Hiç yanlış şehir de yanlış insanlarlayım diye düşündünüz mü?

sevimlihayalet101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
110
106
103
30
Hiç yanlış şehir de yanlış insanlarlayım diye düşündünüz mü? Her şeyi bırakıp yeni bir şehirde yeni bir sayfa açmak istediniz mi?

A3A7Yq.jpg

Aslinda tum olay kisinin kendisiyle alakali. Baska sehre gitsen de bir sure sonra simdi neysen o olacaksin. Ayni duygulari yasayacaksin. Sen degismeyeceksin ki.
Ne kadar mutlu olabildigimiz bile genlerimizde yaziliyken sehirlerden medet ummak cok bosuna.

Istiyorum...
Şöyle kucuk sahil kenarı bir kasaba tak benlik.
Orda ufak bir dukkanim olsun teknem olsun sevdigim olsun yanımda bahce icinde ciceklerin icinde bir evim olsun...
Hep hayal ettigim sey ama tam tersi beton yığını bir şehirdeyim malesef.

Yanlış ailedeyim dediğim oldu da:)

Sonra anladım ben yanlışmisim:)

Farklı şehir farklı sayfa bana biraz melankolik geliyor..

Kafa aynı.. anılar aynı.. takıntılar ayni.. sen aynısın.. Şehir değişse ne olur 3 ay alisana kadar biraz oyalanma sonrası yine sen..

Nerede oldugumuzun bir önemi yok.. mutlu olmak içten gelen birsey.. uzaklarda bi yerlerde bi yer var gelse de mutlu etsem diye beklemiyor bizi..

düşünüyorum
bir kere apartman ve muhit zaten toptan falso benim.
apartmanım merdiven inerken bile ortalığı yıkan, sümküren, böğüren saygısız dallamalarla dolu. bi alt komşum var düşman başına 3 senedir kavga gürültülerini dinliyorum.
2 tane kafa dengi komşum olsa kesin, en azından yazın balkon keyfinden KKya filan girecek vaktim olmazdı. evden burnumu çıkaramıyorum.. koşmaya gidemiyorum, gece tek başıma zaten sokağa bile çıkamıyorum. berbat.
ama ben muğlaya taşınacam Allah nasip ederse, çok ciddi planlarım var bu konuda.

Evet Alacakaranlıkta cullen alesini en çok bu yönden kıskanıyordum hep kimlik değiştirip şehir şehir geziyorlardı yeni hayat yenı insanlar sjsjsjj:KK53:

Evet.
Ilk evlendigimde ilk evime gittigim zaman hissettim.
Ne isim var benim burada. Yabanci bir adam. Yabanci bir aile ve sevmedigim komsular.
Annem babam orads mahallem orada ben burada diye cok dusunup bi an pisman olmustum evlendigime.
Bazi evlilerden duyardim bi anda neden evlendimki ne isim var benim burda diye dusunduklerini. Yok be konusuyorsun okadar senen geciyor neden oyle dusunulsunki diye dusunuyordum ama ailen dugunden somra cekip gittiginde o eve girdiginde tamda oyle dusunuyor insan.

Yanlıs gezegende oldugumu bile düşündüğüm oluyor. Olmak istediğim bi tek yer var. Oray'a gitmedikçe hep mutsuzum

Ben bir keresinde bu şehirde insanlar nasil yasiyorlar demistim ilk gordumde ama ayni şehire düştüm, herhalde büyük konusmusum.. :KK42: eşimle beraber dusunuyoruz tabikide ama işten dolayı gidemiyoruz..

Back
X