Hicbir erkek tarafindan sevilmemek

CatLover06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
213
88
13
29
20 yaşındayım. Belki bu yaş size küçük gelebilir. Ama ben yeterince olgun birisi olduğumu düşünüyorum. İnsanı yaşı değil yaşadıkları olgunlastirir. Karşıma birileri çıktı ama bir türlü olmadı. Ya ben istemedim ya da onlar beni istemedi. Yalnızlık o kadar sıkıcı ki. Sevilmemek kadar kötü bir şey yok. Yaşayan bilir. Erkekleri hayatımın merkezine koymayi bıraktım. Kariyer hayallerim var. Dil öğreniyorum kitap okuyorum vs. Günümüzde hiçbir erkek bunlara önem vermiyor ama. Dış görünüşü iyi olsun yeter onlara. Bana ne tavsiye edersiniz? Virüs bitince dış gorunusumu de duzeltecegim. Şimdi karantinadayken kendime yatırım yapıyorum.

20 yaşta bunları düşüneceğine bir an önce meslek sahibi nasıl olurum onu düşün
Doğru zamanda doğru insanla tanışırsın sabret
Ben senin yaşındayken hiç sevgilim olmamıştı üniversitesiyi düşündüm kazandım şuanda nişanlıyım
Önce okul sonra aşk
Aşk beklersen olur
Sabret biraz
Fiziğini değiştir kendine dikkat et bakımlı ol

Zaten kimse kimseyi sevmiyor. Neden sevsin ki ? 2.5 senedir peşimde olan biri var. Ama beni seviyor diyemem çünkü beni tanıdığı için değil dış görünüsümden dolayı peşimde. 4 senelik erkek arkadaşımla ikimizinde sıradan düşük beklentili iliskisi olarak baslamıştık. Sonra birbirimizi sevdik. Olmadı ayrıldık. Bir sürü erkek arkadaşım oldu arada bana şefkat gösterenlerde oldu. Ama hicbiri beni sevmedi. Ben de onları sevmemisim diyorum düsününce. Siz birine sans vermeden birinin sizi sevmesini bekleyemezsiniz filmlerde oluyor o karsiliksiz aşklar. Siz birini sevmeden birininde sevmesini bekleyemezsiniz

20 yaşta bunları düşüneceğine bir an önce meslek sahibi nasıl olurum onu düşün
Doğru zamanda doğru insanla tanışırsın sabret
Ben senin yaşındayken hiç sevgilim olmamıştı üniversitesiyi düşündüm kazandım şuanda nişanlıyım
Önce okul sonra aşk
Aşk beklersen olur
Sabret biraz
Fiziğini değiştir kendine dikkat et bakımlı ol

Önceliğim eğitim tabiki. Paragrafta da dediğim gibi kendime yatırım yapıyorum. Ama yalnızim ve bir şeylerin eksikligini hissediyorum.

Zaten kimse kimseyi sevmiyor. Neden sevsin ki ? 2.5 senedir peşimde olan biri var. Ama beni seviyor diyemem çünkü beni tanıdığı için değil dış görünüsümden dolayı peşimde. 4 senelik erkek arkadaşımla ikimizinde sıradan düşük beklentili iliskisi olarak baslamıştık. Sonra birbirimizi sevdik. Olmadı ayrıldık. Bir sürü erkek arkadaşım oldu arada bana şefkat gösterenlerde oldu. Ama hicbiri beni sevmedi. Ben de onları sevmemisim diyorum düsününce. Siz birine sans vermeden birinin sizi sevmesini bekleyemezsiniz filmlerde oluyor o karsiliksiz aşklar. Siz birini sevmeden birininde sevmesini bekleyemezsiniz

Benim sevdiklerim hep platonikti. Yani karşılıksız. Kimi sevsem ya başkasını sevdi ya da başkasıyla çıktı. Bezdim artık :(

Evet ettim. Söyledim de. Ama bir sebeple reddedildim
O zaman siz kovalamaktan vazgececeksiniz. Kendi yolunuza bakın kimseyle ilgilenmiyormussunuz gibi arayışta olduğunuz icin belki insanlara cekici gelmiyorsunuzdue. Siz kendi yolunuza bakarsanız bir sürü insan gelecektir size

Daha çok miniksin, boşver şimdi erkekleri. Sen eğitimden, kariyer hedeflerinden haber ver. Tüm bunlar olduktan sonra bulursun dengini sende, üzülme.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Tabiiki eğitim önemli ama özellikle 18-20 yaşında herkes karşılıklı sevmek sevilmek istiyor.Bende o yaşlarda çok naiftim ve pembe hayaller kurardım. Fakat maleseef günümüzde ilişkiler biraz mantık ve çıkar ilişkisi olmuş. İnsan dış görünüşünden yada aklından karakterinden illa birşeyden dolayı sevilmek istemiyor. Olduğu gibi her haliyle sevilmek istiyor. Ama biraz zor iş. Fazla beklentilerimi yüksek tutma. Aslında gençsin diye erkekler ancak dış görünüşünden etkileniyor yada aşık oluyor sanıyorsun. Ama öyle değil. Ne yakışıklılar çirkin kızlara aşık oluyor. Bazen insan bir bakışa, bir cilveye ve ya bir söze de aşık olabiliyor. Gerçek aşkın gözü kördür. Sadece günümüzde her türlü ilişkiye aşk denildiği için, aşık olmak/olunmak İçin standartlar varmış lanse ediliyor. Ben sıradan bir kızım ve bende bazen mutluluk ve aşk için dış görünüş önemli düşünüyorum. Fakat etrafımda o kadar güzel yüzlü, uzun boylu, akıllı ve becerikli kızlar varki. Çok mutsuz olduklarını ve sevilmediklerini duyuyorum. İşte erkek arkadaşları/kocaları soğuk, değer vermeyen hatta gönlünü başkalarıyla gün eden tiplerle olduklarını duyuyorum. İlla güzelsin diye aşık olucaksın, sana aşık olucak çok mutlu olacaksın diye birşey yok.Hala insanoğlunun kafasını tam çözen olmamış. Fazla yüz verdiğinde koşuyorlar, sonra kaçıyorsun kovalıyorlar. Garip varlıklarız:halay:

Ama sen çok gençsin. Şu an kendini tamamen eğitimine ver. Genelde güzel şeyler beklenmedik anlarda oluyor. Hayatta biraz insanlar gibi, birşeyi fazla isteyince arkasından koşunca inadına kaçıyor. Akışına bırakmak gerek. Bir bakarsın aşkı bulmuşsun. Eğer bulmassanda, seni sevene değer verene mutlaka bir şans ver. Insanlar aslında şans vermemek çok şey kaçırıyor. Ben çok duydum. Önceden yüz vermeyip, sonradan karşılık verip evlenip mutlu olanları çok duydum. Mesela benim teyzem diyorki eşinden ilk başta hoşlanmıyormuş, ama adam peşini bırakmayınca bir şans veriyim demiş. Adam ölene kadar kırk küsür sene evli kaldılar. Teyzem onunla çok mutlu bir hayat yaşadığını söylüyor. “Beni çok sever değer verirdi. Beni olduğum gibi kabul ederdi. Ben bazen kendimi beğenmeyince “kendini birde benim gözümden görsen” dediğini diyor. İyiki ona şans vermişim diyor.

O zaman siz kovalamaktan vazgececeksiniz. Kendi yolunuza bakın kimseyle ilgilenmiyormussunuz gibi arayışta olduğunuz icin belki insanlara cekici gelmiyorsunuzdue. Siz kendi yolunuza bakarsanız bir sürü insan gelecektir size

Bizim bölümden birisi bana istek attı takiplestik. Ben onun birkaç resmini beğendim sonra. Ve kedi resmini hikaye atmıştı 😍 koydum kediye. Gece saat 2de kasım 2019da attığım resmi beğenmiş :D Sence ne yapmaya çalışıyor?

Bizim bölümden birisi bana istek attı takiplestik. Ben onun birkaç resmini beğendim sonra. Ve kedi resmini hikaye atmıştı 😍 koydum kediye. Gece saat 2de kasım 2019da attığım resmi beğenmiş :KK70: Sence ne yapmaya çalışıyor?
Bence siz çok acele ediyorsunuz. Önünüze cikan ilk kişiyle bir seyler yasamaya çalışıyorsunuz. Yok illa bu riski alıcam diyorsanız da siz de hikâyenize kedi resmi koyun bakalım flört etmek isterse o adım atar xaten

Bence siz çok acele ediyorsunuz. Önünüze cikan ilk kişiyle bir seyler yasamaya çalışıyorsunuz. Yok illa bu riski alıcam diyorsanız da siz de hikâyenize kedi resmi koyun bakalım flört etmek isterse o adım atar xaten

Hayır yanlış anladınız sadece merak ettim. Attim görmüş ama bir şey yapmadı.

Kesinlikle katılıyorum. Çok acele ediyorsunuz.
CatLover06 CatLover06 Eğitime verdim kendimi dediniz, ama hala aklınız ilişkide.Kusura bakmayın sürekli acele ederseniz bir yere varamazsınız. Her ekleyen kesinlikle hoşlanıyor diye birşey yok. Siz hikayesine kadar beğenmişsiniz, oda belki demişki kibarlık olsun diye bari bende bir fotoğrafını beğeneyim. Belki de bu yüzden reddediliyorsunuz. Niyeti olan erkekler de bakıyor acelecisiniz “Bu kızda dünden razı.Ben yürümek istedim ama bu kız bana koşuyor. Ne zaman istesem elde edebilirim” diyip ilgisini kaybediyor. Sabrlı olun ve hayatı akışa bırakın. En önemlisi de kendinize değer verin.

Back
X