- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
- #21
Olur öyle şeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah. Ailesine bile benim zorumla para gonderiyor. Bu ara ne yapsa batiyor bana.Sanirim maddi olarak ailesine mi yardim ediyor .bu da sizin birseylerden kismanizi gerektiriyorsa cok sinir bozucu.hatta sanirim baska sikintilar da var ve bunalmissiniz .insallah birseyler yoluna girwr ne diyeyim
Psikologa gidiyordum da orda da sacma sapan seyler anlatiyormusum gb geliyor ama rahatliyorum da anlatinca. Kadin her seyi not aliyor. Su anda gitsem ne anlatacagim ki gidiyorum ama orda konu konuyu aciyor.Demek ki bu yaptıklarınızla rahatlayamıyorsanız bir destek lazım size .. daha fazla kendinize zarar vermeyin
Kv ne yaparsa susmam, esimin cumadan beri alisveris tutkusu, o her isini yapsin diye cocugumuzla ilgilenirken isinin hic bitmemesi( isi biter oyina baslar) bu kadinin isi var mi diye dusunmez. Ben de soylemiyorum artik. Hala notlari giremedim e okula. Okulda bos saatlerimde yapmaya ugrasiyorum. O hep yorgun. Ben de yoruluyorum dedim. Yemek de yapmadim, temizlikte. Birimizin parasi alisverise,arabaya gider, birimizinki temizlige gelen kadina, kuafore, cocuga. Birikimi bosverdim artik. En son kv cevap veremedim sustum patladim.Sebep ne ki?
Asıl sizi yıpratan kv . Diğerleri hergün yaşadığımız hayat telaşesi. Vallahi kv ye konuşsan İçini döksen diğer işler vız gelir sana.Kv ne yaparsa susmam, esimin cumadan beri alisveris tutkusu, o her isini yapsin diye cocugumuzla ilgilenirken isinin hic bitmemesi( isi biter oyina baslar) bu kadinin isi var mi diye dusunmez. Ben de soylemiyorum artik. Hala notlari giremedim e okula. Okulda bos saatlerimde yapmaya ugrasiyorum. O hep yorgun. Ben de yoruluyorum dedim. Yemek de yapmadim, temizlikte. Birimizin parasi alisverise,arabaya gider, birimizinki temizlige gelen kadina, kuafore, cocuga. Birikimi bosverdim artik. En son kv cevap veremedim sustum patladim.
Annesinin çıldırmış halini izlemek ne hale getirmiştir kim bilirAslinda psijiyatriye gittim.ilac tedavisine beraber basladik, cocuk dusundugumde 6 ay onceden birakmam geektigini soyledi ve biraktim. En son lisede bu davranislari sergiledim diye hatirliyorum. Siddetten yana degil anksiyeteden yana basvurmustum. Oyle demisti. Ofke kontrolsuzlugu sebebiyle psikologa gidiyordum, kizim 4ahatsizlaninca yarim kaldi. Ne yazik ki bu davranislarima k7zim da sahit oldu.
Haklısınız. Kızıma davranıslarımın onunla ilgili olmadığını, ona bağırmadıgımı anlattım fakat görmese daha iyi olurdu sanırım.Annesinin çıldırmış halini izlemek ne hale getirmiştir kim bilir![]()