Hiç İyi Değilim

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Dünden beri aynı ruh halindeyim. SİNİRLİ, MUTSUZ.
Tam bir sebebi yok. Yine duvarları yumrukladım, dolapların kapaklarını çarptım, yetmedi çamaşır makinesini hırpaladım, sehpayı devirdim yine yetmedi bağırdım çığlık attım. İçim soğumadı bir türlü. Eşim gelince yattım uyudum. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Anlatmak istiyorum anlatamıyorum. Sadece nefret ediyorum ve uyanmak duymak konuşmak istemiyorum. Psikologa mı gideyim, masaja mi gideyim, oturup kitap mı okuyayım? Evi ... götürüyor umrumda değil. Benden bir halt olmaz :KK43:(
GÜNCELLEME: Bugün psikologa gittim. Depresyon, anksiyete testi yaptı. Son dakika konu kv geldi, haftaya kv konusunu irdeleyecegiz:))
Orta derece depresyon ve hafif anksiyete varmıs bende. Depresyon ıcin ilac tedavisi uygulaniyormus, ben emzirdigim icin konusarak terapi yontemiyle cozmeye calisacagiz depresyonu. Anksiyeteye aliskinim onunla kendim basa cikabilirim dedim. Yavastan emzirmeyi kesmeyi de dusunuyorum. Kademe kademe ilerleme yontemini kullaniyorum. Faydali olur umarim. Baska birinin memelerini görmeyi daha kaldıramayacak bu bünye:))

Son düzenleme:
Taa çocukluğuma kadar gidiyorum. Ne yaşadığımı tam hatırlamıyorum ama çocuğum benim yaşadıklarımi yaşamasın istiyorum. Benim gb olmasın istiyorum fakat tam tersini yapıyorum.

Taa çocukluğuma kadar gidiyorum. Ne yaşadığımı tam hatırlamıyorum ama çocuğum benim yaşadıklarımi yaşamasın istiyorum. Benim gb olmasın istiyorum fakat tam tersini yapıyorum.
Hatırlayamadığınız şeyi bu kadar yüksek duygularla yaşarken hiç tedavi olmayı düşünmediniz mi?
Bu yukarıda bahsettiğiniz şeyleri çocuğunuz gözünün önünde mi yaptınız?

Bende diyorumki kalkip biraz hareket etsem.. laptopta 1 saat calissam mesela.. bense buralardayim.. cunku yorgunum.. bendende bi cacik olmaz

Hatırlayamadığınız şeyi bu kadar yüksek duygularla yaşarken hiç tedavi olmayı düşünmediniz mi?
Bu yukarıda bahsettiğiniz şeyleri çocuğunuz gözünün önünde mi yaptınız?
Aslinda psijiyatriye gittim.ilac tedavisine beraber basladik, cocuk dusundugumde 6 ay onceden birakmam geektigini soyledi ve biraktim. En son lisede bu davranislari sergiledim diye hatirliyorum. Siddetten yana degil anksiyeteden yana basvurmustum. Oyle demisti. Ofke kontrolsuzlugu sebebiyle psikologa gidiyordum, kizim 4ahatsizlaninca yarim kaldi. Ne yazik ki bu davranislarima k7zim da sahit oldu.

Dünden beri aynı ruh halindeyim. SİNİRLİ, MUTSUZ.
Tam bir sebebi yok. Yine duvarları yumrukladım, dolapların kapaklarını çarptım, yetmedi çamaşır makinesini hırpaladım, sehpayı devirdim yine yetmedi bağırdım çığlık attım. İçim soğumadı bir türlü. Eşim gelince yattım uyudum. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Anlatmak istiyorum anlatamıyorum. Sadece nefret ediyorum ve uyanmak duymak konuşmak istemiyorum. Psikologa mı gideyim, masaja mi gideyim, oturup kitap mı okuyayım? Evi ... götürüyor umrumda değil. Benden bir halt olmaz :KK43:(
Öfke patlaması yaşıyor gibisiniz, sebebi nedir?

Anladım, tabi ki herşey birikiyor ve alakasız bir zamanda ortaya çıkıyor ben de ara sıra yaşıyorum böyle durumları, kafamı dağıtmak için dışarı çıkıyorum ya da kitap okuyorum.
Kafamı dagitamiyorum sanirim. Esim bu ara bir cikiyor aksama geliyor. Ben de cocuk hasta olacak diye sogukta cikarmak istemiyorum. Birkac saat bak desem hemen pesimden gelirler. Kv burda bakarken cikayim dedim. Hemen ikisi bir pesimden nereye gidiyorsun diyorlardi sinir oluyordum. En mantiklisi bakiciya birkac saat fazladan birakip disarida avare avare gezmek.

Niye bu kadar kotusunuz? bunlari yapmanizi gerektirecek ne yasadinjz bunlari bilsek belki yardimci olabiliriz
Sanirim birikiyor her sey. Is ,ev, eş kv ,çocuk vs. Dunden beri alisveris yapiyor. Her sey cok ucuzmus. Benim ihtiyacim yok almayacagim dedim. Kredi kartiymis, arabaymis, ailesi istiyormus.. banane ilgilenmeyecegim bundan sonra. Hesap kitap da tutmayacagim artik. Batti balik yan gider. Bana kredi karti da vermiyorlar kredi de. Uzerime borc da yok. Kendi dusunsun banane..

Kafamı dagitamiyorum sanirim. Esim bu ara bir cikiyor aksama geliyor. Ben de cocuk hasta olacak diye sogukta cikarmak istemiyorum. Birkac saat bak desem hemen pesimden gelirler. Kv burda bakarken cikayim dedim. Hemen ikisi bir pesimden nereye gidiyorsun diyorlardi sinir oluyordum. En mantiklisi bakiciya birkac saat fazladan birakip disarida avare avare gezmek.
Evdeyken sizi rahatlatacak birşeyler yapsanız ne bileyim film izlemek hatta çocuğunuzla birlikte animasyon filmi falan yani aklıma başka fikir gelmiyor şu an :KK43: ya da burda dertleşmek de iyi gelebilir.

Cok sebep var hic sebep yok. Gorevden alindigim donem geliyor durduk yere aklima. Elime bir kagit geldi, mudur aradi boyle boyle. Maasimi bankadan aliyorum, bin bir laf isitiyorum. Ben kendimi biliyorum ilgim yok. Bir bucuk sene gectikten sonra savci ifadeye cagiriyor, ilgin yokmus diyor. Ama yasadiklarim bana sinir stres olarak kaldi. Rabbim beterinden saklasin. Kuru iftiradan korusun. Hala cekenlerin yardimcisi oldun.

Sanirim birikiyor her sey. Is ,ev, eş kv ,çocuk vs. Dunden beri alisveris yapiyor. Her sey cok ucuzmus. Benim ihtiyacim yok almayacagim dedim. Kredi kartiymis, arabaymis, ailesi istiyormus.. banane ilgilenmeyecegim bundan sonra. Hesap kitap da tutmayacagim artik. Batti balik yan gider. Bana kredi karti da vermiyorlar kredi de. Uzerime borc da yok. Kendi dusunsun banane..
Sanirim maddi olarak ailesine mi yardim ediyor .bu da sizin birseylerden kismanizi gerektiriyorsa cok sinir bozucu.hatta sanirim baska sikintilar da var ve bunalmissiniz .insallah birseyler yoluna girwr ne diyeyim

Back
X