• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç muhatap olasım gelmiyor artık

Hayalperestpiyonnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
77
11
3
28
Yengem inanılmaz sinsi bi insan. Kimseyi beğenmez. Işi gücü fesatlık yapmak. Eve gelir temizliğine, kirliliğine bakar. Inanılmaz dedikoducu. Birsey soylendigi zaman da çene çalmaya bir başlar kendini haklı çıkarana kadar konuşur. Aslında hiçbir şey yaptiği yok ama insanların gözüne sokuyor devamlı insanlar da ay ne becerikli, ay ne düşünceli diyor. Nasıl çıkarılır bunun 2. Yüzü ortaya ? Gerçekten çok sinirleniyorum artık ya. Laf arasında bir aşağılama, bir farkli bakıs deli oluyorum artık !

Yengem inanılmaz sinsi bi insan. Kimseyi beğenmez. Işi gücü fesatlık yapmak. Eve gelir temizliğine, kirliliğine bakar. Inanılmaz dedikoducu. Birsey soylendigi zaman da çene çalmaya bir başlar kendini haklı çıkarana kadar konuşur. Aslında hiçbir şey yaptiği yok ama insanların gözüne sokuyor devamlı insanlar da ay ne becerikli, ay ne düşünceli diyor. Nasıl çıkarılır bunun 2. Yüzü ortaya ? Gerçekten çok sinirleniyorum artık ya. Laf arasında bir aşağılama, bir farkli bakıs deli oluyorum artık !
Tatlım o nasıl davranıyosa sende öyle davran

Nefret ediyorum boyle iki yuzlu insanlardan, yaptiklarini yuzune vurunca da hemen bir aglama kendinj acindrma hali falan, neyseniz o olun ya

Bende açıksözlüyümdür .Kesinlikle sevmediğim birine şirinlik falan yapamam. Siz kendiniz gibi olun. Eninde sonunda 2 yüzlülüğü, sinsiliği,fesatlığı çıkar ortaya merak etmeyin.

Bende açıksözlüyümdür .Kesinlikle sevmediğim birine şirinlik falan yapamam. Siz kendiniz gibi olun. Eninde sonunda 2 yüzlülüğü, sinsiliği,fesatlığı çıkar ortaya merak etmeyin.
Ortada zaten herkes farkinda ama kanitlayamadigimiz icin (acik yakalayamiyoruz) susuyoruz. Bi de oyle birsey ki hatasini ort pas ediyor yaptigi iyi birseyle hemen.

Onu kendi tavırlarıyla vur o ne yapıyorsa sende aynısını yap bir şey derse yüzüne vurur sende böyle yapmıyor musun dersin.

muhattap olmayın bence de.
bazı insanlar kendi mutsuzluklarını başkalarına laf sokarak, eziklemeye çalışarak gidermeye çalışıyorlar.
insanları susturamazsınız. illa ki konuşmaya devam edecek. yok sayın, umursamayın ...

Valla yengem de çocukları bizde kalsın istedi 4-5 gün küçük yeğenim daha tuvalet eğitimini tam alamadı ve ikiside aşırı telefon, tablet vs. ile oynamayı seviyorlar bize gelince internetten başını kaldırmıyorlar. Bu arada annem dizlerinden rahatsız bakamadı ben de o sıra finallerim vardı ilgilenemedim .Kalmasınlar yenge dedim ilgilenemiyoruz. Sonra evine gitti akşam tekrar arayıp anneme şikayet ediyor orası tek senanın evimi vs diye sitem ediyor bizi istemiyor demiş. Bayramda herkesi öptüm onu da öptüm bayramlaştım. Bayramdan sonra geldi benle hiç konuşmuyor böyle sitemli. Umurumda bile değil önce çocuklarının sorumluluğunu almayı öğrensin küserse de küssün artık hiç muhatap olmuyoruz o da gelmiyor bize .Tavsiyem merhaba merhaba uzaktan samimi ol böyleleriyle yakın ilişkide olmaya gelmiyor .

Ben de başkalarının evinin temizliğine,pisliğine bakıyorum bende mi Fesat oluyorum ??Eğer o eve misafir çağırıyorsan evini temizleyeceksin,ben görümcemin buzdolabı kapağını bal kaplı,üzerinde de saç kılı dolu bir şekilde gördüm.Lavaboya bile giremiyorum.Böyle insanlara da mesafeli davranmak en güzeli.Tek taraflı olmuyor bu işler,bir de yengeni dinlemek lazım.

Ben de başkalarının evinin temizliğine,pisliğine bakıyorum bende mi Fesat oluyorum ??Eğer o eve misafir çağırıyorsan evini temizleyeceksin,ben görümcemin buzdolabı kapağını bal kaplı,üzerinde de saç kılı dolu bir şekilde gördüm.Lavaboya bile giremiyorum.Böyle insanlara da mesafeli davranmak en güzeli.Tek taraflı olmuyor bu işler,bir de yengeni dinlemek lazım.
Uç noktada bu denli atarlı giderli konuşma olması inanılmaz rahatsız edici. Misafir gelecekse elbette temizlenecek. Orda burda saç bulmak, balla kaplanmış bir yerler vs vs. Bence yorumu abartmamalisin. Sana çingene evi gibi bir evden bahsetmedim sonuçta

Back
X