- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
20 yaşta bunları düşüneceğine bir an önce meslek sahibi nasıl olurum onu düşün
Doğru zamanda doğru insanla tanışırsın sabret
Ben senin yaşındayken hiç sevgilim olmamıştı üniversitesiyi düşündüm kazandım şuanda nişanlıyım
Önce okul sonra aşk
Aşk beklersen olur
Sabret biraz
Fiziğini değiştir kendine dikkat et bakımlı ol
Zaten kimse kimseyi sevmiyor. Neden sevsin ki ? 2.5 senedir peşimde olan biri var. Ama beni seviyor diyemem çünkü beni tanıdığı için değil dış görünüsümden dolayı peşimde. 4 senelik erkek arkadaşımla ikimizinde sıradan düşük beklentili iliskisi olarak baslamıştık. Sonra birbirimizi sevdik. Olmadı ayrıldık. Bir sürü erkek arkadaşım oldu arada bana şefkat gösterenlerde oldu. Ama hicbiri beni sevmedi. Ben de onları sevmemisim diyorum düsününce. Siz birine sans vermeden birinin sizi sevmesini bekleyemezsiniz filmlerde oluyor o karsiliksiz aşklar. Siz birini sevmeden birininde sevmesini bekleyemezsiniz
Hic sevdiginizi karşı tarafa söylediniz mi ? Ya da ilginizi belli ettiniz mi ?Benim sevdiklerim hep platonikti. Yani karşılıksız. Kimi sevsem ya başkasını sevdi ya da başkasıyla çıktı. Bezdim artık
Hic sevdiginizi karşı tarafa söylediniz mi ? Ya da ilginizi belli ettiniz mi ?
O zaman siz kovalamaktan vazgececeksiniz. Kendi yolunuza bakın kimseyle ilgilenmiyormussunuz gibi arayışta olduğunuz icin belki insanlara cekici gelmiyorsunuzdue. Siz kendi yolunuza bakarsanız bir sürü insan gelecektir sizeEvet ettim. Söyledim de. Ama bir sebeple reddedildim
O zaman siz kovalamaktan vazgececeksiniz. Kendi yolunuza bakın kimseyle ilgilenmiyormussunuz gibi arayışta olduğunuz icin belki insanlara cekici gelmiyorsunuzdue. Siz kendi yolunuza bakarsanız bir sürü insan gelecektir size
Bence siz çok acele ediyorsunuz. Önünüze cikan ilk kişiyle bir seyler yasamaya çalışıyorsunuz. Yok illa bu riski alıcam diyorsanız da siz de hikâyenize kedi resmi koyun bakalım flört etmek isterse o adım atar xatenBizim bölümden birisi bana istek attı takiplestik. Ben onun birkaç resmini beğendim sonra. Ve kedi resmini hikaye atmıştıkoydum kediye. Gece saat 2de kasım 2019da attığım resmi beğenmiş Sence ne yapmaya çalışıyor?
Bence siz çok acele ediyorsunuz. Önünüze cikan ilk kişiyle bir seyler yasamaya çalışıyorsunuz. Yok illa bu riski alıcam diyorsanız da siz de hikâyenize kedi resmi koyun bakalım flört etmek isterse o adım atar xaten
O zaman öylesine beğenmiştir anlam yüklemeyinHayır yanlış anladınız sadece merak ettim. Attim görmüş ama bir şey yapmadı.
Kesinlikle katılıyorum. Çok acele ediyorsunuz.Bence siz çok acele ediyorsunuz. Önünüze cikan ilk kişiyle bir seyler yasamaya çalışıyorsunuz. Yok illa bu riski alıcam diyorsanız da siz de hikâyenize kedi resmi koyun bakalım flört etmek isterse o adım atar xaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?