• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç platonik aşk yaşadınız mı?

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
hiç platonik aşk yaşadınız mı? :asigim: yani onun haberi bile olmadan siz yanıp tutuştunuz mu? sonra ne oldu?evet kızlar hadi cevaplayın buyrun

hiç yaşamadım..
biri için yanıp tutuşmak nasıl olur onuda bilmiyorum..
yaşamak isterdim ..bunuda yaşadım diyebilmek adına..

acaip feci yaşadım hatta yaşarken burda paylaşmıştım
ufff felaketti
onu görmesem ölürüm sanıyodum
gözümün önünde evlendii
yakınımızda oturuyo karısıyla alışveriş yaparken markette karşılaşıyorum
hiiiç tınlamıyorum umrumda olmuyo
allah yardım ediyo

çok çektim ama hiç bişey kalmadı
olan zamanıma oldu

Bende yaşadım... Hala daha da yaşıyorum diyebilirim.
Güzel ama acı veren bir durum. Geçen sene aşık olmuştum ona ama öyle böyle değil zil zurna :asigim: Hep uzaktan izliyordum. Zamanla canımı yakmaya başladı artık dayanamıyordum ki burda da paylaştım. Sonra bazı şeyleri belli etmeye çalıştım ve sonucu kötü oldu benimle hiç konuşmadı... Şimdi o eski halim yok olamayacağını anladım ama çok canım acıdı. Ara sıra konuşuyoruz tek bir umut yok farkındayım ve çektim kendimi... :çok üzgünüm:

ben bir platonik aşk profosörüyüm, bu durumda olan arkadaşlara tavsiyem; mümkünse harekete geçin ve ilginizi belli edin, gerekiyorsa açık konuşun, yanıt olumsuzsa onu gömün ve yolunuza devam edin, inanın daha iyisi karşınıza çıkacak. platonik aşk zaman kaybından ve çekilen acıdan başka bir birşey vermiyor, inanın kimseye değmez, şimdiki aklım olsaydı bir dakikamı harcamazdım...tabii ruhsal olarak gelişmeme çok katkısı oldu ama çoook çektim...Şeniz

Son düzenleme:
Bende yaşadım... Hala daha da yaşıyorum diyebilirim.
Güzel ama acı veren bir durum. Geçen sene aşık olmuştum ona ama öyle böyle değil zil zurna :asigim: Hep uzaktan izliyordum. Zamanla canımı yakmaya başladı artık dayanamıyordum ki burda da paylaştım. Sonra bazı şeyleri belli etmeye çalıştım ve sonucu kötü oldu benimle hiç konuşmadı... Şimdi o eski halim yok olamayacağını anladım ama çok canım acıdı. Ara sıra konuşuyoruz tek bir umut yok farkındayım ve çektim kendimi... :çok üzgünüm:

benimki de buna benzer bi durum altı yıla yaklaştı artık eskisi kadar değilse bile ara sıra canımı acıtıyor

lisedeyken yaşamıştım biraz çocukçaydı okulun en aklı başında en karizmatik çocuğuydu yaşına göre çok olgundu :asigim: ona teklif etmeyi bile düşünmüştüm o dönem :utangac: sonra öğrendim bi sevdiği varmış ona çok saygı duymuştum sonra o başka şehire taşındı çok üzüldüm bi süre şu anki hayatımın biriciğine aşık oldum
platonik yaşamak çok zor sevgi paylaştıkça çoğalan bişey aşk karşılıklı oldu mu yaşamak tadında oluyor.

ben yaşadım .. hemde 5 sene ..

her günüme onun adıyla başladım, her geceye onun adıyla veda ettim.

o bilmedi ama ben hep onun adıyla yaşadım senelerce. hala da bilmiyor gerçi. bilmeyecek de.

çünkü o evlendi ..

o yeni bir hayata başladı, istediği mutluluğu buldu .. oysa benim hayatım yıkıldı.

neyse . Allah daima mutlu etsin. onun mutlu olması beni de mutlu eder.

sanırım ....

bende yaşadım lisedeyken ve kendisi 3 senedir sevgilim :) nerden bilebilirdim ki o da beni seviomuşşş :) ama 1 sene platonik yaşadım ya çok acı veriodu ama aynı okulda olunca güzeldi bence =)

ben de lisede yaşamıştım...benimki tam ilk görüşte aşk olmuştu yaa,bi arkadaşımın arkadaşıydı.okula giderken karşılaşıyoduk..onunla karşılaştığımız sabahlar sınıfa girince en yakın arkadaşıma sessiz sessiz bağırıyodum(nasıl bi tabir olduysa bu dakaydirigubbakcemile3)"onu gördüm yine onu gördüm"diye...
bi de ben çok sık aşık olan biri değilimdir.çok derin oldu bende o yüzden izi...hemen hemen her gece ağlardım uyumadan,nolur o da beni sevsin diye...ama sewmedi eşşek:mymeka:
aradan 6 sene geçti ama bugün görsem hala etkilenirim diye düşünüyorum..nasıl bi şeydir anlamadım gittikaydirigubbakcemile3
ama onun sevgilisi vardı..aslında benim ilgimi de farketmişti galiba..bi kaç sefer arkadaşıma beni sormuş(bizi o arkadaşla hep birlikte gördüğü için)..
sonra noldu bilmiyorum..üni. için başka bi yere gitti diye tahmin ediyorum..2 sene önce görmüştüm yine ve yine çok fena oldum yaakaydirigubbakcemile3 o da bana bakmıştı,tanıdı sanırım..

Son düzenleme:
Back
X