• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç umut yok mu sizce ?

İnnovita test mi o zaten erken gebelik için. Göreceğin şey olumsuz olursa seni üzecekse biraz daha bekle derim ama ben olsam sabredemem bakardım 😅
Aa erken gebelik mi içindeki e o zaman varsa çıkarmaz mı zaten günüm geçiyor

Eklentiler

• IMG_8450.webp
    IMG_8450.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 38
Çok hassas diyorlar benimki de seninki gibiydi inşallah yanılmıştır test ya

Bende dün oldum ☹️ çok moralim bozuk bu ay çok inanmıştım ama artık pes ediyorum galiba
Ben de en azından erken baktım belki sürpriz olur diye bekledim bazen benim de pes edesim geliyor ama nasip Allahtan 😔

Ben de öyleyim senin en azından yaşın daha küçük bana göre ben 32 olcam bi de :(
Ben de öyleyim senin en azından yaşın daha küçük bana göre ben 32 olcam bi de :(
evet ama hislerimizin arasında böyle bi yaş farkı yok hissediyorum 🩷 ne yapacağım bilmiyorum hani çevremde hislerimi anlatabileceğim hiçkimse yok

Benim de öyle.. kimseye anlatmak istemiyorum annem dışında herkes zaten soruyor ne zaman çocuk diye kötü niyetlerinden değil biliyorum onlar da mutlu olmamı istiyor ama insan zaten şunları yaşarken bir de bu sorulara maruz kalınca çok geç kalmış gibi hissediyor :( sen ne zamandır deniyorsun daha önce doktora gittin mi

Back
X