Hepsinin dört dörtlük hergün yapılacağına inanmıyorum hele çocuk varsa. Şimdi ego zenginleri ama yapiyoosss siz beceriksizsiniz diye atarlar yersen. Bunu söyleyen benim hergün 2 çeşit yemeğim vardır evim düzenli temizdir çoğu zaman, susume özen gösteririm ama hepsi aynı anda dört dörtlük olamaz. Yani birgün çok güzel sofra donatıp kendimi süsler kocamı şık karşılarım ama o gün temizlik yapmamisimdir. Bir gün dip köşe temizlerim ama yemeklerimi daha basit yaparım yine suslerinirim ama

En az ihmal ettiğim kendimi süslemek zaten

Süslenmek derken evde bir karış makyajla gezmem . Yani saçımi başımı sekillendiririm ki fon hiç cekmem diyebilirim saçlarım düz zaten kururken tepeden toplarsam hacimli ve düzgün görünüyor . Ya da şekil verir güzel toplarım veya basit topuz yaparım. Bir kısacık eteklerimden biriyle askili bir üst giyerim ya da elbise. Nadiren tayt. Belli belirsiz Ruj bir de yine belli belirsiz goz kalemi. Evdeki bakımlı halim bu. El ayaklarım zaten ojelidir. Tabi bunlar en fazla 9 a kadar üzerimde kalır. Sonra gelsin şortlu penye gecelikler

Gerci onlarda özel olarak kısacık seçilmiştir

Dar bi boxer dan halliceler işte

.
Genelde günüm sabah 6.30 gibi eşime kahvaltı hazırlayarak başlar. O gidince söyle bir evi toparlar yemeğe girişirim. Hergün genelde bir çeşit yaparım çünkü bir gün önce mutlaka bir çeşidi fazladan yapıp ayirmisimdir. Mesela bugünkü mercimek çorbasını fazla yaptım yarın yanına bir yemek yaparım. Mutlaka her akşam salata yaparım. Bir de evde yapılmış bir içecek ( çoğunlukla komposto olur bazen limonata bazen ayran) akşam yemeği böyledir. Salata nin malzemelerini yıkar hazırlar dolaba koyarım. Sonra azıcık dinlenir okula gitmek için hazirlanirim. Isim erken biterse azicikta uyurum :) öğlen 12.20 gibi evden çıkarım. Aksam 6 gibi eşimle birlikte döneriz. Yine kısa etek ya da elbisemi giyer sofrayi kurarim. Yemekten sonra sofrayi esimle beraber toplarım bulasik makinasini açar sonra çay demler eşimle akşam keyfi yaparım. Haftanın 2 günü temizlik yaparım. O günler yemeklerim daha basittir. Ütü genellikle haftasonu topluca yaparım. Işte böyle kendimce bir düzen oturttum. Ama beni en çok yoran dip köşe temizlik yapmak. Onu da her zaman yapmam ne yalan söyleyeyim çok titiz falan değilim