Aa erken gebelik mi içindeki e o zaman varsa çıkarmaz mı zaten günüm geçiyorİnnovita test mi o zaten erken gebelik için. Göreceğin şey olumsuz olursa seni üzecekse biraz daha bekle derim ama ben olsam sabredemem bakardım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa erken gebelik mi içindeki e o zaman varsa çıkarmaz mı zaten günüm geçiyorİnnovita test mi o zaten erken gebelik için. Göreceğin şey olumsuz olursa seni üzecekse biraz daha bekle derim ama ben olsam sabredemem bakardım![]()
Bence çıkarır dene ve sonucunu yazzzAa erken gebelik mi içindeki e o zaman varsa çıkarmaz mı zaten günüm geçiyor
Test bozuk bence ya çok dandik zatenBence çıkarır dene ve sonucunu yazzz![]()
Regl oldunuz mu ? Ben oldum bugünTest bozuk bence ya çok dandik zaten
Bende dün oldumRegl oldunuz mu ? Ben oldum bugün![]()
Ben de en azından erken baktım belki sürpriz olur diye bekledim bazen benim de pes edesim geliyor ama nasip AllahtanBende dün oldumçok moralim bozuk bu ay çok inanmıştım ama artık pes ediyorum galiba
Çok yorgunum gerçekten mental olarakBen de en azından erken baktım belki sürpriz olur diye bekledim bazen benim de pes edesim geliyor ama nasip Allahtan![]()
Ben de öyleyim senin en azından yaşın daha küçük bana göre ben 32 olcam bi deÇok yorgunum gerçekten mental olarak
Ben de öyleyim senin en azından yaşın daha küçük bana göre ben 32 olcam bi de
evet ama hislerimizin arasında böyle bi yaş farkı yok hissediyorumBen de öyleyim senin en azından yaşın daha küçük bana göre ben 32 olcam bi de![]()
ne yapacağım bilmiyorum hani çevremde hislerimi anlatabileceğim hiçkimse yok