Hicbir erkege yaklasamiyorum, karsilikta veremiyorum. Yalniz mi kalcam ben acaba?

Sunshine23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
39
21
38
28
Ablalarim kardeslerimm merhabalar
21 yasindayim uni sondayim. Ve hic sevgilim olmadi. Bunu artik sorun etmiyorum ama erkeklere karsi soguk olmam beni biktiriyor.

Hoslandigim oldu ama hep icimde yasadim. Belki karsimdakide benden hoslaniyordu ama benim duvarlarim soguklugum yuzunden bir sey yapamadi.

aslinda gayet sevecen, kibar, yardimsever biriyimdir. bir cok seyi sevebilirim ince dusunurum. Kucuk seylerle mutlu olurum entellektuelimdir de. Ama erkeklerle aram pek yok iste.

Hele biri bana yaklassin (arkadaslik haricinde) huzursuz oluyorum. Ask anlaminda bir korku var bende. Hem istiyorum biri hayatimda olsun ama bir yandan da yok yanasamiyorum o islere. Nolcak bu haller?

nasil birini tanicam? Biriyle nasil yapcam? Benimle birlikte olanin heralde bin takla atmasi lazim beni anlayabilmek beni icten fethetmesi icin

basak burcuyum. Basak burcu kadinlarinin boyle oldugu yaziyor ayrica. Burcuma cok uyuyorum maalesef. Basak olan var mi?

Başak ve aynı durumlar mı yani?
Başak evet ve aynı durumlardı. Bende 23 yaşında yani bu senebu büyü bozuldu. Biri tamda dediğin gibi 40 takla atarak kabul ettirdi kendini. Ama olmadı . Ben başa döndüm daha güvensiz daha soğuk oldum erkeklere karşı. Herşeyin zamanı var tabi ama boşver olmayacak birisiyle olunca şu andan daha kötü olursun. Bekle pişman olmayacağın birini alırsın hayatına zaten yaşında küçük

Sanırım karşındaki kişiden dolayı yine soğuk oldun. İyi biri değil miydi?
Ya bakalım inşallah evet daha genciz ama bi erkek arkadasın olsun istiyor ya insan da

Ya bakalım inşallah evet daha genciz ama bi erkek arkadasın olsun istiyor ya insan da
Değildi malesef. Dediğin doğru sevmek sevilmek güzel birşey ama yanlış insan olacağına hiç olmasın diyorum ben artık. Umarım sen bu cümleyı kurdrtacak biriyle karşılaşmazsın

Merhaba,bende seninle aynı durumdayım.Bende 21 yaşına kadar sevebileceğim birini istedim ama olmadı.Konunu görünce şaşırdım.Seninle tanışmak isterim.

Değildi malesef. Dediğin doğru sevmek sevilmek güzel birşey ama yanlış insan olacağına hiç olmasın diyorum ben artık. Umarım sen bu cümleyı kurdrtacak biriyle karşılaşmazsın
Insallah hakkimizda hayirlisi olsun.
Sanirim acele etmemek gerek bu durumlarda. Ama acaba ben boyleyken evlenecegim insani nasil secicem diye dusunuyorum. Bana cok zor islermis gibi geliyor. Zor olacakmis gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…