yani diilmi bende şunu anlayamıyorum tamam ben hakkeden bayan olarak fazla kaba davranan ve ilgisini hiç bi şekilde gösteremeyen biriyim ama onunla görüşmem arkadaşlarıyla tanışmam zaman ayırmam ve mesajlaşmam ilgimi göstermez mi?
ee işte bende öle bulmuşdum .halende ne hissettiğimi anlamlandıramıyorum .Onun için engellemesine taktım
Aynen bütün ilişkilerimde sonuç bunu duyuyorum .teşekkür ederimSiz bu işleri bilmiyorsunuz da ondanyurdum erkeği açık net konuşan davranan kadına hazır değil. Afedersiniz ama kezbanca davranın biraz siz de. Trip atın ne bileyim sosyal medyada atar gider yapın. Yazma biçiminiz bile çok naif :) bu devirde sizin gibi kadınlar prim yapmıyor.
aslında merakım kişi için değil ben kendimi sorgular oldum .Ben mi yanlış davranıyorum erkeklere diye yada nerde hata yapıyorum çok mu fevriyim, yada çok mu değer veriyorum , kısaca dost şarkadaş ,sevgili ben neden erkekler ile ilişkilerimi yürütemiyorum .iletişim , özgüven yada benzeri bi problemim yok bayan arkadaşlıklarda ben istemediğim sürece kimse benden uzaklaşmaz .Neden bu kadar meraklısınız?
Hayır bu hareketleriniz bi amaca hizmet ediyorsa ona göre kafa yoralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?