bence; Rabbine bıraktığın şey bir gün karşına mükafat olarak çıkacaktır.

Ben şahsen ALLAHıma bırakıyorum. Onun benden daha çok gücü yetiyor elbet.. Elbet onun daHa yaratıcı fikirleri :)

Senin canını yakan kişiyi yaratan da ALLAH, bırak o bilir yarattığının canını neyin yakacağını .

başkasını seviyorsanız eskiyle uğraşmayın, haksızlık olur nişanlınıza. içinizdeki öfkeyi söndürebilirsiniz kontrol altında tutabilirsiniz, bi anda olmaz belki ama siz istediğinizde direttiğinizde zamanla geride kalacak. o kimmiş ki? hayatınızın bir bölümünde bulunmuş biri, böyle gerekiyormuş olmuş. ama yanlış biri uğraşmaya da değmez. ve siz şuan daha iyisiniz Allah bozmasın, düşünmeyin. geçmişe çare yok, gelecek bizim elimizde. niye boşuna geçmişle, değişmeyecek bir şeyle sürekli kendimizi sıkalım? dersi alırız bize kattıklarına bakarız devam ederiz, olayla birlikte değil. gelecekte, olay soğuduğunda teşekkür bile etmek isteyeceğimiz dersler alabiliyoruz.
ayrıca, hiç intikam almadım düşünmüyorum da. öfkeyle akla gelir ama biliyorum sonra pişman olurdum, kendime kızardım, yanlış bir şey, yakışmaz.
gerçekten değil intikam alma böyle hatırladığınızda değerli kılıyorsunuz onu. umursamamak, yokmuş olmamış gibi davranmak en güzeli, en iyi intikam.

Son düzenleme:
Back
X