• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana

Haklısın tabi kendin gibi birini istemekte. Ama artık bu devirde cok zor öyle erkek bulmak.

Kendin gibi birini beklemen normal bence ben yapmadim oda yapmasin diyosun ki haklisin. Bulabilir misin bilemiyorum ama :)

Ama takıntı haline getirmek dogru değil diye düşünüyorum sonuçta biriyle beraber olduğunda sana sadık olmasi sevmesi saygi duymasi gibi seyler geçmişte yasadiklarindan cok daha önemli bana kalirsa.

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
Canim karakteristik ozelliklerimiz ayni...
Cok sukur ben dengimi buldum...
Umarim sende seni hakedecek biriyle bir omur gecirirsin bacim ....
Bu zamanda bunlara dikkat eden kiz ve erkek yok gibi birsey....
Normal olan durum bu aslinda takintinla bir alakasi yok ....

öpüşmek iğrençlik değildir. önce onda anlaşalım:KK45:

Düşüncelerimiz aynı..Bu insanlara geri kafalılık gibi geliyor ama öyleyse de geri kafalı olduğumu kabul ediyorum.Ben de isterim ki sadece bir kişiyi seveyim her şeyi onla yaşayım evleneyim tek aşkım olsun.Onun da bana karşı böyle olmasını isterim.Günümüzde birisiyle sevgili olmak çok basitmiş gibi görünsene bana göre çok çok özel ve güzel bişey ve bunu tek bir kişide yaşamak isterim..Ve senin gibi korkuyorum da ama aklıma hep şu ayet geliyor 'Temiz kadınlar temiz erkekler içindir, temiz erkekler temiz kadınlar içindir' ;)

Düşüncelerimiz aynı..Bu insanlara geri kafalılık gibi geliyor ama öyleyse de geri kafalı olduğumu kabul ediyorum.Ben de isterim ki sadece bir kişiyi seveyim her şeyi onla yaşayım evleneyim tek aşkım olsun.Onun da bana karşı böyle olmasını isterim.Günümüzde birisiyle sevgili olmak çok basitmiş gibi görünsene bana göre çok çok özel ve güzel bişey ve bunu tek bir kişide yaşamak isterim..Ve senin gibi korkuyorum da ama aklıma hep şu ayet geliyor 'Temiz kadınlar temiz erkekler içindir, temiz erkekler temiz kadınlar içindir' :KK66:
şimdi sevgilisiyle bir şey yaşayan kirlimi oluyor. öpüşen vs
bizler çamaşır yada herhangi bir obje değiliz kirlenelim

Asik oldugunda pek dediklerinin onemi olmuyor bende hep ilk olsun son olsun isterdim olamadi ama olsun yinede kader kismet diyorum bu konuda esimin benden once bi birlikteligi olmamis elele tutusup gezme falan olmamis ama hoslandigi yada sevdigi olmus bunu gozumde buyutmedim cunku o an beni seviyo ve benimle sizde boyle dusunceksinizdir dogru kisiyi bulunca :)

Düşüncelerimiz aynı..Bu insanlara geri kafalılık gibi geliyor ama öyleyse de geri kafalı olduğumu kabul ediyorum.Ben de isterim ki sadece bir kişiyi seveyim her şeyi onla yaşayım evleneyim tek aşkım olsun.Onun da bana karşı böyle olmasını isterim.Günümüzde birisiyle sevgili olmak çok basitmiş gibi görünsene bana göre çok çok özel ve güzel bişey ve bunu tek bir kişide yaşamak isterim..Ve senin gibi korkuyorum da ama aklıma hep şu ayet geliyor 'Temiz kadınlar temiz erkekler içindir, temiz erkekler temiz kadınlar içindir' :KK66:
Siz kendinizi eşya - farklı şekilde söylemek isterdim ama banlanmak istemiyorum - olarak görüyorsanız sorun yok. Öpüşürümde sevişirimde önüme gelenle yapmıyorum ya temizliğimizde namusumuzda yerinde, "kirli" düşüncelere sahip olan sizin gibiler utansın. Mümkünsede erkek evladınız olmasın yetiştirme tarzınız çok ürkütücü.

Sen bunu takinti haline getirdikce karsindaki insanin yalan soyleme ihtimali artacaktor. Biraz daha relax. Insanin asik oldugu adamla eski kirginliklarini ilk askini gozyasini paylasmasi kadar huzur verici bir sey yok inan.

Back
X