- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
merhaba arkadaslar evet ben hıc ıyı degılım olamıyorumda nasıl olabılırımkı ne bır arkadasım var ne ddertlesecegım ınsan gecmıstekı arkadaslarımda saolsunlar cok menfaatcılerr ıslerıne gelırse arar sorarlar gelmezse hıc bazıları ben ararsam ıyı konuusr sen nıye aramıyon dedıgımde ya knt yok ya mesaj hakkı yok en sonda tel bozuk dedı hepsı hava cıvaa bende aramıyorum artık ınanın bunaldım bı ınt bı yerden tanıstıgım bı bayan vardı gercekten cok ıyı bı ınsandı msn de yazısıyoduk arada o bana derdını anlatıyodu ben ona normal bı arkadas yanı benım menfaatcılerden cok daha ıyıydı ustelık sonra ben bırzaman sonra msn mı acmadım bıdaha bazı seylerden dolayı onlada ırtıbatımız koptu o kdr yalnızımkı esım de benı ıyıce anlamaz oldu ınanın eve gelıyoo yemek yıyoz bazen ark arıyo gıdıyo uc dort saat hergun arıyolar gııb bısey dunde hgec geldı konusmuyorum artık cocugu yıktı ıyıce basıma o kdr zorkı bazen bı saat bıle dınlenemıyorum o gezmede bu kadarmı anlayıssız olunur bana ne yapmamı tavsıye edersınız cok yalnızım