Hiç sevmedim

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
selam kızlar.
doğru yer değil
belki burası
ama
sinir oldum
söylemek istedim.
site reklamlarla dolmuş.
ekranın 5de 1i reklam olmuş.
kadınlar kulübü önceden böyle değildi.
neyse sevgiler hepinize.

kesinlikle haklısın bu şekilde burayada adapte olamıyor insan gözümü yoruyor en uyuzuma gidende tam bişey yazacakken reklam beliriyor karşıma

Ama sitenin para kazanması lazım :)

site büyüdükçe reklama ihtiyacı olur ki ayakta durabilsin...

kk da hergun daha cok buyuyen bir site gördügüm kadarıyla, birsürü üyesi var...

o yuzden reklama lafım yok ama sayfaya tıklayınca yazmamızı engelleyen reklamlar keşke baska sekilde sayfanın köşesinde falan olsa..

ama sanırım bu konu önerileriniz-şikayetleriniz gibi bir bölümde olmalıydı

sorumlu tasır konuyu heralde

orası öyle ama çok fazla var yani. bence abartmışlar artık.:52::52:

Reklamların boyutu, tıklama oranları ve getirisi doğru orantılı.

Mesela senin nickinle aynı olan site benim vazgeçilmezim. Her girdiğimde arka plan değişken sen de bilirsin :) Bazen okuyamıyorum bile ne yazdığını ama yine de giriyorum :D

site büyüdükçe reklama ihtiyacı olur ki ayakta durabilsin...

kk da hergun daha cok buyuyen bir site gördügüm kadarıyla, birsürü üyesi var...

o yuzden reklama lafım yok ama sayfaya tıklayınca yazmamızı engelleyen reklamlar keşke baska sekilde sayfanın köşesinde falan olsa..

ama sanırım bu konu önerileriniz-şikayetleriniz gibi bir bölümde olmalıydı

sorumlu tasır konuyu heralde

aynen cnm bencede hem bizede yönlendirme oluyor indirmlerden faydalanıyoruz ama cidden gözü yoruyor heryerde olması belki açtığımızda olması sinir ediyor bizi ama reklam da şart kk için ama daha derli toplu verilebilir böyle bu kadar dağınık değil kk yetkilileri lütfen bilginize çoğu üyeniz sanırım rhatsz reklam kapatmaktan he reklam tabiki olsun ama daha derli toplu biryerde durdunlar zırt die önümüze çıkmasınlar araştıranlar bakıyor arayıp buluyor zaten teşekkür ederim şimdiden ilgilenilceğinden eminim:42:

Reklamların boyutu, tıklama oranları ve getirisi doğru orantılı.

Mesela senin nickinle aynı olan site benim vazgeçilmezim. Her girdiğimde arka plan değişken sen de bilirsin :) Bazen okuyamıyorum bile ne yazdığını ama yine de giriyorum :D

ama en azından o sitede reklamları kapatabiliyoruz. keşke burada da reklamları kapatabilme şansı verilse..

Back
X