Hiç kimsem yok yani var da yok...

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
anne babamı kaybettim benden 12 yaş biyik abim var evli hiç görüişmüyoruz akrabalr desen hiç ama aramazlar neymiş çok sivri dilliymişim hepsi bahane hiçbir bağımız yok aramızda menfaat dünyAsı demiyolar işte böyle oluncada koca tarafı herbişeyi hak görüyo kendine sindiremiyorum böyle kimse varken yok gibi yaşamayı konuşmak işe yaramıyo anlıcanız tekiiiiiiiiiii:1no2::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:tabii esashikaye uzuuuuun aman napiyim diyorum biraz sonra gene kafama takılıyo yardım bekliyorum

Canım her insan aslında hayatta tek başına değil midir?

Başın Sağolsun ilk öncelikle..

Ben senden çok küçükte olsam tecrübesizde olsam..Bence abinle konuşmalısın eğer eşin ve ailesinin sana olan tutumu rahatsız ediyorsa..

Benim dayılarımda annemi aramaz sormazlar babamda eşin gibi yapar ama ben anneme öyle yapamayacaklarını onlara öğrettim..

Dayıma bir kardeşin olduğunu ne zaman anlamaıyı düşünüyorsun dayıcım dedim..

Bence eşinle ve kardeşinle otur ve konuş..Akrabalarını boşver onlar yeme_içme nerede oraya giderler..Onlar olmasada olur..

Ama unutma seni kimsenin ezme lüksü olamaz annesi babası vefat eden herkes ezilicek bir kural yok azcık dik dur..

bilirim o duyguyu senağlama benimde pek kimsem yok sozde varda ozde yok
ama unutma ki allah var kimsesizlerin kimsesi :teselli:

bazen çevremıizde mılyonlarca ınsan sevdiğimiz olsada yanlız hıssederız kımsesız kalırız.
anne baba sevgisi hiç bıyerde bulunamaz ama bu ınsanların senı ezmesıne neden değildir..
güçlü olmak zorundasın hayat hataları affetmıyor..

hepinize teşekkürlwer ama bazen konuşmak la olmuyor bazı şeyler aslında uzun hikayede boşverin kızlar hepimizin allahı var iyininde kötününde görücezzzzzzzz

kızlar abim ailemden kalan malvarlığını paylaşmak istemediği için görüşmekten kaçıyo o cadı karısıda onu gizli gizli farkettirmeden sinsice kışkırtıyor ben bunlarla ne konuşıyım hepsi çirkef entrikacı

ßa$ın SağoLsun......

ßu hayatta yaLnız dogdun, yaLnız öLeceksin.....

O yüzden hayatın keyfini sürmeye devam et, üzüntüye geçit verme.

anne ve babanızı kaybetmişsiniz başınız sağolsun ..
bunun dışında net olarak bişşeyler anlatmamışsınız. sorununuz akrabalarınızla iletişim kopukluğunuz olması mı?

anne ve babanızı kaybetmişsiniz başınız sağolsun ..
bunun dışında net olarak bişşeyler anlatmamışsınız. sorununuz akrabalarınızla iletişim kopukluğunuz olması mı?

ne kopukluğu şekerim hiç kimse beni merak etmiyor eşimle sorunlarım oldu onların başına kalırım diye herhalde kimse benle konuşmuyo

Abin çok büyük ayıp etmiş sana,anne ,baba yok,her zaman arkanda olduğunu hissettirmeliydi.İnsanlarişte dünya malı için ne kardeş diyor,ne ana baba diyor.Açgözlülük işte.
Bence eşine sıkı sıkı sarıl,çünkü başka kimseden fayda yok.Abinden de çatırrr çatırrr al hakkını.E.ek gibi verecek.
İnsanlar sivridillilerden hoşlanmazlar,çünkü duymak istemediği gerçekleri duyarlar ,işlerine gelmez.Onlara yağlama yıkama yaptınmı senden iyisi olmaz.Ama o da bizde yok.
Hiç kimse için üzülme,Tek çocuk olarak düşün sende kendini..

aynen öyle yapıyorum yanlız eşimde ailesine acayip düşkün beni pek tutmaz anlıcan gene tekim:))))a.s.görüşelim mesaj at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…