Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok çok güzel bir olay Asmin,güzel dedim ama yanlış anlaşılmasın gerçekten mucize gibi :)evet yasadim sayilir aslinda..
benim bir cocukluk arkadasim vardi dusunun bebekligimizden beri birlikte buyumusuz. yanyana apartmanlarda oturuyoruz birbirimizden cikmiyoruz o derece.. adi da elif.. sonra biz oradan ayrildik.. baska yere tasindik tabi yine goruusyoruz ama cok sk degil malesef.. daha sonra bir sure onlardan haber alamadik.. ariyoruz telefonlar duvar felan o sekilde.. bir tanidigmiza rastladik.. megersem bir trafik kazasi gecirmisler.. ve benim biricik arkadasim dostum vefat etmis.. bunu ogrendigimde 8 yasinda felandim sanirim.. tam 1 hafta bilincsiz sekilde hasta yatmisim.. daha sonra butun cocuklugum olumun ne oldugunu algilamakla gecti zaten.. aradan zaman gecti baya bi buyudum.. ortaokula basladim.. okulun ilk gunu, bahcede bir kiz var onumden yuruyor.. bu kadar olur elifin birebir kopyasi sanki.. boyle gorseniz heycandan bulanik goruyorum resmen yani.. gittim pesinden.. konusamiyorum de.. bi baktim ayni siniftayiz.. sonra ayni servisteyiz.. gidip ismini bile soramiyorum, o benim elifim iste diye sahiplendim bile yani.. insan birine bu kadar benzer mi.. ertesi gundu sanirim, boyle konusma esnasinda adini ogrendim ` elif` mis.. gozlerim doldu direk.. ne oldu dedi.. direk basimdan gecenleri anlattim.. sarildi bana uzun uzun.. sanki cidden elif im gelmis gibi oldu yani.. karakterleri yuruyusleri herseyleri cok benziyor.. ha bu arada ikimizde o okuldan ayrilip baska okula gecis yaptik.. sonra ordan birbirimize sormadan ayni tercihleri yaptik ikimizde sinavda kaydirma yapip ikimizde en alt siralamardaki bir okulu kazandik.. ve bingo ayni lise :)
uni de ayrildik malesef.. hala dostumdur kendisi.. cok sk gorusemyoruz ama hayatimda bir mucize varsa benim icin budur.. cocuk yuregimin duasini Allahim resmen kabul etti.. bana bir elif daha gonderdi.. ne kadar sukretsem az..
ha bu arada ben bu hikayeyi anlattigim gun aslinda o cok sasirmis.. benim deli oldugumu felan dusunmus hatta biraz da korkmus.. sonra anladim hakkaten deli oldugunu ama olsun ben de deliydim dedi :))
eşim ve kızım benim için mucizedir. eşim hiç ummadığım anda benim nefesim oldu. kızım ise, kaybettiğim ilk bebeğimden sonra zor elde ettiğim mucizem oldu. o şuan 7,5 aylık sağ ve benimle :)) daha büyük mucize mi var :)
Bu çok çok güzel bir olay Asmin,güzel dedim ama yanlış anlaşılmasın gerçekten mucize gibi :)