Hiçbir şey beğenmeyen erkek arkadaş?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba öncelikle.
Bugünlerde çok sorgulamaya başladım birde sizlere sorayım dedim. İnsanın hayatındaki kişi ona destek olup motive edici güzel şeyler söylemez mi sizce? Tamam ben yalan söylesin kötüyse de iyi desin demiyorum ama hiçbir şeyimi beğenmiyor erkek arkadaşım. Mesela güzel bir geziye gittim fotoğraf çektirdim kardeşime sordum çok güzel olmuş at dedi normalde yapmam ama erkek arkadaşıma sence nasıl dedim bence olmamış kötü çıkmışsın dedi. Bunun üzerine arkadaşıma sordum bakayım o ne düşünüyor dedim çok güzel bence at dedi. Bu ara video programı kullanmaya başladım gittiğim yerlerde kısa videolar yapıp yüklüyorum daha amatörüm sevgilime yapıp atıyorum güzel olmamış yapamamışsın diyor sürekli hevesim kırılıyor. Hayır herkes söylese diyeceğim ki demek ki gerçekten yapamamışım. Ama kime göstersem bana nasıl yaptığımı çok güzel olduğunu falan soruyor. Bunlar gibi daha basit ama hepsini topladığında artık beni ciddi ciddi düşündüren bir sürü olay var. Ben mi fazla alınganım acaba bilmiyorum bir akıl verirseniz sevinirim.

Adam seni başkasıyla paylaşmak istemiyor işte o yüzdende böyle davranıyor anlaşılmayacak birşey yok,ya da gerçekten beğenmiyordur gerçekçidir bazıları gibi beğeniyomuş gibi yapmayı istemiyordur.

soruyorum objektifim diyor eleştiriye açık ol diyor
İyi de bu objektifligi de geçmiş. Bir insan hiç mi güzel bir şey yapmaz bence yapabilir. Muhtemelen sizin ondan rol calmanizi istemiyor. Sevgiliniz dominant biriyse sizin geri planda durmanız gerektiğini düşünüyor olabilir. Böylece tüm dikkatleri yine kendi çekecek. Güzel bir fotoğrafı ancak o atabilir, güzel bir videoyu ancak o yapabilir gibi.

Bana da yapılsa ben de ayar olurdum.
Sen de yap aynısını madem. O bir fotoğraf çektiğinde ayy hiç olmamış bu, burnun kocaman çıkmışşşş de:) ya da tipinde rahatsız olduğu bir yeri varsa direkt ondan yürü, daha da uyuz olsun :)

Hiç mi begendigi birsey olmuyor yoksa begenmedikleri daha fazla diye mi bozuluyorsunuz?

Bana arkadasim veya kuzenim şu nasil diye sorsa guzel der gecerim asiri cirkin olmadigi surece olmamis demem mesela.
Ayni sekilde arkadaslarim filan da kolay kolay " guzel olmamis" demezler bana. Ama eşimin dogruyu soylecegine eminim. 10 tane arkadasimin guzel demesindense esimin tek yorumunu dikkate alirim ben, cunku dogruyu soyler.

Bir de olayin zevk boyutu var tabi ki. Birseyi herkes begenemez, cok begenilen kusursuz oldugu dusunulen seylerde bile illa begenmeyen insanlar cikar. :)

Herkesin güzellik algısı farklı demek ki 3 kişiye aynı anda güzel gelen birşey bir sonraki insana güzel gelecek diye bir zorunluluk yok bence.

Konuyla alakalı yorum yapmicam ama yeni bir fotoğraf çekildiğimde gidip birine asla sormam. Soranlar da anlamam. Direkt ya görüldü atıyorum ya da kötüyse bile çok güzel süper diye gazlıyorum. Çok mantıksız geliyor bana bu olay.

Merhaba öncelikle.
Bugünlerde çok sorgulamaya başladım birde sizlere sorayım dedim. İnsanın hayatındaki kişi ona destek olup motive edici güzel şeyler söylemez mi sizce? Tamam ben yalan söylesin kötüyse de iyi desin demiyorum ama hiçbir şeyimi beğenmiyor erkek arkadaşım. Mesela güzel bir geziye gittim fotoğraf çektirdim kardeşime sordum çok güzel olmuş at dedi normalde yapmam ama erkek arkadaşıma sence nasıl dedim bence olmamış kötü çıkmışsın dedi. Bunun üzerine arkadaşıma sordum bakayım o ne düşünüyor dedim çok güzel bence at dedi. Bu ara video programı kullanmaya başladım gittiğim yerlerde kısa videolar yapıp yüklüyorum daha amatörüm sevgilime yapıp atıyorum güzel olmamış yapamamışsın diyor sürekli hevesim kırılıyor. Hayır herkes söylese diyeceğim ki demek ki gerçekten yapamamışım. Ama kime göstersem bana nasıl yaptığımı çok güzel olduğunu falan soruyor. Bunlar gibi daha basit ama hepsini topladığında artık beni ciddi ciddi düşündüren bir sürü olay var. Ben mi fazla alınganım acaba bilmiyorum bir akıl verirseniz sevinirim.
Sevmiyor, önemsemiyor, umursamıyor, kompleksli bencilin teki.

Gerçekten sevse en kötü çıktığınız foto bile ona güzel gelirdi. Sevgilinizin yaptığı objektif olmak değil kalp kırmak. İnsan sevdiğinin üzüntüsüne dayanamaz.

Back
X