- 17 Ocak 2017
- 39
- 21
- 38
- 28
- Konu Sahibi Sunshine23
-
Başak evet ve aynı durumlardı. Bende 23 yaşında yani bu senebu büyü bozuldu. Biri tamda dediğin gibi 40 takla atarak kabul ettirdi kendini. Ama olmadı . Ben başa döndüm daha güvensiz daha soğuk oldum erkeklere karşı. Herşeyin zamanı var tabi ama boşver olmayacak birisiyle olunca şu andan daha kötü olursun. Bekle pişman olmayacağın birini alırsın hayatına zaten yaşında küçükBaşak ve aynı durumlar mı yani?
Başak evet ve aynı durumlardı. Bende 23 yaşında yani bu senebu büyü bozuldu. Biri tamda dediğin gibi 40 takla atarak kabul ettirdi kendini. Ama olmadı . Ben başa döndüm daha güvensiz daha soğuk oldum erkeklere karşı. Herşeyin zamanı var tabi ama boşver olmayacak birisiyle olunca şu andan daha kötü olursun. Bekle pişman olmayacağın birini alırsın hayatına zaten yaşında küçük
Değildi malesef. Dediğin doğru sevmek sevilmek güzel birşey ama yanlış insan olacağına hiç olmasın diyorum ben artık. Umarım sen bu cümleyı kurdrtacak biriyle karşılaşmazsınSanırım karşındaki kişiden dolayı yine soğuk oldun. İyi biri değil miydi?
Ya bakalım inşallah evet daha genciz ama bi erkek arkadasın olsun istiyor ya insan da
Sanırım karşındaki kişiden dolayı yine soğuk oldun. İyi biri değil miydi?
Ya bakalım inşallah evet daha genciz ama bi erkek arkadasın olsun istiyor ya insan da
Erkek misin?Merhaba,bende seninle aynı durumdayım.Bende 21 yaşına kadar sevebileceğim birini istedim ama olmadı.Konunu görünce şaşırdım.Seninle tanışmak isterim.
Insallah hakkimizda hayirlisi olsun.Değildi malesef. Dediğin doğru sevmek sevilmek güzel birşey ama yanlış insan olacağına hiç olmasın diyorum ben artık. Umarım sen bu cümleyı kurdrtacak biriyle karşılaşmazsın
Erkek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?