Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç Kullanılmamış Gonal_f 1050 var elimde bir kutu almak isteyen arkadaşlara duyrulur
Elide bir kutu hiç kullanılmamış bir kutuda iki kere kullanılmış 1050 lik gonal f var arkadaşlar almak isterseniz uygun fiyata satmayı düşünüyorum bilginize
Eczanelerde ilacın fiyatı 750 ytl. eğer raporlu olarak alıyorsanız devlet yarısını karşılıyor ilacın yani 375 ytl veriyorsunuz rapor çıkartamayan arkadaşlara bu fiyatlara vermeyi düşünüyorum özellikle maddi durumu sıkıntılı olanlara biraz daha yardımcı olacağım fiyatta
Herşey gönlünüzce olsun inşallah...
elifcim sana özelden msj atamadım özel msjların kapalı sanırım o yüzden ziyaretçi mesajlarına bakarsan ordan görebilirsin (hanginiz için hayırlı olacaksa ona nasip olsun ilaçlar inş)
elifcim ben bursadan yollayacağım için ilaçları bana gönderi bilgilerini vs vermen lazım yani seninle bir şekilde iletişim kurmamız lazım burdan msn yada tel veremezsin özel mesajlardan atman lazım
Valla elif eğer açtıysan özel mesajlarını bana bi zahmet sen msj at canım ilaçları isteyen sensin senin bana bilgi vermen gerekmiyor mu ben sana özelden de yazsam bunları yazıcam burdan herkes görmesin die adres bilgilerini özelden gönder diyorum sana sen hala msj bekliyorum diyorsun
kızlar benim elimde de var hiç kullanılmamış ben ücretsiz verebilirim ama doğudayım buralara yakın olanınz varsa olabilir çünkü ilaçlar kargoyla gitmez
aslı ben alabilirmiyim.dün transfer sonucumu aldım ve yıkıldım.lütfen kimseye söz verme bana ver belki üçüncü denemem için bir umut olursun bana.gerçekten maddi açıdan da çok yıprandık uygun fiayata verirsen almak istiyorum.