İnsanın bazı anları olur hani hiç yaşamasaydım ve bazı insanlar olur hiç tanımasaydım der.. Benim ki küçük bi anı ve bi kaç kişi değil.. Koca birkaç üzüntüyle, hayal kırıklıklarıyla geçen bi kaç kocaman yıl .. Ve her daim tuz basan insanlar .. Bakıyorum şöyle bir geçmişe .. Ne hatalar, ne telafisi zor, pişmanlığı çok şeyler .. Yaşım küçük ama silmek istediğim yıl ve insanlar çok .. İstesen de çıkaramıyorsun şimdi onları hayatından ve bağımlığın var bi şekilde .. Hal böyleyken her yaptığı şeyler oyuyor içini bu yakınlık vasfını taşıyan insanların .. Burayıda okuyorum kendime de bakıyorum ve görüyorum ki ' Boşver ' ne büyük ne sihirli bi kelime ... Keşke yapabilsem, yapabilsek .. Girerdi yoluna bi kaç şey .. Ben herkese her olaya böyle takılmaz zehirlemezdim hayatımı .. Şimdi yapabildiğim buruk, gözlerim dolu bi şekilde geçmişe bakmak, insanların bana yaptığı şeylere üzülmek .. Evimden uzaktayım üniversite için .. Şimdi evime gidip, odama girip bi ömür oraya tıkılmak ve insanların beni unutmasını istiyorum ..