• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic iyi degilim

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba
dokunsalar aglarim bugun daha oncede bahsetmistim fitigim var boynumda izin alamadigimdan gidemiyorum agridan olcem ..bugun sekreter kiz gene gelmedi patronla aralari iyi herkes biloyor
ben onmuhasebeye bakiyorum
bugun cok yogun bir gun o gelmedigi icin cay yap kapiya tele bak bankaya git kafayi yiycem bir senedir böyle
tamam ne yaparsaniz yapin ama ise yansiyinca ben yipraniyorum
mecbur calismak zorundayim biliyor ve yukledikce yukledi
konusmak istiyorum ama ne diyeyim bilmiyorum sussam sinirden basim agriyor bir akil verin bana ekmek param diye susayimmi

Size sizin işiniz olmayan şeyleri yaptırıyorsalar ki yaptırıyorlar belli tabi ki susmayacaksınız.

Yapmayacaksin eğer konusamiyorsan.
Kahve mi istedi 20 dk sonra götür.
Bankaya mi yooladi 2 saat sonra gel.
Tel mi çaldı baglayama.dusur hattı. Ya da direk bağla şu bu arıyo demeden.
Sorunca noluyor? O zaman diyeceksin benim işim olmadigi icin hata oluyor yapmaya xalisiyorum hayırlısı. De.

sen sağlığından olunca ne anlamı kalacak sana önemli bir şey olsa batçak mı orası?

Baska bir is bulma sansiniz varsa bakinin kucuk bir arastirmaya girin on muhasede baska is bulursunuz ama mutlaka konusun idarelik yaparim ama bu aliskanlik haline geldi isime konsantre olamiyorum vs guzellikle soyleyin yani zaten bir kez tmm dersen arkasi geliyor iyi niyetin suistimal edilmesi insan isinden soguyor ama istende cikarmaz heralde boyle bir konuda sonucta sekreter olmasa o sekilde baslasaniz tmm sizden baskasi yokmu sekreter gelmediginde yardim edecek yada caycisi yokmu bu isyerinin

Yapmayacaksin eğer konusamiyorsan.
Kahve mi istedi 20 dk sonra götür.
Bankaya mi yooladi 2 saat sonra gel.
Tel mi çaldı baglayama.dusur hattı. Ya da direk bağla şu bu arıyo demeden.
Sorunca noluyor? O zaman diyeceksin benim işim olmadigi icin hata oluyor yapmaya xalisiyorum hayırlısı. De.

diyemiyosun iste
ben isveriyorum patron benim benim dedigim olur diyor

Baska bir is bulma sansiniz varsa bakinin kucuk bir arastirmaya girin on muhasede baska is bulursunuz ama mutlaka konusun idarelik yaparim ama bu aliskanlik haline geldi isime konsantre olamiyorum vs guzellikle soyleyin yani zaten bir kez tmm dersen arkasi geliyor iyi niyetin suistimal edilmesi insan isinden soguyor ama istende cikarmaz heralde boyle bir konuda sonucta sekreter olmasa o sekilde baslasaniz tmm sizden baskasi yokmu sekreter gelmediginde yardim edecek yada caycisi yokmu bu isyerinin

malesef yok bi sekreter bi ben varim
is bulurumda sekiz senedir burdayim yeni basladiggim yerde ayni maasi alamam baska gelirimde yok

sekreterin davranışları nasıl. ona izin verilirken siz hasta olduğunuz halde izin verilmiyor

Ya gidecek ya katlanacaksınız gibi geldi. Kendinizi hırpalamayın olduğu kadar yapın işleri. Mesela günlük yapılması gereken bir şey varsa sekretere ait, önce kendi işlerinizi yapın vakit kalırsa onu yapın. Sorarlarsa işinizin ön muhasebe olduğunu belirtin. En güzeli de iş aramaya başlayın, belki daha iyi bir iş bulursunuz. Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun...

patronuna elaman sıkıntısi oldugunu soyle en azindan kapiya bakip cay servisi yapacak birini alsin madem sekretere kiyamiyor hadi telefonu idare edersin ufak bi firmaysa yada sana yardimci alsin islerin yetismedigini soyle

Back
X