hicbi özel gunu kutlamaya layik degilmiyim?

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Ya 6senedir evliyim.2senede nisanlilik.bugune kadar esim ne dogum gunumu ne evlilik nede sevgililer gunumu kutlamadi.bende kendimi ozel hisstmek istiyorum biguncuk.cokmu sey istiyorum.normal zamanda bile bi supriz yapmaz icinden gelip bi hediye almaz.hayatim cok monoton.
Ben onun dogumgununu falan hep kutlarikutlarim hazirlanirim ama o yapmiyo.bugun otobuste cicek goturen kargoculari gordum cok morelim bozuldu.o sinirle esimi atadim ve baska biseyi bahane edip kustum.kustum cunki ben haketmiyomuyum diye dusunuyorum.diyorumki simdi bubu cicekleri alan kadinin benden neyi fazla.benm neyim eksik.
Diceksinizki hersey maddiyatmi opupvkutlasa olmazmi.olur ama bugun oda olmadi.benmde icimden gelmedi.benim gonlumu alcana o bana 2kat daha surat yapiyo.gitti yatti simdiden.
Bende şımartilmak istiyorum.gencligim en guzel caglarim ot gibi geciyo.bugun agladim dayak yemis gibi oldum.niye boyle oluyo.esim ilgi alakayi hicbisry yapmamak olarak goruyo.yani beni gorunurde uzmedigi icin ona gore dunyanin en iyi eşi.ama ben cok sıkıldim.evlimiyim diilmiyim cocukta yok offf.

Ya 6senedir evliyim.2senede nisanlilik.bugune kadar esim ne dogum gunumu ne evlilik nede sevgililer gunumu kutlamadi.bende kendimi ozel hisstmek istiyorum biguncuk.cokmu sey istiyorum.normal zamanda bile bi supriz yapmaz icinden gelip bi hediye almaz.hayatim cok monoton.
Ben onun dogumgununu falan hep kutlarikutlarim hazirlanirim ama o yapmiyo.bugun otobuste cicek goturen kargoculari gordum cok morelim bozuldu.o sinirle esimi atadim ve baska biseyi bahane edip kustum.kustum cunki ben haketmiyomuyum diye dusunuyorum.diyorumki simdi bubu cicekleri alan kadinin benden neyi fazla.benm neyim eksik.
Diceksinizki hersey maddiyatmi opupvkutlasa olmazmi.olur ama bugun oda olmadi.benmde icimden gelmedi.benim gonlumu alcana o bana 2kat daha surat yapiyo.gitti yatti simdiden.
Bende şımartilmak istiyorum.gencligim en guzel caglarim ot gibi geciyo.bugun agladim dayak yemis gibi oldum.niye boyle oluyo.esim ilgi alakayi hicbisry yapmamak olarak goruyo.yani beni gorunurde uzmedigi icin ona gore dunyanin en iyi eşi.ama ben cok sıkıldim.evlimiyim diilmiyim cocukta yok offf.
sen niye haketmiyeceksin :20:herkes sansli olmuyor bu konuda malesef sen yap alisir ogrenir diycem ama onuda yapiyormussun.peki konustunmu anlattinmi acik acik onu kirmadan.bak eger oda cozum degilse benim komsumun eside hic bilmezfi boyle seyler birde mahallenin eski taninmis esnaflarindan millt gorur diye cicegi almiyordu bide sacma geliyordu ona.bigun caya gittik onlara ve bu konu acildi esimde ona almasi gerektigini onada sacma geldigini ama kadinlar bizim gibi degil onlari boyle seyler mutlu ediyor vsvs diye uzunca konustu arkadadimda ben sana her ozel gunde birsey aliyorum diye konuya girdi ve 3 senefir anneler gunu ne gunu ararsan hepsinde eli dolu geliyor:40: egerki bi arkadasi varsa onun esine falan anlat konussun bazen bizler ne desek dirdir gelir onlara baskasi diyince dogru olur.bencede bukadar takilma herkesin bi kusuru eksigi vardir baskasinin kocasi romantiktir cicek hediye aliyordur ama kiskanctir gozu disardadir, pistir :9: gibi gibi

Bak mesela benim esimde en azindan cicek alir bana hatirlar hergunumuzu ama hic gezmeyi sevmez hep evde oturcaz bi ailemize giderken bisey demez ama arkadaslarim hep esleriyle lohusayken bile kahvaltiya gidiyolardi biz hep evdeyiz artik oglumuzda buyudu oda hevesleniyor ama cevabida su para vereyim yok ablanla git yok bilmemkimle git gez yaa iste romantik ama asosyal bi esle evliyim .ne arkadasimiz kaldi ne dostumuz bu huyundan:269@

sen niye haketmiyeceksin :20:herkes sansli olmuyor bu konuda malesef sen yap alisir ogrenir diycem ama onuda yapiyormussun.peki konustunmu anlattinmi acik acik onu kirmadan.bak eger oda cozum degilse benim komsumun eside hic bilmezfi boyle seyler birde mahallenin eski taninmis esnaflarindan millt gorur diye cicegi almiyordu bide sacma geliyordu ona.bigun caya gittik onlara ve bu konu acildi esimde ona almasi gerektigini onada sacma geldigini ama kadinlar bizim gibi degil onlari boyle seyler mutlu ediyor vsvs diye uzunca konustu arkadadimda ben sana her ozel gunde birsey aliyorum diye konuya girdi ve 3 senefir anneler gunu ne gunu ararsan hepsinde eli dolu geliyor:40: egerki bi arkadasi varsa onun esine falan anlat konussun bazen bizler ne desek dirdir gelir onlara baskasi diyince dogru olur.bencede bukadar takilma herkesin bi kusuru eksigi vardir baskasinin kocasi romantiktir cicek hediye aliyordur ama kiskanctir gozu disardadir, pistir :9: gibi gibi

Haklisin tabide boylede olmuyo.kendimi cok degersiz ve yalniz hissediyorum.niye deger vermiyo diyorum kendi kendime suanda bile agliyorum artik cok zoruma gidiyo.
Ne dusuncemi artik bilmiyorum.ne istedigimi bilmiyorum
Şukrediyorum ama evliligimden zevk alamiyorum.
Esim cok tembel bi insan.eve gelir yemek yer uyur.yalvariyorum nolur uyuma oturalim sonra erken yatarsin diyrum.dinlemiyo.sosyal biri degil.muhabbeti bile bunaltiyo bazen.disari ciktigimiz zaman gezmeyi bilmiyo.amacsizca yuruyo.ben eglenceli olsun istiyorum.onunla vakit gecirmek beni sıkmasın istiyorum.elimden geldigince ilgi gosteriyorum sevgimi gosteriyorum cok caba sarf ediyorum ama artik olmuyo.
İpin ucunu kacirirsam kotu olcak biliyorum.
Ama bi yandan da esim sessiz sakin biri.bugune kadar beni bikere bile azarlamadi.ama bazen diyorumki icimden ya kavgadacedelim okey ama gonlumu alsin.ya anlatabiliyomuyum onuda bilmiyorum.sacmalamiyorumdur ins.kafam cok karisik.

Bak mesela benim esimde en azindan cicek alir bana hatirlar hergunumuzu ama hic gezmeyi sevmez hep evde oturcaz bi ailemize giderken bisey demez ama arkadaslarim hep esleriyle lohusayken bile kahvaltiya gidiyolardi biz hep evdeyiz artik oglumuzda buyudu oda hevesleniyor ama cevabida su para vereyim yok ablanla git yok bilmemkimle git gez yaa iste romantik ama asosyal bi esle evliyim .ne arkadasimiz kaldi ne dostumuz bu huyundan:269@

Oncedendogumgunun kutlu olsun der operdi.ama son dogumgunumu bile hatirlamadi.boyle evlilik olurmu allah askina.

yalnız değilsin cnm. aynı şeyleri yasıyoruz.. eşim işe gierken belki dısarı yemege cıkarız dedi. sevgililer günün kutlu olsun dedi. tüm gün acaba cicek falan gelirmi diye bekledim. ama yok tabiki.. yemegede ben gitmek istemedim bebeğim var cok zzor oluyor evde bile zor yemek yiyorum.
şimdi uyuyor eşim, bebeğie uyuttum. kendi kendime kutlama yapıyorum profiterol yiyip nette geziyorum.. :42:

Galiba böyle günlerde üzülmemenin tek yolu beklenti içine girmemek. Ben hiç umursamam, hatta sevgililer günü kutlamaya karşıyım. O yüzden bizim için bugün sıradan bir gündü. Ama yıldönümü, doğumgünü falan unutulsa çok üzülürüm.

Keşke başka bir şey bahane edip küseceğinize söyleseydiniz açık açık. Şu bir gerçek ki erkekler bizim gibi önem vermiyor, sırf biz mutsuz olmayalım, küsmeyelim diye kutluyor hatta çoğu. :1: Çok anlamsız geliyordur mesela onun için. Ama söyleseydiniz belki ciddiye alırdı.

Oncedendogumgunun kutlu olsun der operdi.ama son dogumgunumu bile hatirlamadi.boyle evlilik olurmu allah askina.
Peki eskidendemi boyleydi ilgisi severekmi evlendiniz?bunlarda onemli.ben badta nasil tanidiysam esimi onla yargilarim ama huyu oyleyse ilk tanistigimizdan beri napim huyu oyle degisemiyor ben kabul ettim katlancam diyorum.ben sevgililer gunune onem vermem esim cocek almis ne grek vardi islanmis zaten dedim ne dedi biliyomusun sonra uzulursun trip yapma diye islanmayi tercih ettim dedi.yani bu sebeple cicek aliyosan hic alma onu almasada olurdu kendi icin almis.erkekler icin boyle incelikler zorla oluyor anlamiyolar bizde onlarin bizim gibi olmasini istiyoruz bekliyoruz.sen elalemin esine yoldaki cocek gonderenlere bakma hangi erkek
hem.kibar,
Hem romantik,
Hem kiskanc ama kisitlamaz
ailesine ezdirmez
leb dese anlayip onune koyar
aldatmaz bagkidir
is beklemez
gibi gibi bunlarin hepsine sahip bir erkek yok malesef.is sana dusuyor kusnek yerine mucadele et olmadi ettim deme eksik vardir bi yerde anlama noktasini bul.

canlarim biliyo aslinda neye kustugumu cunki hersene ayni sey oluyo.gonlumu almaya calismiyo bile.hic erken yatmaz isten gelipvuyur.ama bugun isten geldi uyudu sonra bi saat sonra yine uyudu.hersene konusuyorum amam yine ayni yine ayni.
Beklentiye giriyorum tabi hangi kadin beklemez.bide diyoki anneler gunu neysede sevgililer gunu ne diyo.annen onemlide sevgilin esin onemli degilmi

Peki eskidendemi boyleydi ilgisi severekmi evlendiniz?bunlarda onemli.ben badta nasil tanidiysam esimi onla yargilarim ama huyu oyleyse ilk tanistigimizdan beri napim huyu oyle degisemiyor ben kabul ettim katlancam diyorum.ben sevgililer gunune onem vermem esim cocek almis ne grek vardi islanmis zaten dedim ne dedi biliyomusun sonra uzulursun trip yapma diye islanmayi tercih ettim dedi.yani bu sebeple cicek aliyosan hic alma onu almasada olurdu kendi icin almis.erkekler icin boyle incelikler zorla oluyor anlamiyolar bizde onlarin bizim gibi olmasini istiyoruz bekliyoruz.sen elalemin esine yoldaki cocek gonderenlere bakma hangi erkek
hem.kibar,
Hem romantik,
Hem kiskanc ama kisitlamaz
ailesine ezdirmez
leb dese anlayip onune koyar
aldatmaz bagkidir
is beklemez
gibi gibi bunlarin hepsine sahip bir erkek yok malesef.is sana dusuyor kusnek yerine mucadele et olmadi ettim deme eksik vardir bi yerde anlama noktasini bul.

Araci vasitasiyla evlendik.caba sarf etmedi hic.sevgisinden suphem yok ama hicbisey icin kılını kipirdatmiyo.armut piş agzima dus.
Nisanliykende cok zor gunler gecirdim.2sene uzaktan nisanluluk surdurduk.ozamn uzakta zaten napsin diyodumdiyodum ama huyu boyleymis.
Ama ben buna huyda diyemiyorum onemsemek bence.ama artik bende boyle olcam.dogumgununu bile kutlamicam.gorur o .

Tabıkı de hak ediyorsun haketmeyen biri varsa o da odun eşin.. Madem o sana yapmıyor sende onun d.gününü kutlama hazırlık yapma bakalım nasıl oluyormuş görsün ha yine onun ıcın farketmedıyse bunu sorun etmedıyse yapcak ne olabilir ki zorla yaptıramazsın o böyle yapıdadır böyle kabullenceksın mecbur...

Tabıkı de hak ediyorsun haketmeyen biri varsa o da odun eşin.. Madem o sana yapmıyor sende onun d.gününü kutlama hazırlık yapma bakalım nasıl oluyormuş görsün ha yine onun ıcın farketmedıyse bunu sorun etmedıyse yapcak ne olabilir ki zorla yaptıramazsın o böyle yapıdadır böyle kabullenceksın mecbur...

Artik hicbisey yapmicam.ama kabbullenmesi zor hep beklentiye giriyorum ister istemez.belki diyorum hep BELKİ

Ayni dertten muzdaribiz canim benim esimde inanilmaz asosyal hic bir tane evlerine gidip gorustugumuz ark cift yok esim ev kusu ama hep evde otur insan sklyo para vermekle olmuyoki bu isler esi yaninda olsun istiyo insan ah bide anlasalar.

Konu sahibi ark boyle seyleri kafana takma inan bicok erkek senin esin gibi ozel gun kutlama ozurlusu.ablamda ayni senin gibi yillarca ugrasti bu huyu esine kazandirmak icin ama olmadi en sonunda pes etti o da kutlamiyo. Yani demek istedigim bunu erkeklerin aliskanlik haline getirmeleri cok zor. Bir sure sonra herkesin evliligi monotonlasiyo bence bitek sen degilsin

Artik hicbisey yapmicam.ama kabbullenmesi zor hep beklentiye giriyorum ister istemez.belki diyorum hep BELKİ

Haklısın peki bunu eşinle daha önce konuştun mu bu ufak sürprizlerin seni mutlu ettiği biliyor mu belki önemsemediğini düşünüyordur. Altan alttan konuş bence x kişi eşine şunu bunu yapmış diye anlattığında ne tepki veriyor?
Bunlar boş işler deyip sallıyor mu mesela ?

Neden başka bir şeyi bahane edip küsüyorsunuz ki??
Açık açık söyleyin, sizi özel hissettirecek bir şeyler beklediğinizi, bugunlerde en azından iki güzel söz duymak istediğinizi, bunun sizi üzdüğünü anlatın...
Bugün bu konulara kızdım ama sizin durumunuz farklı, siz her kadın kadar ilgiyi şımartılmayı hakediyorsunuz...
Biraz geç kalınmış ama ne olursa olsun tane tane anlatın, olmadı düzelmedi tavır yapın halledin bunu...

Kıyamam ya çok sevimlisiniz.:)) Sevgililer günü tamam ticari oyun filan ama ya nolur ki en azından sözle bir şey söyleseler.Valla sevgililer günü kutlanmadı diye üzülen bayanlardan en çok size üzüldüm.İnşallah düzelir adam.

Haklısın peki bunu eşinle daha önce konuştun mu bu ufak sürprizlerin seni mutlu ettiği biliyor mu belki önemsemediğini düşünüyordur. Altan alttan konuş bence x kişi eşine şunu bunu yapmış diye anlattığında ne tepki veriyor?
Bunlar boş işler deyip sallıyor mu mesela ?

canm soyluyorum acik acik yapamiyorum diyo.bazende sizin dediginiz gibi falancanin esi sunu almis karisna diyorum kiyaslama benibeni diyo.herseye cvbi var.

Kıyamam ya çok sevimlisiniz.:)) Sevgililer günü tamam ticari oyun filan ama ya nolur ki en azından sözle bir şey söyleseler.Valla sevgililer günü kutlanmadı diye üzülen bayanlardan en çok size üzüldüm.İnşallah düzelir adam.

Canm normalde suprizfalan yapsa yada nebilim kendmi ozel hissettirse sevgililer gunu falan umrumda olmaz.yani asllinda sevgililer gunu vb gunler benm gibiler icin firsat.normalde eslerinden hicbisey gormeyen bizler bu gibi gunlerde beklentiye giriyoruz.yoksa sevgililer gunu falan umrumda degil.
duzelirmi dersiniz

Back
X