- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
bak şimdi Orta doğu teknik üniversitesinin online kursları var ücretsiz avrupa birliği karşılıyor. bilgisayar başında o online kursa bak sertifikanı al. sonrabaşka ünivertilerinde çok uygun kursları var online. VE ismeğe yazıl yakında açılıcak kurslar. ilk önce kendıne bır alan seç sekreterlık olur yada çocuk bakıcılığı yada aşçı yardımcılıgı vs birsürü kurs. ve korkma bılgısayar programını k ımse oyle detaylı bılmıyor zaten. ismek de kursa gıtsen cogu ınsandan ıyı olursun. gözünü korkutma. ben okuldan mezun oldugumda cv me şunu yazmıstım ben yenı mezunum bu işi ögrenmek ıstıyorum ücret benım ıcın onemlı degıl ben kendımı gelıstırmek ıstıyorum yazdım ve 4 yer iş teklıfımı kabul ettı. sertıfıkaları topla cv nı guzellestır.insalah en kısa zamanda ise girmeyi planliyorum...ama ne yazikki lise mezunuyum , evlilik çocuklar derken ve eşim yuzunden kendimi gelistiremedim...şimdi iskura üyeliğim var ama nebileyim güzel işler yok ya bide rezil olmaktan korkuyorum özgüvenin yerle bir olmuş sanırım evde iken.....PC kullanmayı ofis programları kullanmayı bilenler diyorlar hep başvurularda ne yazikki ben bunu bilmiyorum hani gel ogretiriz deseler tamam da onlarda beni beklemiyor yani bir sürü tecrübeli kişi varken ....Gratis tarzı yerlere cv bırakmıştım hala dönen yok ...hastahanelere netten cv bıraktım tabikide dönüş yok ...ne yapacağım ya böyle
peki bu kurslar nekadar sürerÖncelikle bilgisayar ve programlarını öğrenin. Yakında belediyelerin ücretsiz yüzyüze kursları açılır (belki şuanda açıktır bilmiyorum) onunla beraber meslek edindirme kurslarında olacaktır, birlikte devam edip meslek edinebilirsiniz.
Hastane gibi yerlerde çalışmak için mutlaka bilgisayar bilmeniz ve en basitinden sertifika sahibi olmanız gerekli.
Istanbul işletme estütüsünden de ücretsiz sertifika alabilirsiniz, çocuklardan yardim alıp üye olursanız canlı derslere katılıp 2 hafta sonra sınav olup sertifika alabilirsiniz
Yüz yüze kurs ne kadar bilmiyorum süreleri var hepsinin ama söylediğim enstitü 2 haftalıkpeki bu kurslar nekadar sürer
belediyedikler iki haftalık mi gerçekten hiç duymadım okadar kısaYüz yüze kurs ne kadar bilmiyorum süreleri var hepsinin ama söylediğim enstitü 2 haftalık
bu durumda temizlik vs ne olursa olsun iş ayırtımı yapmamalısın canım.insalah en kısa zamanda ise girmeyi planliyorum...ama ne yazikki lise mezunuyum , evlilik çocuklar derken ve eşim yuzunden kendimi gelistiremedim...şimdi iskura üyeliğim var ama nebileyim güzel işler yok ya bide rezil olmaktan korkuyorum özgüvenin yerle bir olmuş sanırım evde iken.....PC kullanmayı ofis programları kullanmayı bilenler diyorlar hep başvurularda ne yazikki ben bunu bilmiyorum hani gel ogretiriz deseler tamam da onlarda beni beklemiyor yani bir sürü tecrübeli kişi varken ....Gratis tarzı yerlere cv bırakmıştım hala dönen yok ...hastahanelere netten cv bıraktım tabikide dönüş yok ...ne yapacağım ya böyle
belediyedikler iki haftalık mi gerçektenYüz yüze kurs ne kadar bilmiyorum süreleri var hepsinin ama söylediğim enstitü 2 haftalık
Belediye degil internette söylediğim enstitü 2 haftalıkbelediyedikler iki haftalık mi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?