Hiç muhatap olasım gelmiyor artık

Valla yengem de çocukları bizde kalsın istedi 4-5 gün küçük yeğenim daha tuvalet eğitimini tam alamadı ve ikiside aşırı telefon, tablet vs. ile oynamayı seviyorlar bize gelince internetten başını kaldırmıyorlar. Bu arada annem dizlerinden rahatsız bakamadı ben de o sıra finallerim vardı ilgilenemedim .Kalmasınlar yenge dedim ilgilenemiyoruz. Sonra evine gitti akşam tekrar arayıp anneme şikayet ediyor orası tek senanın evimi vs diye sitem ediyor bizi istemiyor demiş. Bayramda herkesi öptüm onu da öptüm bayramlaştım. Bayramdan sonra geldi benle hiç konuşmuyor böyle sitemli. Umurumda bile değil önce çocuklarının sorumluluğunu almayı öğrensin küserse de küssün artık hiç muhatap olmuyoruz o da gelmiyor bize .Tavsiyem merhaba merhaba uzaktan samimi ol böyleleriyle yakın ilişkide olmaya gelmiyor .
Yakın ilişkide değiliz. Ama soğuk olunca hemen kafasında kurup siz beni zaten sevmezsiniz falan filan konuşuyor hepten sinirleniyorum o zmaan da. Yengen konusunda da keske sen söylemeseydin. Haksız tabiki ama bize çoğu seyde söz düşmüyor

Uç noktada bu denli atarlı giderli konuşma olması inanılmaz rahatsız edici. Misafir gelecekse elbette temizlenecek. Orda burda saç bulmak, balla kaplanmış bir yerler vs vs. Bence yorumu abartmamalisin. Sana çingene evi gibi bir evden bahsetmedim sonuçta
Ben kendi yaşadıklarımdan örnek verdim Demekki yengenin de sizde yanlış gördüğü durumlar var ki laf ediyor ???Bir insan durup dururken bu şekilde davranmaz ki sizin yazdıklarımızdan da zaten bu durum belli,bir yorumunuzda “Yancı gibi kendi ailesine gidiyor “yazdınız.Hiçbir gelin zaten kocasının ailesiyle samimi değildir.

Back