Hiç lekelenme yok... pembe akıntı da yok...

ayvis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
103
5
96
arkadaslar, sımdı okudugum yazılarda lekelenmenın normal oldugu bebegın yerlesmeye calıstıgını ve oyuzden lekelenme oldugunu ogrendım, bugun benım transferımın 9. gunu, yanı buyuk gune az kaldı, fakat hıc leke meke yok... sadece seffaf akıntı var o da belkı vajınal jel kullanıyorum ondandır... sımdı boyle akıntısı olmadan hamış olan varmı :)

kımse yokmuuuuuu

canım bendede olmadı herkeste olacak diye bir şey yok..hadi bakalım son 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayvışcımmmm..............az kaldı canım....öle olması şart depğliii....kafana takma sakınn.....inş umut ol bızeeee

izlar valla moral vardiniz :) kalbim carpmaya basladi :) insallah ben de hamileyim derim sizlere :) bugun biraz basim agriyo, stresten heralde :) hepinize tesekkurler

haftaya iki ay bitiyor allah izin verirse.valla bilmemki karışık duygular içerisindeyim bide devamlı uyuyorum okadar

canım herkeste aynı belirtiler olmuyor ki
benimde hiç lekelenmem kanamam olmadı ama hamileyim içini ferah tut az kalmış stres yapma ne olur...

tesekkurler arkadaslar gercekten :) simdi regl olacakmisim gibi sancim bi geliyo bi gidiyo :) yaaa hep bir belirti hep bir destek ariyorum :) son iki gunummmmmmm

ayvis ne güzel senin 2 gün kalmış benim daha 6. gündeyim bende hep belirti aradım ama belirti yok kafayı yiyecem iğnelerden delik deşik oldum benim 2. denemem rabbim herkezi sevindirsin emeğimizi boş bırakmasın

benimde hiç kanamam yada belirtim olmadı ve hamileyim regl sancıları gibi sancılar olması çok normal korkma sakın rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah.

slm arkadaşlar en yeni ketıldım aranıza benimde 4. tüp bebek cumartesi sonuç alcam ama lekem başladı acaba adetmi olcam ara sıra kasıklarıma agrı giriyo belim agrıyo inş tutunmuşur rabbim hepimizin gönlüne göre versin
kaydirigubbakcemile5

merhaba canım....inşallah tutunmuştur bugün benim transferin 4. günü...ne leke ne başka bir belirti var...çok korkuyorum...zaman da geçmek bilmiyooo

bekleyen kızlar allah umudnuzu bosa cıkartmasın yavrularınızı elınıze sağsalim almayı nsaip etsin darısı olmayan herkesın basına ınsallah ben test gününü bile beklemedim ondan önce adet oldum zaten :((((

inş hayırlısı olur canım bebeklerimiz tutar sanki adet olcakmışım gibi hisediyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmaz umarım isteyen herkese wersin bizlerede sizce leke normalmi anlamadım bişey yoksa adet lekesimisenağlama

Back
X