• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç mi mutlu olan yok

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Merhaba kizlar
18 yasindaym yaklasik 1 aydir burayi takip ediyorum :KK16:fkat konularda sorunlarnizi okudukca hep evlilikten kocadan kaynana gorumceden sikayet. Cevremden de duyuyorum kaynanam soyle kotu soyle gaddar kocam ana kuzusu vs.. artik düşünmeye basladim bende mi kocamdan dayak yicem benimde mi kaynanam kötü ya bana da cektirirlerse ya boşanirsam ailemin yüzüne nasil bakarim kocam edepsiz mi olacak kaynanam benimle nasil ugrasck:KK1: hayatmda kimse yok ama her konustugum insanla ailesi nasil acaba diye merak ediyorum evlilikten ćok korkuyorum hicmi guzel yani yok

Bende oyleyim ama tv de hocayi dinlemistim aynen soyle demisti evlilik icin "kaza oluyor diye trafige cikmayalim mi" yani cok mantikli bi cumle

Oyle dusunmeyin. Mutsuzken insanlar surekli konusup rahatlamak ister mutlu insanin boyle sorunu olmaz ki :) 2 yillik evliyim cok mutluyum,esim ve kayinvalidemle aram cok cok iyi. 100 kere dunyaya gelsem 100kere suanki esimle evlenirdim :)) Mersin`de yasiyorum İstanbul`dan gelin geldim. Burda yalnizim kimsem yok diye esim sık sık ailemin yanina yollar beni. Ne zaman istesem..,en fazla 2 ay gormedim ailemi. Bir ayagim orda yani :KK45: esimden Allah bir degil bin kere razi olsun. Kayinvalidem de ne zaman ailemin yanina gitsem ustunde ne varsa 50-100-200 mutlaka harclik verir. Ki ben calisiyorum,magazam var,iyi gelirim var. Paraya ihtiyacim yok ona ragmen harcliksiz birakmaz. Dun gece canim waffle istedi aksam 11`de. Esim erinmedi tuttu elimden goturdu beni sahilde yidik :KK45: al sana mutlu ornek :KK15:

ben evli değilim ama çok mutluyum 4 senelik ilişkim var. kaynanam kayınbabam görümcem tarafndan da cok sevılıyorum sorun yasayacagımıda dusunmuyorum. sımdıden dusunme bunları. kendıne dert mı arıyosun :KK15:

Bi gün buraya evliyim ve mutluyum diye konu açacağım da millet kocişkomu övdüğümü zanneder diye korkuyorum :KK53:
Şu kkda ben mutluyum demeye korkuyorum açıkçası, dertli olan hanımlar mutluyum diyenleri nispet yapmakla suçluyorlar çünkü. Hoş nispet edercesine yazanlar da yok değil :KK51:
Yani canım kardeşim, evlenip de mutlu olan insanlar da var. Buralar dert bölümü olduğu için mutluluklardan pek bahsedilmez. Sen forumun başka kısımlarını takip et, çeyiz topikleri, mutluluktan uçtuğumuz haberler vs..:KK50:

Merhaba kizlar
18 yasindaym yaklasik 1 aydir burayi takip ediyorum :KK16:fkat konularda sorunlarnizi okudukca hep evlilikten kocadan kaynana gorumceden sikayet. Cevremden de duyuyorum kaynanam soyle kotu soyle gaddar kocam ana kuzusu vs.. artik düşünmeye basladim bende mi kocamdan dayak yicem benimde mi kaynanam kötü ya bana da cektirirlerse ya boşanirsam ailemin yüzüne nasil bakarim kocam edepsiz mi olacak kaynanam benimle nasil ugrasck:KK1: hayatmda kimse yok ama her konustugum insanla ailesi nasil acaba diye merak ediyorum evlilikten ćok korkuyorum hicmi guzel yani yok

Hayata karşı böyle endişelerin mi var o zaman okuluna dört elle sarılıyorsun. Mesleğini eline alıyorsun ve ekonomik özgürlüğü olan bir kadın oluyorsun. Ufkunu açık tutup kimsenin senin üzerinde hak iddia edemeyeceğini bilip ona göre davranıyorsun. Hayat arkadaşı seçerken de birlikte hayatı paylaşacağın bir insana yöneliyorsun. Ay beni kısıtlıyo beni seviyo mantığından da uzak duruyorsun.

Bi gün buraya evliyim ve mutluyum diye konu açacağım da millet kocişkomu övdüğümü zanneder diye korkuyorum :KK53:
Şu kkda ben mutluyum demeye korkuyorum açıkçası, dertli olan hanımlar mutluyum diyenleri nispet yapmakla suçluyorlar çünkü. Hoş nispet edercesine yazanlar da yok değil :KK51:
Yani canım kardeşim, evlenip de mutlu olan insanlar da var. Buralar dert bölümü olduğu için mutluluklardan pek bahsedilmez. Sen forumun başka kısımlarını takip et, çeyiz topikleri, mutluluktan uçtuğumuz haberler vs..:KK50:

Bunca yıldır kkdayım alakasız yerde övünülmediği sürece kimsenin nispetle suçlandığını görmedim. Bdv'de evliyim mutluyum diye konu açılınca da amacından şaşar zaten. Bir derdim var bölümüne mutluyum diye konu açılırsa en iyi niyetlisi de zaten nispet yapıldığını düşünür. Bir de zaten nazara inanmak lazım. Bu kadar acılı insanın ortasında ben mutluyum diye konu açmaya korkarım ben.

evliliği güzel tozpembe bişey sanma bence. başta herşey iyi gibi gidip sonra ters düz olabilir tabi kişisine göre değişir ama her ihtimali göz önüne almak lazım
Tr de yaşadığımız için bu biraz etik sayılmıyor ama keşke evlenmeye karar verdiğimiz insanla bir süre aynı evde yaşayabilsek. o zaman az çok anlayabilirsin. sanırım da imkansız biraz..

Merhaba kizlar

Sen nasıl bir ruh halinde olursan, insanlara nasıl davranırsan o şekilde karşılığını alırsın. Bukadar basit.

Bunca yıldır kkdayım alakasız yerde övünülmediği sürece kimsenin nispetle suçlandığını görmedim. Bdv'de evliyim mutluyum diye konu açılınca da amacından şaşar zaten. Bir derdim var bölümüne mutluyum diye konu açılırsa en iyi niyetlisi de zaten nispet yapıldığını düşünür. Bir de zaten nazara inanmak lazım. Bu kadar acılı insanın ortasında ben mutluyum diye konu açmaya korkarım ben.
Ben de aynı şeyi söyledim zaten, bdvye mutluyum diye konu açılmayacağını ben de biliyorum.

Aynı şeyi yazdım, forumun başka bölümlerini takip et dedim, bende mi sorun var acaba?

Bu bölümde okunanlardan ve etraftaki örneklerden ders almak lazım. İnsanların hatalarından kendimize ders çıkarmak lazım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Merhaba kizlar
Ben evliyim ve çok mutluyum, Başkalarının yaşadığı olumsuz şeyleri ders çıkarmak için değerlendirip eş seçimini ona göre yaparsan eminim sende çok mutlu olursun. Herkes mutsuz bende mutsuz olcam diye birşey kesinlikle yok. Bu şekilde olumsuz düşüncelere kapılmamalısın

18 yaşında düşüneceğim en son şeydi kaynana görümce . Üniversite, yabancı dil ,yeni kitaplar olsun düşüneceğin şeyler, pırıl pırıl genç bir insan kendini mutlu edicek ,kendini geliştiricek şeylerle ilgilenmeli

Back
X