Hiçbir sevgilimle mutlu olamıyorum :(

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Sevgili değiştirmeyi seven bir insan değilim mümkünse bir sevgilim olsun tam olsun hep olsun...
Ancakk,son 1 senedir durumlar çok vahim.biri hayatıma girmek istiyor,konuşyoruz anlaşıyoruz..yapılması gereken tüm nazlar cilveler ağırdan satmalar herşey tastamam.ilişkinin ilk 1 ayı güzel.ancak daha sonra ilgisizleşiyolar.ve hep aldatılıyorum.Şuanda bir ilişkim var bu ayın 18inde 2.ayımız olucak daha çok yeni fakat arada bi soğukluk var.bilirsiniz bir bayan hissettimi o soğukluğu erkek ne derse desin elbett bir sorun vardır.ama genelde aldıgınız cevap ''tabikide birşey yok sana öyle gelmiş''.YALAN .suandaki sevgilimde cok farklı hissediyorum.hergun hemen hemen beraberiz ve ona alıştım.ama mutluda değilim çoğu zaman neden ilişkimi hala devam ettirdiğimide bilmiyorum.bende mi sorun var sizce yoksa büyü filan mı var yani onu bile düşündüm artık.kimle bi birliktelik yaşamaya kalksam 1.aydan sonra sorunlar başlıyor ve uzağa gidiyorlar iş için filan.yada denk geliyor bilmiyorum.. napıcam benn :(

herkes için doğru bir insan vardır,belki de daha karşına çıkmamıştır canım. her işte bir hayır olduğundan bunlarla yürümüyordur belki ne dersin? hiç bilemiyorum ki :26:

herkes için doğru bir insan vardır,belki de daha karşına çıkmamıştır canım. her işte bir hayır olduğundan bunlarla yürümüyordur belki ne dersin? hiç bilemiyorum ki :26:

sevgilimle aramızda özel şeyler geçti ilk kez yaşadıgım.ilk zamanlar cok güzeldi davranışları ama artık seni seviyorum bile cok demez oldu.ve yaşananlara ragmen aramızda ciddi bir konusma yok.evlilikten 1 kere konustuk 5 6 sene sonra dusunuyrum dedi.bana bildigin seninle evliligi düşümüyorum dedi yani.ne yani biz takılıyomuyuz şimdi dediğimde ya öylede değil sen beni seviyosun ben seni seviyorum ben sana aşığım sen bana aşıksın gittiği yere kadar gider gitmediği yerde götürtürüz.ama ben evliliği 5 6 sene sonra düşünüyorum dedi :( ara sıra arkadaslarımızla ortamda evlilk muhabbeti acıldıgında ben karıma şöyle yapardım şunu alırdım filan diyo bana bakıyo,annem kızla geziyorsunuz oyle barı bı yuzuk takın dedı diyo.ben bazen gün bitiminde ayrılmak ıstemıyrum ozaman evlenenlim hergun beraber oluruz benimle evlenirmisin filan ama ben pek samimi bulmadıgım icin surat yatım heo yani napıcagımı bılmıyorummm :(

hergun hemen hemen beraberiz ve ona alıştım.ama mutluda değilim çoğu zaman neden ilişkimi hala devam ettirdiğimide bilmiyorum.bende mi sorun var sizce yoksa büyü filan mı var yani onu bile düşündüm artık.kimle bi birliktelik yaşamaya kalksam 1.aydan sonra sorunlar başlıyor ve uzağa gidiyorlar iş için filan.yada denk geliyor bilmiyorum.. napıcam benn :(

"Her zaman birinci aydan sonra sorunlar başlıyor" demişsiniz, bu genellemeyle ilişkiye başlarsanız her seferinde aynı sona erersiniz, kişi inandığını kendine çeker.

Mutlu olmadığınızı, neden devam ettirdiğinizi anlamadığınız ilişkinize gelince...

Alıştığınızı söylüyorsunuz ama bu ilişki sizi mutlu etmiyorsa sürdürmenin de bir anlamı yok. Sizi tatmin etmediği halde devam etmeniz ille de hayatınızda biri olması gerektiğine inandığınızı düşündürüyor.

Belki önceki ilişkilerinizde de durum buydu, duygularınızdn emin olmadan başladınız ve sonu da mutlu bitmedi. Madem bu kadar çok sorun yaşıyorsunuz, gönül meselelerine ara verip doğru insanı bulmayı bekleyin bir süre... Bu bekleyiş mutlu olmadığınız, neden devam ettiğini bilmediğiniz bir ilişkiyi yaşamaktan daha makul ve daha az yorucu olacaktır.

sevgilimle aramızda özel şeyler geçti ilk kez yaşadıgım.ilk zamanlar cok güzeldi davranışları ama artık seni seviyorum bile cok demez oldu.ve yaşananlara ragmen aramızda ciddi bir konusma yok.evlilikten 1 kere konustuk 5 6 sene sonra dusunuyrum dedi.bana bildigin seninle evliligi düşümüyorum dedi yani.ne yani biz takılıyomuyuz şimdi dediğimde ya öylede değil sen beni seviyosun ben seni seviyorum ben sana aşığım sen bana aşıksın gittiği yere kadar gider gitmediği yerde götürtürüz.ama ben evliliği 5 6 sene sonra düşünüyorum dedi :( ara sıra arkadaslarımızla ortamda evlilk muhabbeti acıldıgında ben karıma şöyle yapardım şunu alırdım filan diyo bana bakıyo,annem kızla geziyorsunuz oyle barı bı yuzuk takın dedı diyo.ben bazen gün bitiminde ayrılmak ıstemıyrum ozaman evlenenlim hergun beraber oluruz benimle evlenirmisin filan ama ben pek samimi bulmadıgım icin surat yatım heo yani napıcagımı bılmıyorummm :(

Bir kere sürekli bu konulara takılırsan ilişkine mutlaka yansır.
Daha 2 ayı doldurmamış bir ilişki de evlilik hayalleri kurmak çok normal değil ki zaten.
Hiç acele etme şimdi sevginizi aşkınızı yaşayın zamanı gelince konuşulur bunlar.

Ayrıca son zamanlarda başlayıp biten ilişkilerin olduğunu söylemişsin acaba neden olmadı derken sürekli yeni birileriyle mi başlıyorsun acaba ve hatalar birbirini mi kovalıyor ?
Belki de biraz ilişkilerden uzak kalıp gerçekten evet bu dediğin insanla başlamalısın ..

Bir kere sürekli bu konulara takılırsan ilişkine mutlaka yansır.
Daha 2 ayı doldurmamış bir ilişki de evlilik hayalleri kurmak çok normal değil ki zaten.
Hiç acele etme şimdi sevginizi aşkınızı yaşayın zamanı gelince konuşulur bunlar.

Ayrıca son zamanlarda başlayıp biten ilişkilerin olduğunu söylemişsin acaba neden olmadı derken sürekli yeni birileriyle mi başlıyorsun acaba ve hatalar birbirini mi kovalıyor ?
Belki de biraz ilişkilerden uzak kalıp gerçekten evet bu dediğin insanla başlamalısın ..

bahsettiğim ''son zamanlardaki ilişkilerim'' in bitme nedeni karşı taraf ldu hep.aldatılıyorum.1 kez degil tam 4 kez aldatıldım.bu ilişkimden öncekindede aldatılmıstım.istemiyorum artık asktanda sogudum zaten dıyorum ama bu sevgilimle tanıstırdılar bızı beni cok guldurdu cok eglendırdı.onun yanında gülüyorum ama iş aşkın derin mevzularına gelince aşk konsunda doyuramıyor beni.bi bayan güzel sözler duymak ister yeri geldimi,iltifatlar filan.merak edilmek ister mesela ? 5 kişilik bir arkadas grubumz var cok guzel zamanlar geciriyoruz.belkide o guzel zamanları sevıyorum ben sevgilimi degil ? dış görünüşne ilk gördgm zamandan beri dikkat etmedim zaten cnku beni dış görünüşüyle cekmemişti kendine olan güveni ve sempatisi beni çekmişti.şimdide ayrıldıgımda boşluga dusmekten korktgum icin bitiremiyorum galiba.yada vicdanımdan korktgm icin.?

bahsettiğim ''son zamanlardaki ilişkilerim'' in bitme nedeni karşı taraf ldu hep.aldatılıyorum.1 kez degil tam 4 kez aldatıldım.bu ilişkimden öncekindede aldatılmıstım.istemiyorum artık asktanda sogudum zaten dıyorum ama bu sevgilimle tanıstırdılar bızı beni cok guldurdu cok eglendırdı.onun yanında gülüyorum ama iş aşkın derin mevzularına gelince aşk konsunda doyuramıyor beni.bi bayan güzel sözler duymak ister yeri geldimi,iltifatlar filan.merak edilmek ister mesela ? 5 kişilik bir arkadas grubumz var cok guzel zamanlar geciriyoruz.belkide o guzel zamanları sevıyorum ben sevgilimi degil ? dış görünüşne ilk gördgm zamandan beri dikkat etmedim zaten cnku beni dış görünüşüyle cekmemişti kendine olan güveni ve sempatisi beni çekmişti.şimdide ayrıldıgımda boşluga dusmekten korktgum icin bitiremiyorum galiba.yada vicdanımdan korktgm icin.?

Belki de karşı tarafın gerçekten aşık olduğunu hissettirmesi ve ispatlaması gerekiyordur başlarken.
Biraz da şans işi aslında bu benim ilişkim de 2-3 gün içinde başlamıştı hiç tanımazken.
Biraz baş başa zaman geçirmek istediğini söylesen ?
Ya da sevgisini hissedemiyorum demişsin belki de nasıl hissettireceğini bilemiyordur sen hissettirmek için neler yapıyorsun belki biraz duygusallık ve süprizlerle ona da öğretebilirsin.
Ben ce bitirememe nedenin vicdandan çok bu da mı bitecek düşüncesi olabilir.

Belki de karşı tarafın gerçekten aşık olduğunu hissettirmesi ve ispatlaması gerekiyordur başlarken.
Biraz da şans işi aslında bu benim ilişkim de 2-3 gün içinde başlamıştı hiç tanımazken.
Ya da sevgisini hissedemiyorum demişsin belki de nasıl hissettireceğini bilemiyordur sen hissettirmek için neler yapıyorsun belki biraz duygusallık ve süprizlerle ona da öğretebilirsin.

Erkek arkadaşımın çok fazla bi sevgili geçmişi yok.oyuzden kızlara nasıl davranıcagını pek fazla bılmıyor.motor tutkunlugu var süreklü motorda motor.ben olmadığım zaman yaptıgı tek sey arkadaslarını nyanına gidip motor muhabbeti yapmak erkek erkeğe.şimdide babasıyla köye gitti ikidir arıyo beni bak bunu senin için çaldırıyorum diyo zurnayla zahidem sarkısını caldırıyo bişiyler yapıyo romantik oldgunu filanmi düşünüyo artık bilmiyorum ama snirden gülüyorum şuan.bana telefonda zurna dinletti ya odunluğun danisskası.Beni gerçekten sevip sevmediğini naısl anlıyabilirim? yada benim onu gerçekten sevip sevmediğimi.çünkü öyle bi an oluyoki insan kendinden bile emin olamıyo :(

Erkek arkadaşımın çok fazla bi sevgili geçmişi yok.oyuzden kızlara nasıl davranıcagını pek fazla bılmıyor.motor tutkunlugu var süreklü motorda motor.ben olmadığım zaman yaptıgı tek sey arkadaslarını nyanına gidip motor muhabbeti yapmak erkek erkeğe.şimdide babasıyla köye gitti ikidir arıyo beni bak bunu senin için çaldırıyorum diyo zurnayla zahidem sarkısını caldırıyo bişiyler yapıyo romantik oldgunu filanmi düşünüyo artık bilmiyorum ama snirden gülüyorum şuan.bana telefonda zurna dinletti ya odunluğun danisskası.Beni gerçekten sevip sevmediğini naısl anlıyabilirim? yada benim onu gerçekten sevip sevmediğimi.çünkü öyle bi an oluyoki insan kendinden bile emin olamıyo :(

zurna mı dinletti hahaha :52: bence hiç yoktan iyidir yine :52:

zurna mı dinletti hahaha :52: bence hiç yoktan iyidir yine :52:

evet ya zurna dinletti küfür gibi geldi yani :D bu derece bi kıroluk beklemezdim yani :D

zurnanın zort dedıgı yerdeyız deseydın bıttı deyıp kapasaydın telı
sana tek bısı solıcem

GERCEK ASK GELDIGINDE NE SEN NE O HIC BISI DUSUNEMICEKSINIZ

zurnanın zort dedıgı yerdeyız deseydın bıttı deyıp kapasaydın telı
sana tek bısı solıcem

GERCEK ASK GELDIGINDE NE SEN NE O HIC BISI DUSUNEMICEKSINIZ

hahah cok iyi bi cevaptı zurnanın zort dediği yerdeyiz bitti :))))
Bu git gellerim gerçek aşkı henüz yaşamadığımdan olabilir ama aşkın süresi oldgna inanan bi insanım yani bitiyo bi sure sonra :/

Tatlım demek kı doğru ınsan karşına cıkmamış.
Ayrıca çıkmadan önce de karşındaki kişiyi iyice tanıman gerekir diye dusunuyorum. :ssz:

Son düzenleme:

NAsıl bir kahkaha attım anlatamam sana :60:
Zurna demek ..
Öğretmesine öğretirsin bunlar ilk ilişkisiymiş yapa yapa da öğrenir ama acaba değer mi ?
Sevgi yoksa gerçekten çocuğu eğitmiş bırakmış olursun bir şeyi batmasa başka şeyi batar çünkü.
Sevgi varsa o zurna bile hoşuna giderdi hayal ettim de benim sevdiceğim dinletse zurna ( biraz zor oldu hayali:1:)
Heralde hem kahkaha atar hem çok tatlısın derdim :60:

Nasıl anlarsına gelince ..
Otur bir düşün bundan 1 yıl sonra hayatında o yok ama çok yakışıklı çok romantik bir adam var.
BU sana ne hissettiriyor ?
Gerçekten seviyorsan ne kadar odun olsa da onsuzluğu düşünmek içini acıtır.
Sevmiyorsan o romantik adamın hayalini kuradurursun.

NAsıl bir kahkaha attım anlatamam sana :60:
Zurna demek ..
Öğretmesine öğretirsin bunlar ilk ilişkisiymiş yapa yapa da öğrenir ama acaba değer mi ?
Sevgi yoksa gerçekten çocuğu eğitmiş bırakmış olursun bir şeyi batmasa başka şeyi batar çünkü.
Sevgi varsa o zurna bile hoşuna giderdi hayal ettim de benim sevdiceğim dinletse zurna ( biraz zor oldu hayali:1:)
Heralde hem kahkaha atar hem çok tatlısın derdim :60:

Nasıl anlarsına gelince ..
Otur bir düşün bundan 1 yıl sonra hayatında o yok ama çok yakışıklı çok romantik bir adam var.
BU sana ne hissettiriyor ?
Gerçekten seviyorsan ne kadar odun olsa da onsuzluğu düşünmek içini acıtır.
Sevmiyorsan o romantik adamın hayalini kuradurursun.

1yıl sonraya gerek yok suan yurtdısında babamla eniştemin arkdsı beni istiyor ogluna.1bucuk ay sonra zaten gıdıcektım bıde ustune bu olay cıkınca şimdi herkes bizim görüşmemizi beklıyor ve benim ne dicegimi merak ediyolar. arasıra whatsapp tan konusuyoruz o cocukla okadar guzel konusuyoki benimle yani değerimi anlıyorum agzıma bakıyor resmen ne diyicem bişiy mi isiticem ne desem yapmaya hazır. şuan bi ilişkim varken onunlada konusmam dogru degil biliyorum ama bende düşünmek zorundayım sonucta evli değilim bir kızı bin kişi ister bi kişi alır heheh :) ama bide suanki ilişkime bakıyorum böyle itiş kakış bi ilişki saygımızı oldukça yitirdik.5 gündür de görüşmüyoruz alıştım boyle onunla görüşmemeye sogudumda biraz gibi.cumartesi günü arkaşlarımızın nişanı var orya gidicez acaba onu görünce nasıl davranıcam bilmiyorum...
Bir sorum var...;
*Bir erkek gece iyi geceler diyip sırtını dönüp uyursa bu ne demek ? hemde hiç birşey yokken.

Back
X